* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
La cat mai multe lunite inainte Matei! 
Simona,nu ne cinstesti cu nimic? 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Bazai administrativ...sau a vorbaraie?
Se poate amandoua?
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
alynta27 spune:
Monica am vazut pozele de la botez! Ai fost foarte frumoasa si ti-a stat bine ca nasa!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Va pup! Noapte buna! Bazaiala placuta! 
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Simo78 spune:
Ba cum sa nu va cinstesc?? 

Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Ralu esti timida in seara asta?!
da...
si, pe deasupra, si cuminte...
nu de alta, da' vreau sa-mi mai sterg din pacate... mi s-a dus vestea ca am lasat o impresie nu tocmai pozitiva in zona...
stau cuminte, cu speranta ca poate asa ma revansez
Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by alynta27
Ralu esti timida in seara asta?!
da...
si, pe deasupra, si cuminte...
nu de alta, da' vreau sa-mi mai sterg din pacate... mi s-a dus vestea ca am lasat o impresie nu tocmai pozitiva in zona...
Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."
vezi ca mai rau dai de banuit

Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Speri degeaba...

Lasa vrajeala si treci...la bazaiala.