praline belgiene (23)
Raspunsuri - Pagina 3
anamana123 spune:
neatza! va era dor de mine??! ;))
am inrat sa-i urez " si pe aceasta cale"(hihihi) LA MULTI ANI lui BRUNO !
sa cresti mare si la fel de minunat sa ramai si azi sa primesti un munte de cadouri frumoase!
gadjice, nu-s sifonata; am fost un pic amarata da-mi revin!
pupe tuturor, I mean it!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ror spune:
Miri dragule, si eu am primit pliculet rosu azi dimineata si ce incantata am fost! Tu mereu reusesti sa ne faci cate o surpriza din asta, ce mai, am ramas fara grai. Si de unde stii tu ca mie imi palc gargaritele? Rita, rita gargarita, zboara-n poienita.....
La MULTI ANI lui Bruno cel frumos, care pana acum a reusit sa rupa inimile tuturor . Sa creasca mare si sa ramana la fel de dulce si bun ca acum. Si cred ca dulceata i se trage de la tortul ala aratos facut de mamica lui.
Morgane, copiii Norei au avut o activitate interesanta la scoala, care efectiv i-a captivat, si anume construirea de casute ptr micile zburatoare. Cam asta e, in linii mari.
Pupici la pralinute, toate dulci dar cu arome diferite,
Ror
scumpi spune:
Miri iti multumesc mult pt. Martisor, f. frumoasa surpriza.
Si acum dedicatie speciala pt. Brunooooo: LA MULTI ANI baiat mare, dulce si frumos sa cresti si mai mare, mai voinic si sanatos! Pupi
http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png
Bepii spune:
Buna dimineata
Miri, acu inteleg eu de ce te framanta pe tine aseara problema cu frisca......si eu desteapta nu m-am prins...de, varsta.....
Oricum vad ca tortul ti-a iesit frumos tare si se vede ca-i facut cu muuuulta dragoste. Si ai de ce pt ca Bruno e un copil tare scump, mi-e drag de el de l-as lua la mine acasa.
Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul....Imi aduc aminte cand ne-am intalnit prima oara era doar un ghemotoc ce-l purtai la piept in timp ce colindam cu fetele prin Brussel. Si nu zicea nici päs. Ai un copil tare bun si ii doresc sa fie sanatos, sa creasca mare si fericit alaturi de voi toti, sa va aduca bucurii si sa fiti mandrii de el.
LA MULTI ANI BRUNO
Restul fetelor va doresc o zi buna si
oanademunck spune:
Brunotje,
'La Multi ANi!' sa fii sanatos, cuminte si baftos in toate! Uite iti trimit si o floare acum cand esti cu o floare mai mare!
'La Multi Ani !!!
miri_mik spune:
MUUUUUUUAH! fetelor pentru urari! si mie mi-e drag de Bruno al meu d enu mai pot! azi l-am trimis la gradi cu camasa alba, pantaloni negri de catifea, pulovarul facut de mine, cu gel in par si parfum pe piept! am crezut ca moooooooooooor nu alta! imi veana sa plang - si-acu imi vine - ca sa moara mortu daca stiu unde a zburat timpul! (uite tania ca acu il port pe sacha fix asa)
fetelor ma bucur tate tare ca operatiunea "invazia de coxinele" a iesit si ca a inregistrat succese:))) am sa fac un grafic cu orarul si eficienta functionarii factorilor postali pe regiuni. ca greu se mai mijca frateeeeeeeeeeee! da nu-i bai:)
multumim "pe aceeasi cale" vinovatului car ene-a palsat felicitare in pojta pt Bruno - ana et co - si muuuuah! si vreau sa stiu ce culoare are sarafanul fetei.
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ardeiash spune:
bey.. io ma chinui aicea sa pun linku asta http://www.youtube.com/watch?v=yj6cbM-h8xg de un sfert de ora...
il pupam dulce pe brunotjie, pe parintii lui cei fericiti si pe sasha . ii uram sa aiba parte de multa dragoste, feircire si noroc in viata .. .. si fete frumoase si cuminti (!).. asa ca el
zmuah
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
Dra Miri, LA MULTI ANI lui Bruno , sa va traiasca si sa fie sanatos; sa va bucurati de amandoi si multi multi pupici
pup toate bombonicile!!!
morgane spune:
A, de-aia se auzeau trambite in Vilvoorde. E ziua lui Carliontz, frate mare de Sacha si mosteniroul tronului de familie inzestrata cu calitati artistice de inalta calitate.
Sa traiesti, Brunotje, sa ii bucuri pe mami si pe tati, si nu in ultimul rand pe Sacha, cu distinctia ta si cu aerul de copil super-fericit.
Pupici,
Nora spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, Laaaa Muuuulti Ani !!!!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca, Laaaa Muuuulti Ani !!!!
Bruno sa traiasca, Bruno sa traiasca, Laaaa Muuuulti Ani !!!!
Miri, ii dorim lui Bruno multa sanatate, noroc si viata frumoasa! La fel si pentru voi toti, sunteti niste dragalasi!
Pupici feteleor, cu o mentiune speciala pentru Mihaela care mi-a inseninat dimineata la 8.15 cu un total neasteptat "Salut, Nora, ce faci???" Eu tocmai iesisem de pe strada mea la drumul mare si dumneaei trecea cam la pas (dar in masina) pe langa mine, in drum spre birou, amandoua. Eu eram pe jos fiindca, dupa cum stiti, office-ul lu' DHL in care lucrez e la 5-10 min pe jos de casa noastra!
Mooooor de obosita, dar maine e vineri!!! Cand se iese la pensie p-aici? Ca eu nu mai pot dupa 3 saptamani!!!