praline belgiene (23)
Raspunsuri - Pagina 4
miri_mik spune:
fetelor, poze:
www.webshots.com/user/mirimik , albumul cu bruno2ans
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
MadyG spune:
Bruno,dragule si scumpule,cu mare intarziere, pt care te rugam sa ne ierti,
iti dorim sa cresti mare si sa fii mereu fericit asa cum te stim noi si sa devii un adult la fel de incantator precum esti acum copilas fiind!
Iti uram din suflet LA MULTI ANI!
Cu dragoste te imbratiseaza ,prietenii tai,
Dominique, Madi si George.
Mii si mii de pupici!
Bepii spune:
Mah Miri, ma tot uit la pozele astea cu Bruno si dupa o vreme iarasi m-as uita.... sunt asa de frumoase. Iar tu, cu simtul perfectiunii care te caracterizeaza nu te dezminti: pulovaras bleu cu alb, pantofiori bleu si camasa alba cu pantaloni negri! Iar Bruno cu ochii lui fermecatori si cu carliontii aia care stie cum sa stea in fata aparatului de fotografiat de parca asta i-ar fi meseria....Sunteti o familie frumoasa, felicitari!!!
Si Sacha a mai crescut intre timp, vad ca a inceput si el sa zambeasca la fotografiat chiar daca nu stie ce se intampla in jur. Am zis eu ca pe zi ce trece se face si mai frumos.
De asemenea iti multumesc pt martisor, e foarte frumos si valoarea lui e nepretuita cand stiu ca-i facut de mainile tale indemanatice.
Pupici si o zi buna in continuare tuturor.
Mihaela1171 spune:
Nora multumesc pentru mesaj, si sa stii ca este reciproc; si eu m-am simtit foarte "acasa" dupa ce ne-am intalnit pe stada, parca eram in Iancului la stop si te intalneai cu un prieten; dupa aceea aveam prea mult sentiment de "acasa" caci am ajuns la birou si vorbeam in Ro cu colegul meu, de se uita asta crucis la mine
Si sa stii ca locuiesti chiar fff aproape de mine, pot veni si cu rolele pana la tine hihihihi
Pupicci tuturor
danyelana spune:
Miri, e cu putina intarziere si te rog sa ierti.
Un mare "La Multi Ani!" pt Bruno, sa creasca mare, sanatos si istet. Sa va bucurati de el si de Sacha si sa ramaneti mereu o familie frumoasa, unita si iubitoare ca acum.
Si nu in ultimul rand merci mult pt martisorul pe care l-am primit ieri. E nemaipomenit si mai ales ca e facut de tine il iubesc mult.
Pupici.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Am uitat sa spun :
Ardeiash eu iti confirmasem pt "placinte inainte", ramane pe vineri.
Pupici.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Mihaela1171 spune:
Miri super pozele, Bruno este o scumpete de baiat si mi-a placut cel mai mult cum ii straluceau ochii la cadou !!! Si Sacha vad ca a mai crecut si seamana amandoi ca doua picaturi de apa. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!!
Fetelor, am dormit de ieri de la 17.30 si pana astazi dimineata la 7. Nu sunt normala nu? Doar furtuna oribila de azi noapte m-a mai trezit putin. La voi a fost la fel?
Pupici si week-end placut!!!
Nora spune:
Tocmai ne-am intors de la aeroport, i-am condus pe Crisa si parintii ei, totul era super, Crisa era fericita ca ajunge acasa, la fel si Vali si Nicu!
Gata, povestea se termina cu happy end, am intalnit acum o luna si jumatate in aeroport 3 oameni obositi, stresati si ne-zambitori, iar azi am condus spre tara cu totul alti 3 oameni, fericiti, optimisti, cu planuri de viitor (gradinita, tobogane, alergat in parc impreuna cu alti copii, etc, etc). Pe scurt, o viata normala.
Cand am pus bagajele in masina (de la Roseau), am luat-o de mana pe Crisa s-o trec pe trotoar si, fara sa-mi dau seama am urcat cu ea o bordura! Adica, piticul nostru incepe tot mai mult sa uite de temeri si devine usor-usor un copil fara temeri si griji! Slava Domnului!
Mihaela1171 spune:
Asta este o veste super Nora, sa dea dumnezeu sa fie sanatoasa si sa revina la normal cat mai repede; o sa fie bine caci este inca mica iar copii au o capacitate de adaptare uimitoare. Felicitari si tie pentru daruire si tenacitate, mar rar oameni ca tine.
Week-end placut