praline belgiene (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

scumpici, felicitari inca o data! acum stim ce haine si accesorii (sic!) sa-ti luam!
oana, felicitari si bafta! ne rugam pe 28!
nu pot sa sed mult ca-i fotoliu naspa rau si ma doare selili. maria a fost cu febra mare zilele trecute; am bagat iar o tura la urgenta dar nu are nik; stiam ca-i de la dinti. i-a trecut. are si un dinte in plus si o maseluta vine.
nora, avem 8.300gr. e bine, nu????
pupeeeeee

am schimbat tickeru'.merge oare???

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Oana, iti tin pumnii, Dumnezeu sa te ajute sa devii mamica anul acesta!

Anuska, e bine 8300g, l-ati batut pe Andrei (8100g la 1 an)! Dar las' ca n-a fost bai, uite acum trebuie sa-l mai oprim din mancat daca da peste ceva care-i place foarte mult! N-as fi crezut asa ceva acum 8ani nici daca ma picai cu ceara! Pupam mamica si fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Ano: sa-ti traiasca scumpeletea.. e super bine 8 kile..

Oana: si noi ne rugam pentru voi sa fie cu noroc si cu dureri de-ntepaturi si alte discomfoarte cat mai mici .cu siguranta vei reusi din prima la cata iubire pentru copii ti-a dat Dumnezeu!

Nino: ia vezi nene ce faci cu broscuta aia . acu nu mai ai nicio scapare sa nu treci si pe la mine!

tiiii ce vreme urata mai fete.. parca nu mai observam asta-n ultimul timp!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Buna,

ma alatur si eu grupului vostru, pentru ca am nevoie de niste informatzii ajutatoare.

Intrebarea mea este in special pentru fetele de la Bruxelles: se poate trai in Bruxelles cu 1000 de euro pe luna, adik acesti bani sa acopere o chirie (ceva nu f. pretentios, dar la max 4-5 statii de metrou de centru) + cheltuieli intretinere + mancare + abonament transport local?

Va rog ajutati-ma pentru a lua o decizie importanta.

Multumesc,
Melina

Mergi la inceput

Buna Melina,

daca esti singura cred ca poti sa te descurci cu acesti bani, insa conteaza foarte mult unde inchiriezi casa in care vei locui. daca vrei in centru.. chirile sunt destul de mari. poti gasi cu 550 euro pe luna , dar poti gasi si cu 700-1000, sau ma imult. ideal ar fi sa-ti gasesti pe cineva cu care locuiesti. ca sa poti imparti chiria.
poti sa mananci saptamanal si cu 50 euro , daca nu esti pretentiaoasa.. sau cu 100 sau 200.. depinde.
abonamentul de metrou parca e lunar 40 euro.. poti verifica pe stib.be.. insa trebui sa ai acte in regula sa-l poti obtine. altfel pot ilua cartele de 10 calatorii-11 euro.
intretinerea casei variaza.. in functie de consumul tau personal, insa exista proprietari care cer o suma fixa pe luna pentru asta. poti vedea pe siteurile imobiliare..

daca ai copii, masina.. nu cred ca poti rezista cu aceasta suma.
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

LA MULTI ANi! ANA si MONICA!

sa aveti parte numai de fericire, noroc, sanatate si iubire in viata voastra!

pupici multi si un tort cu frisca virtual de la gashca din vilvoorde!

muuuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

miri, multam!

ia uitati aici ce am eu !!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Ano multi ani sanatosi sa ai.. sa fii iubita la fel cum vad in pozele astea absolut bestiale!

La multi ani frumosi si Monicutei .. sa creasca mare si frumoasa... asa cum este acum
[bum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

"LA MULTI ANI !" pt ANA si sa-ti traiasca galushca. Sa ramai mereu frumoasa ca in pozele pe care tocmai ce le-ai pus.
Sa fii iubita.

Un mare "LA MULTI ANI!" si pt MONICA, sa cresti mare, cuminte, si sa ii bucuri pe parinti. Pupici si sa stii ca esti o frumoasa si o scumpa.

PUP fetele.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ana, draga mea, LA MULTI< MULTI ANI, multa fericire, dragoste, implinire si sanatate!!!!!

Monicutz, copil istet, LA MULTI ANI, sa cresti mare si mult, mult succes!

Oana, bafta multa, dureri cat mai putine, chiar inexistente, o sa fiu alaturi de tine cu gandul si cu sufletul. Chiar am emotii deja.
Pupic la fata curajoasa.

la pralinute,

Ror

Mergi la inceput