praline belgiene (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Daniela, ce veste minunata !!!
Cred ca Jos nu-si mai incape in piele de fericire si mandrie!
Sa fi sanatoasa, sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa dai nastere unui baiat sanatos, frumos si norocos
Si eu care te vedeam mamica de fetita..... Da' lasa ca nu se stie, poate vine si o surioara dupa aceea.
Nina, chiar ca esti plina de surprize . Ai mers pe nv cu broscuta, jmekero . Sa stapanesti sanatoasa masinuta si la cat mai multe si mai placute drumuri.
Chiar ca se deruleaza evenimente pe aici
Pupici la toata suflarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Daniela, felicitari pt baietel si sa creasca sanatos in burtica la mami. Imi inchipui cat de mandru e Jos sa aiba un " mic el". Pupici.

Nina, sunt super pozele si sa-ti traiasca copii si sa va bucurati de ei ca tare mai sunt scumpi.
Si felicitari pt masinuta si sa o stapanesti sanatoasa. La cat mai multe drumuri.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Scumpilici, felicitari fetita ptr baietel. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi impreuna!!! Felicitari si lui Jos, caci in curand o sa devina tatic.
Ma gandeam ca si culorile pe care le poarta viitoarea mamica pot spune cate ceva despre viitorul bebelus. Insa trebuie sa mai studiez problema.

Nina
, felicitari ptr "broscuta", sa o stapanesti sanatoasa si la cat mai multe drumuri cu ea.

,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Fete va multumesc muuult de tot pt. urarile frumoase, eu inca plutesc, SUNT FERICITA, FERICITA, FERICITA ca-i totul bine cu baietelul meu . Are 278 g si cam la toate masuratorile a iesit un pic mai mare de varsta ceea ce e f bine. Si ne-am emotionat tare cand l-am vazut cum dadea din manute si din picioruse si cum isi tinea degetelul in gurita. Doamne ce minune!

Nina fata ai niste copilasi superbi, cred ca m-am uitat in fiecare zi la pozele cu ei si i-am admirat. Si ma bucur enorm pt tine ca ti-ai luat masina mica , sa o stapanesti sanatoasa si la cat mai multe drumuri( si pe la Antwerpen, da? )

http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Scumpicel, felicitari si de la noi, multa sanatate si noroc pentru bb, mami si tati! Tiii, imi amintesc cand l-am vazut si noi prima oara pe Andrei la ecograf, ce emotionant a fost!

Nina, felictari pentru broscuta si s-o conduci sanatoasa!

Pupici o mie de la noi pentru toate, sunt fericita ca-i vineri,merg azi la o prietena care-si sarbatoreste cei 40 de ani,asa ca seara asta petrec (gasca mea de amice din toata lumea,v-am mai povestit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Doamnelor,
mai avem putin si terminam capitolul (intr-o saptamana aproape)!
Scumpi sa ne tii la curent cu numele pt bebel:)!!!
Nina, nu ti-am zis felicitaiones pt masina!Dar mai ales pt japonezii mici, tare-s dulci!

De azi sunt lucrator cu acte in regula, am semnat contractul si la intoarcerea spre casa am zis sa o iau pe alt drum decat pe autostrada, asa ca am dat forbid motorways la gps si am ajuns fratilor...la osguylum si bistirlik si ankara sau ce o mai fi fost, am aterizat fix in brussel in cartierul turcesc si apoi in ala marocan si apoi in ala chinezesc la ora 4 pm un deliciu, mare minune ca am ajuns intreaga acasa!

Intre timp ma pot lauda si cu trei gauri in burta, de la injectiile impricinate care ustura taticu ceva de speriat,iar acu ala de 'numa'4 cm pare prietenos in cutie da cand il apropii de burt capata dimensiuni impresionante!!Inca trei seri cu usturimea asta si apoi trecem la trei injectii pe seara , yuppiiiPe sambata viitoare se preconizeaza pick-upul iar in jur de 28 embriotransferul, am sa va rog sa va pastrati in ziua aceea o rugaciune pentru noiPromiteti?
pupi

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna seara fetelor !

Oana multa bafta cu 'transferul', sa va ajute dumnezeu sa vi se implineasca dorinta. Si totodata succes la serviciu, si sa fie intr-un ceas bun. Ne vedem in cateva satamani....la locultau de munca...hihihi am pile ....sa vezi ce boierie pa fata...

Nora distractie placuta astazi si "recuperare" rapida in week-end.

Week-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Oana, multa bafta si ma voi gandi la tine pe 28.

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Scumpi, felicitari din tot sufletul pt baietel ! O sa fii tare mandra cand o sa vezi ca seamana cu mamica lui!Ma bucur asa de mult pt voi,imi inchipui ce emotie si ce fericire a fost in sufletele voastre sa va vedeti bebele !Dar sa vezi de-acu' incolo ce fericire va asteapata, the best is yet to come!

Nina, dulce fetita, vorba fetelor, te-ai intors numai cu surprize placute!Am vrut sa scriu imediat ce am vazut pozele, dar nu am avut timp deloc.Mai ,mama,copilasii tai sunt buni de pus in reclame!ma uitam la poze si aveam impresia ca vad vreun promo de ala "visit Japan" sau ceva de genul asta...Doamne, cat sunt de frumosi, si cand stiu si ce isteti si educati sunt,mi-aduc aminte de maica-mea care nu mai tacea, dupa ce i-a cunoscut, ca ea n-a mai vazut asa copii.Esti o mamica fericita, atata tot mai zic!

Oana, sunt alaturi de tine cu gandul si stiu ca Dumnezeu iti va da anul acesta fericirea de a fi mamica, pur si simplu stiu!

Va pup pe toate si va doresc un week-end placut si odihnitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Nina, sa stapanesti sanatoasa masina si te asteptam sa vii cat de des pe la noi!

Mergi la inceput