praline belgiene (23)
Raspunsuri - Pagina 20
Mihaela1171 spune:
La Multi Ani Ana!!!
Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, fericita, iubita, si sa te bucuri de familie! Sa-ti traiasca bubulina, pozele sunt super, cel mai mult imi plac cele la baita!
Fetelor multumesc pentru urarile adresate Monicai, sa va traiasca si voua copii si sa va bucurati de ei!(actuali si viitori )
Va pupic acum, pa
oanademunck spune:
La multi ani Ana!!! La multi ani Monica!!!
sa fiti fericite fetelor sa va bucurati de parinti de sotz si copil (dupa caz fiecare) sa primiti jucarii si cadouri frumoase!Si mai ales sa va bucurati de fiecare clipa a zilei de azi, ziua voastra de nastere
Hip Hip Huraaa!!
whisk
Bepii spune:
Mai ce zi frumoasa au astazi fetele astea
Monica de Mihaela, la multi ani, sa traiesti multi ani fericiti si impliniti alaturi de parintii tai cei mandrii
Ana, mami de Mariuca, la multi ani, sa fi sanatoasa, la fel de frumoasa si voioasa asa cum te stiu si viata sa-ti ofere tot ceea ce-i mai bun
Pozele cu Mariuca sunt superbe iar ea e o frumusete. Ochii ei albastri m-au vrajit. Sa va traiasca
Oana, draga mea, stiu ca nu-ti este usor dar mai stiu ca numai gandul ca vei deveni mamica iti da aripi si putere sa suporti cu stoicism durerile. Or sa treaca cand vei simti bebe-ul miscand. O sa ma rog pt tine si tot-odata iti doresc multa sanatate si bafta cat cuprinde.
Nina, cum o duce Reina la gradi, s-a obisnuit, ii place?
Mah fetelor, cum ramane cu intalnirea aia din Brussel? Eu ma gandeam pt vinerea asta...asa ca idee. Voi ce ziceti? Am vazut la meteo ca va fi vreme frumoasa.
Va pup si va doresc toate cele bune
oanademunck spune:
Vreau si io vreau si io in brussel cu voiii pliizzzzzz!!dar inca nu stiu daca pot vineri!!daca nu pot vienrea asta va mai intalniti o data sis aptamana viitoare (daca se poate in fiecare zi;) ca sa-mi luati si mie capud e la stress?!!!
Azi suntem in ziua 7 de stiumalre si ziua 2 de eco si sange intram in linie dreapta ne-a zis doftorul, am productie buna (16 foliculi si din astia unuii dstul de grasuni)endometru 9.4 cunoscatoarelemi-au spus ca-i de bine...cam pe vineri preconizam prima intreventiesi sper ca ovocitele mele plus marinarii lu barbatemiu sa = LOVE! Am reusit sa produc si un chist (mamicutza lui...a crescut d e ieri pana azi de la 25 la 27 mm...)Pana una alta a fost ok cu exceptia la vineri si sambata cand m-am invartit cu tot cu casa de la atatia hormoni si a faptului ca mi s-a umflat burtul si ma strang toti pantalonii mi-a ramas baza intr-o pereche de trening. De acdum o tinem casa-spital -casa azi la 10 la spital acum la 18 iar, maina la 8.45 iar sia sa mai departe! Macar sa fie cu rezultat ca altfel ma vor lasa balamalele in direct!Si va trebui sa ma suportati
pupici
Ana si Moni La multi ani inca o data!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
whisk
ninaM spune:
Ana si Monicutza,LA MULTI ANI!!!!
Sa fiti sanatoase,sa ramaneti mereu frumoase asa cum sunteti si sa aveti viata plina de bucurii si impliniri!Pup dulce sarbatoritele !!
Taniuca,la gradi e totul mai mult decit ok....Reina nici nu ma mai baga in seama dimineata cind o vede pe madam ....azi dim cind a vazut-o a fugit direct in bratele ei!Deci,no problem!
Legat de intilnire,pt mine e ok oricind...doar sa spuneti cind si vin!Ne putem vedea si vineri acum dar si sapt viitoare pt fetele care nu pot veni vineri...deci eu zic DA!
Va las acum si ma intorc la ale mele...
Pupici!
PS:Oana,sunt alaturi de tine!Tin pumnii strinsi si ma rog pt tine ca totul sa fie asa cum iti doresti!Eu deja te vad mamica!
MadyG spune:
La multi ani, Anutza scumpa!
Sa fii sanatoasa , sa fii fericita, sa realizezi tot ce-ti propui, sa ai parte de nenumarate bucurii din partea dragilor tai!
Te pupam cu mult drag!
La multi ani, Monica!
Sa cresti mare si cuminte,fetita frumoasa!
Mihaela, sa-ti traiasca fata si sa va bucurati de ea!
Multi ,multi pupici sarbatoritelor !!!
[
Eu nu am avut net , acum dupa-masa s-a reparat.Daca va intalniti vineri am veni si noi, sper sa fie vreme faina cat de cat.
Noi tragem din greu cu dintisorii ,mama lor, ca ma doare inima cand o vad cat sufera, sambata eram si noi in drum spre urgenta, apoi s-a mai linistit.Sper sa-i iasa odata,nu stiu ce sa zic, vad ca Dominique e la fel ca Maria, sunt amandoua mai sensibile.Am o prietena care mi-a zis ca nici nu stie cand i-au iesit 8 dinti baietelului ei...
Va pupam!
Nora spune:
Anuska, la multi ani cu sanatate! Sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti traiasca fetita frumoasa-frumoasa, sa te bucuri impreuna cu sotul tau de traiul in doi pana la adanci batraneti, cu copii multi, nepoti o droaie, pisici, catei si purcei!
Monica, fetita de Mihaela,La multi ani si tie! Sa fii sanatoasa si fericita! Fa-i praf pe belgieni la scoala!
Mihaela, vezi ca de la prea multi unul langa altul fara spatiu intre ei s-a latit pagina asta atata.
Oana, mii de pupici si suntem alaturi de tine, cred ca nu-i prea usor procesul... Dar merita tot efortul! Bebelusii astia, dom'ne, sunt cevade speriat, te indragostesti de ei de nu mai poti!
Pupici la toate pralinutele!
PS Nu stiu daca ativazut-ope Crisa aici: http://www.acasatv.ro/emisiuni/povestiri-adevarate/noutati/la-povestiri-adevarate-la-numai-patru-anisori-o-fetita-a-invins.html
Nora spune:
Anuska, revin ca m-am uitat mai atenta la poze: hihihi, ce m-am distrat cand am vazut cutia de bere in mana Mariucai, la masa.
Asa-i ca-i strategie pentru pacalirea adversarului?
Traducere pentru necunoscatori: adeca s-o tina ocupata pe micuta mofturasa!
Si sa-i bage o lingurita de mancare in gura in timp ce ea se joaca cu te-miri-ce obiect..
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by Nora
Anuska, revin ca m-am uitat mai atenta la poze: hihihi, ce m-am distrat cand am vazut cutia de bere in mana Mariucai, la masa.
Asa-i ca-i strategie pentru pacalirea adversarului?
Traducere pentru necunoscatori: adeca s-o tina ocupata pe micuta mofturasa!
Si sa-i bage o lingurita de mancare in gura in timp ce ea se joaca cu te-miri-ce obiect..
Noracu Andrei si Victor
nora, ce le stii, ce le stii!
va multumesc din suflet pt urari, telefoane, felicitari etc.
MONICA, sa cresti mare-mare, sa fii sanatoasa, sa-ti faci multi prieteni aici sa te joci toata ziua si sa ne spui si noua ce cadouri ai primit! te pupam toti, mai ales maria care ma tot intreaba de tine
inca o data multumesc si va imbratisez pi tati
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
danyelana spune:
Nina, tocmai ce am vazut filmuletul cu Crista. E minunat sa o vezi sanatoasa, ca se joaca in parc, ca e un copil sanatos.
Ai facut un lucru deosebit si Dumnezeu te va rasplati.
Pupici.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire