praline belgiene (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Si ziceti ca azi Mariuca a implinit un an! E fata mare, ce mai! Cand a trecut timpul asa de repede?
Ana, sa va traiasca fata, sa va bucure sufletul si inima, sa fiti sanatosi si sa va faca mandrii cu faptele ei. LA MULTI ANI MARIUCA!!!
Va pup si va doresc o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

LA MULTI ANI MARIUCA de Ana!
sa petreceti cu voie buna si s afaceti poze garla, ca asa un eveniment... e doar o data in viata! ptiu! ce mare s-a facut prichindelul. anul trecut la Tania la bbq abia ce se nazurea sa bea din sticluta si-acu merge, zboara!
mami si tati sa va bucurati de ea si sa fiti sanatosi sa puteit munci cat de mult, sa aiba fata bani de buzunar pe cand se va face coada d epretendenti la usa voastra:)

muuuah!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la noi s-au linistit "apele" acu, de un sfert de ora. dupa o noapte de filme de groaza cu alaptat la o ora, o ora juma, dupa ce am injurat, amenintat ca-l arunc pe geam, am promis ca-l pun pe lapte praf, ca-i pun perna in cap si cate si mai cate, dupa treziri si atipiri de cate o juma de ora de la 7 dimineata, a facut un kk zdravan, si sacha al meu a adormit singur. pb e... ca nu mai pot dormi eu, ca ma doare capul de innebunesc, ca-mi zboara casa si io n-am chef fix de nik. doar de mancat, intr-una si ciocolata sa fie.

nu-i bai, trece. ca ma uit la el cum doarme, foarte "serios" si-mi zic: da-l incolo ca-i asa de mic si chinuit, ce conteaza ca ma sacaie. se face el bine si o creste el mare, si pe la 70 de ani, cu un picior in azilul de batrani si unul in groapa o sa am si io vreme sa dorm mai mult:))

pusici. fac o cafea.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Mariuca scumpa si frumoasa!

Draga noastra domnisoara care azi implineste 1 anisor!
Sa cresti mare si sa ii bucuri pe mami si pe tati mereu cu zambetul tau dulce!
Iti dorim din suflet sanatate si noroc,multe cadouri astazi si o petrecere minunata!

Te imbratiseaza cu drag, prietenuta ta, Marie-Dominique, impreuna cu mami si tati ai ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buna fetelor!

Nu am mai intrat pe la voi, dar uite-ma acuma. Toata lumea bine?
Voi tot de muci va plangeti? Fi-mea se muceste iara si iara tuseste rau noaptea. Acu vreo 2 saptamani a avut bronsita, i-am facut tratament mai mult decat a zis madam doctora, cum am oprit tratamentul iara a inceput sa tuseasca. Motiv pentru care am reinceput tratamentul de la mine putere si am sunat-o pe dr pentru confirmare. Cica fac bine. Zgomotul de tuse prin baby phone a ajuns sa imi zgarie creierii cu cuiu, astept vara de nu mai pot.
Si ma enervez cand ii vad pe Martje si pe Thibault si pe Elizeke cu muci verzi, parintii lor de ce nu ii trateaza ca asa nu o sa se mai faca fi-mea bine in vecii vecilor.
Are cineva trairi similare?

In alta ordine de idei, Mihaela, multumesc mult de invitatie la pijamale da' nu vin. Am facut maporama cu traseu si imi ia 1h si 15 min sa ajung - asta inseamna vreo 2.5 ore in conditii ideale si vin de pe E40, deci am sanse maxime de fileuri pe ring. Eu stau in Maldegem - un capat de tara intre Brugge si Gent, unde poti vedea vaca pe geam.
Imi pare rau ca voiam sa va cunosc, da va prind eu odata, sau poate veniti cu toatele la mine la tara cand o da soarele si nu or mai zbura acoperisurile vecinilor peste casile noastre (nu e o figura de stil, am patit-o saptamana trecuta)

Vin si cu o intrebare: are cineva idee unde pot gasi pufuleti? pufuleti de aia romanesti buni de mananci toata punga. M-a pus necuratu sa aduc 4 pungi cu mine acu cand fusei acasa si fi-mea a facut adictie. Acuma am o problema mare - s-a terminat ultima punga si fi-mea urla "puleti". Pentru moment e la dezintoxicare, da' daca stiti un loc de cumparat va zicem sarumana

Numai bine la toata lumea!
Alina

Vacanta cu Laura in Romania: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116326

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna Alra, nu-i nimic de pijama party, se mai gasesc ocazii.
Legat de raceala fata mea are 8 ani si tot raceste la greu, mai ales de cand ne-am mutat in BE. In 6 luni a racit de vreo 7 ori. Si intradevar m-am convins ca sunt de la scoala virusii; asta este, poate ne-om adapta si noi candva !!!
Referitor la pufuleti:
Magazin romanesc la Liege
" Un nou magazin cu produse romanesti la Liege, Quai St Leonard nr 48: artizanat, condimente, pateuri, zacusca, pufuleti, conserve, malai, vin, tuica, bere, branzeturi, mezeluri, etc.
Va asteptam intr-un cadru specific romanesc de marti pana sambata intre orele 9,30 si 18,30 si duminica intre orele 9,30 si 15,00!

Banuiesc ca este mult prea departe de tine.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

MARIUCA, LA MULTI ANI fetita frumoasa si sa cresti mare, mare, mare!!!!

Miri, imi pare rau ca bursucel cel mic e bolnavior. Sanatate multa si insanatosire grabnica.

Alra, pufuleti gasesti la magazinele polonezilor. Insa sincera sa fiu, nu stiu daca sunt sarati sau dulci, insa mi-au facut si mie cu ochiul. Dar la fel, Antwerp nu e prea aproape de tine.

Bepiilina, cum stai cu raceala, a trecut? Cred ca-s eu la rand, la cat vant e afara...

Pupicei la toate cucuietele ,
Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

La multi ani Mariuca!!!
Sa fii fericita , iubita, sanatoasa, mancacioasa, norocoasa, fumoasa!!!!La Multi Ani si sa primesti cadouri multe multe!!
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

ma, io de ce nu pot sa scriu colorat?, La mine nu vreaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Wow,a implinit Mariuca de Ana 1 an!!! La multi ani cu sanatate, sa va fie sanatoasa, norocoasa, fericita, frumoasa, desteapta, puternica, buna, si sa-si faca parintii fericiti!!!

Pupam copil dulce si pe parintii sai,Dumnezeu sa va ajute!

Mihaela, cand e pijama party asta, ca ma tenteaza?

Mirikule, nervi tari si putere, stiu asa de bine prin ce treci...

Oana, papusa, ce nu merge cu culorile? Vrei sa scrii asa si nu te lasa?

Mergi la inceput