praline belgiene (23)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaela1171 spune:
'neatza !
Nu zic ca e buna, caci eu ma flendurai dintr-un avion intr-altul fro 7 ore ieri noapte, ca sa ma deplasez de fapt doar vreo 900 Km; deh....cica nu ezista cursa directa...acum crosetez la o cafea si ma intreb.....ce naiba caut eu p'aci?
Intradevar fetelor, fu tare fain la kara, a doua zi am zacut original, caci eram si dupa 3 nopti nedormite caci copchilul era racit; apropos de copchil, sunt disperata caci este in continuare cu febra, fix de doua ori pe zi, si asta cam de miercurea trecuta; si colac peste pupaza i-am mai lasat si singuri acas' pana marti noapte.
Tania chiar ca ne-ai pacalit cu raceala, am vazut eu nasul rosu intradevar, dar am crezut ca este de la .....fum; multa sanatate si ai grija de tine, insanatosire grabnica. Si vezi poate reusesti si tu sa ajungi la pijama party
Pupici si o zi buna !!!!!
ror spune:
Si ce ne-am mai distrat sambata! Si ce bine mi-a fost. Am ras cu lacrimi, datorita tie Miricule, am sporavait cate-n luna si-n stele cu Ardeiash, am si dansat un pic, si cate si mai cate, ce mai, a fost superb!
Ardeiash, nu ai de ca sa-mi multumesti. Contributia mea a fost minima si important sa-ti fie de folos. Bafta!
Si nu v-am spus, ca toate sunteti niste frumoase, incalziti inima omului, nu alta, chiar si aceluia cu inima de piatra. Miri si Oana, multumesc ptr. gandul bun si ptr floricele.
Ieri am intrat la recuperari de somn, pana la ore tarzii, si tot molesita am fost toata ziua. Insa a meritat cu varf si indesat.
,
Ror
miri_mik spune:
fetelor...nahca n-a scapat sacha... are otita. bai fratilor, nici nu stiam c-o ar epana am ajuns la medic si-am vazut cum ii curge ceva din ureche. si el tacea malc. un cuvant nu zicea, nici racnet, nici nik:( dar e rost de antibiotice pe toate orificiile:( pe urechi, nas, ochi, gat:( toata partea dreapta e infectata. acu sa speram ca nu face febra ca e cu cantec... si asta e balaur preluat de la bruno:(
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Bepii spune:
Of, nimic nu-i mai dureros decat sa ai copilasul bolnav....
Miri, le doresc baietilor tai insanatosire grabnica. Sper din toata inima sa se vindece repede si bine.
Mihaela, la fel si tie pt fetita, insanatosire grabnica si cand te vei intoarce acasa s-o gasesti sanatoasa si cu zambetul ei frumos pe buze. Imi inchipui ce era in sufletul tau ca ai plecat si ai lasat-o bolnavioara....
Va pup pe toate si va doresc numai bine.
Nora spune:
Miri, multa sanatate baietilor. De la saracia aia de cresa li se trage,oof...
Mihaela, sanatate Monicai.
Noi suntem binisor, doar ca-s foarte obosita si stresata, am capul numai la problemele de la birou iar acasa nu stiu de ce sa ma apuc mai intai,of,of,of. Ieri am aranjat haine vreo 3 ore (aveam pe canapeaua din birou un munte de haine adunate de vreo 3 saptamani!!!). Am facut un alt munte (ordonat,de data asta) cu haine pentru calcat...Aici cred ca vadura si mai mult de 3 saptamani... Tiii,ce ma fac,fratilor?
Ma duc sa-mi pun un pahar de coniac...in loc sa muncesc, mai bine ma apuc sa beau! Hai noroc!
danyelana spune:
Salutare pralinele,
Ce m-am mai distrat sambata cu voi desi la un moment dat nu mai credeam ca voi pleca de acasa. Sunteti minunate, am ras si am dansat si tare bine mi-a mai facut.
Miri si Oana merci pt floricele, si tie Ardeiash multumesc.
Iar pt copilasii bolnavi, sper sa nu fie chiar atat de grav si sa se faca bine repede. Pupici.
Pozele sunt superbe si chiar acum sunt pe cale sa le incarc pe ale mele pe site.
Pupici.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
of, micutul de sacha... bine ca ai ajuns la medic miri.. si ca nu-l doare. oare cum de nu plangea?
inseamna ca e mai cuminte decat bruno .. va tin pumnii sa va faceti repede, repede si fara suferinta..
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
dabyelana : si eu iti multumesc tie pentru efortul tau .. pup dulce
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
Draga Ana pentru MARIA, sa va traiasca si sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si fericita !!!
Te rog sa-i dai o mie de pupici din partea noastra, si voua la fel
Miri le doresc insanatosire grabnica baietilor tai, imi pare rau ca sunt bolnaviori, mai ales de otita, care este tare dureroasa; bafta multa si sa ai nervii tari.
Tania tu esti mai bine?
Fetelor multumesc pentru urarile adresate copchilului meu, va pupicesc.
O zi buna tuturor,
Mihaela1171 spune:
Si inca o data pentru Maria + pupici pe nasuc:
Multi Ani Traiasca, Multi Anti Traiasca, LA MULTI ANI !!![/