praline belgiene (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mihaela, lasa ma ca-ti povestesc eu de dropping in sara asta. sa zici doar pe ca il vrei, pe ala din 2006 (ala reusitu sa zicem cu 15 km de mers prin paduri in doua zile, sefu cazut in apa, dormit intr-un pod al unei casearasite unde era si un soarece din ala cu aripi imi scapa numele acum, mancat de muste si greieri-dupa atatia km de mers cu ditatamai rugsacu in spate) sau ep aia din 2007 tot prin paduri tot 15 km da fara loc de dormit noaptea, cu politia pe capu nostru ca am intrat pe proprietatea altcuiva...naspa de naspa)
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Oaaau Oana, deci sa inteleg caci GPS-ul chiar a tinut cu mine, dupa cum concluziona Ardeiash. Nu stiu daca cel de astazi ar fi fost la nivel de avansati, dar oricum as si facut cel putin 11 km, asta daca gaseam drumul din prima. Daca nu...vorba ta, lac rimi si disperare. Oricum este istorie, si mai si plec in deplasare de maine pana Marti asa ca scap putin de glumele colegilor
Pupici si voua si ne vedm curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

vezi ce faci cu gps-u ala la anu!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

La multi ani,dragi fete,dragi mamici !
Sa aveti parte de multe bucurii din partea celor dragi si multe ,multe flori, ca in Romania de 8 martie!
Va pupic cu drag si va doresc o seara faina !

Danyela, imi pare rau de nepotelul tau,f frumos ca stai cu cel mic, esti intr-adevar buna de pus la rana.Te pupic !

Oana, felicitari pt job, iti doresc multa bafta si multe impliniri !

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Fetelor ca de obicei ne-am distrat super, am dansat la greu dar am si sporovait, ca de obicei. Acum asteptam cu nerabdare......pozele.

Oana si Miri multumim mult pentru flori, ati fost super dragute

O duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Ups....poze si filmuletz exista pe cont, sorry.
SUNT BESTIALE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetele,
Am pus si eu poze pe cont, alea putine...... ca, cu aparatul ala al meu care lucreaza in reluare....
Dar sa stiti ca acasa am lucrat fiecare poza in parte, am scos ochii rosii si v-am facut niste frumoase cu ochii albastru inchis. Nu ca asa am vrut eu da' calculatoru da in schimbul ochilor rosii numai acea culoare, asa ca n-am avut de ales.
In alta ordine de idei, mah ce ne-am mai distrat!!! Am fost in gasca impresionanta, am fost niste frumoase si pline de verva.
Ma bucur tare mult ca ne-am vazut si am putut sa mai si stam de vorba. Si ce-am mai sporovait....
Inainte de karaoke am dormitat toata ziua fiind racita cobza, m-am tratat la greu cu ciaiuri, pastile si picaturi in nas sperand intr-o minune adica sa pot face fata serii de dans. Si intr-adevar minunea s-a infaptuit, am uitat de toate belelele si m-am simtit excelent. Nu-i asa ca nu v-ati prins? Poate doar nasul rosu m-a dat de gol da' si pe-ala l-am camuflat cu fond de ten. Acu bolesc la loc da' nu-mi pasa!
Miri si Oana, si eu va multumesc pt floricele, sunteti niste dragute.
Si desigur toata trupa ati fost ca de obicei niste dragute, dulci, incantatoare si-mi sunteti dragi.
Va doresc o duminica placuta si recuperare 100%.

PS: am uitat sa spun de pozele de pe contul nostru care presupun ca-s postate de Miri, sunt intr-adevar BESTIALE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata!

grea viata, viata de petrecatret! da' faina al naibii!
sa va spun eu: m-am distrat de numa, insa mi-a cazut fata cand m-am vazut in poze! e grav, si cu capul meu dar si cu restul anatomiei...

lasand la o parte preaminunata constatare ca tot mare si lata sunt oricat mi-ar place mie sa ma vaz silfida, si facand abstractie de vremea de neagra si adanca depresie, tare bine m-am distrat! frate! nici voce nu mai am:)

copiii mei draguti, si scumpi, respectiv miku(sacha) si piku(bruno) se comportara ireprosabil. bruno somn, gaga somn âna am intrat in camera! deci m-a asteptat sa bea si el sampanie si sa urle apoi toata noaptea din ora in ora! soatsa zice ca e de vina adrenalina care-mi vajaia prin venele mov de atata tsopaiala. deci, am fost pe post de ceas cu cuc, la fara 20 ale fiescarei ore! pana pe la 7 cand am inceput si eu sa-mi iau liber tot la oora:))) si miku(sacha) s-a pus pe adapat tot la 2 ore. si de-atunci as ao tine: un racnet belgian specific, o molfaiala regeasca, un parts, un caca satisfacut si un zambet pe tot botu, iar racnet belgian prelung, somn pescurt...

si sa ma intorc iar la poze:)) cica azi de dimineata m-am jurat ca nu mai mananc dulce:)) ia ghiciti? le-am facut diplomat la banditii mei:))) deci deseara... nuuuuuuuuuuuu mai mananc nimic (doar dulce):)))

ashea, si am pus pozele cu pricina, care-mi plac de numa, cu ochi rosii, albastri sau cum or fi!

un tras de urechi special pentru nora si roxana. madi are scuza. poate si roxana. dar tu noricooooo nuuuuuuuuuuu!

a, ana, scuze ca n-am prea comunicat cu dana. eram prea ocupata sa sap si sa infashor pe mosorel in ritm de latino:))

iui, mi-am amintit de araboaica cea furmoasa. sunt tristaaaaaaaaaaa!

va pumpizez, si doamne fain fu ca fu gasca aproape completa. ma intorc la cana mea cu cafea decafeinata. asta ca sa nu mananc dulce:)))

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

multumesc pentru flori fete frumoase!
ror; inca 1data saru-mana!

hei miri: acu nu-ncepe si tu ca mine ca te vezi cum arati numa-n poze ..

primle poze-s beton.. toate radem. .
da si baietii arata super!

de ce nu e 8 martie-n fiecare luna?

Mergi la inceput

nina : fato, ti-am simtit lipsa...

Mergi la inceput