praline belgiene (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

La multi ani, Mariuca! Sa cresti pui mare, frumos si fericit.
Ana si Vio sa va traiasca fata si sa petreceti asa cum stiti voi, mai ales ca acum sunt si nasii prezenti.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare!

Maria de Ana, La multi ani cu sanatate, sa ai parte in viatza numai de fericire, bucurii, noroc si impliniri!
Miri, insanatosire grabnica va doresc!
Oana, folosesti mozzila pt net ca sta un pic diferit treaba decat cu explorer! daca da, te pot ajuta eu cu culorile!
Bepii, sanatate multa si tie!

Numai bine tuturor,

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

La multi ani Mariuca! sa fii la fe lde frumoasa. chiar ma ifrumoasa decat acum.. sanatoasa , iubita , sa ai noroc si fericire deplina!

va pupam dulce , dulce de tot..

si vrem poze!

hei: a venit Nina cumva .. asa pe blat?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Cucuuuu--------BAU!!!!
Au aterizat japonezii!
Mah fete,mi-a fost tare dor de voi...cind ne vedem la o cafea,la o inghetata sau chiar un karaoke???Azi Reina mea intra la gradinita....am niste emotii...ne-am trezit cu noaptea-n cap,pe la 5(ca inca suntem pe ora japoniei)si ne pregatim de prima zi de gradi.
Japonia e la fel de frumoasa cum o stiam,ordonata si aglomerata...si tre sa va povestesc neaparat cum e cu wc-urile acolo ca asta pt mine a fost un mare soc prima data cind am ajuns acolo.De data asta socul a fost pt Reina....da va povestesc alta data ca acum tre sa fug la copii...
Va pup pe toate si abia astept sa va vad!

PS:Mariuca,LA MULTI, MULTI ANI cu sanatate ,sa ai parte doar de bucurii si impliniri si sa-i bucuri pe ai tai parinti pina la adinci batrineti!Va pup dulce pe toti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ninaaaaa, bine ai venit acasa
Abia astept sa ne vedem si sa ne povestesti despre Japonia care eu personal o gasesc fascinanta. Doar spune o zi cand esti disponibila si voi face tot posibilul sa vin. Poate iesim cu motatele la o cafea prin Brussel.
Ti-am simtit lipsa la karaoke
Fetele dragutele, va multumesc pt urarile de sanatate, sunt mult mai bine, acu s-a deschis robinetul de la nas dar nu-i bai, noi astia adultii avem alte preocupari mai importante si de multe ori ne ignoram bolile. In schimb cu copilasii e tare greu.
Sper ca Bruno, Sacha si Monica sunt mai bine. Un pupic pt fiecare in parte si insanatosire grabnica:
Va doresc o zi super la toata gashka si nu numai! (desi am impresia ca o sa ne ia vantul cu casa cu tot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Tania, mi-ai luat cuvintele si virgulele din gura!Nu stiu cum e la tine da la mine in cubu meu de sticla e prapad, vajaie vantu, tremura geamurile, plange catzelu si in curand io imi iau zboru spre ..tzara lui Oz cred!

Beatrix folosesc mozilla pe un calc si varianta normala (nus tiu cum sa ii zic) pe celalat. Nici cu unu nici cu altul nu imi da colorat

Japan san! Bine ati venit! Bafta la gradinarit la Reina!

Restul de mensen, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

MARIUCA, sa credti mare si sanatoasa, sa-i bucuri pe mami si pe tati si sa ramai mereu o frumoasa si o zambareata.

Un mare " LA MULTI ANI!" si multi pupici pe nasuc.

Miri, mult curaj ca sa faci fata situatiei si multa sanatate la baieti. Pupici.

Nina, bine ai revenit printre noi si asa cum spunea si Tania ti-am simtit lipsa la Karaoke. Abia astept sa ne vedem si sa ne povestesti vacanta in Japonia. Si bafta Reinei la gradinita.

Pupici la toata cutia.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna dimineata ....sau buna ziua ? zau ca nu mai stiu de mine...

Nora pijama este pe 4 Aprilie, vineri seara. Ar fi dragut sa poti veni, ne hahaim, bem, mancam, dansam si alte alea; stai atat de aproape de mine incat pot da eu o fuga sa te iau de acasa.

Ninaaaaaaaa bine ai venit, abia astept sa te vedem; ti-am simtit lipsa la kara.

Monica este cat de cat mai bine, fara febra dar tuse groaznica, multumesc pentru urari. Acum ma zbat sa ajung in BRU sa-i cumpar chitara de ziua ei uraaaaaa; dar ssssst sa nu-i spuneti caci este surprizica.

Pupici si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

maria doarme acum. cu nico. io am facut un tiramisu si incerc sa ma linistesc...

ieri am fost centralista sefa! nu-mi vine sa cred ca atata lume se gandeste la noi aici, in be! va multumesc din suflet pt toate urarile frumoase!

miri, nu stiu dc ti-am mai zis, dar iti zic acum: multumesc tie, ca anu' trecut pe vremea asta te bombardam cu mesaje si telefoane la ore care mai de care mai "potrivite", in miez de noapte si viu de dimineata, si niciodata nu mi-ai dat slapi la kur. mi-ai fost de ajutor in cele mai cumplite clipe din viata mea!

nu vreau sa-mi mai amintesc!

so, fete, ne vedem si noi sapt asta undeva? ca sunt si io mai linistita ca am cu cine lasa pilu'. hai, pls, mobilizarea! dau o cafea in oras. ne vedem????

inca nu am pozele; sper sa le trimita azi nasu'
fug, e gata si friptana!
nina, abia astept sa-mi pove cum fu ziua de azi!
miha, bine ca stii de la ce a fost febra! acum, rabdare pana va trece!
miri, cum mai e cu bajetii???

va pup dar mai ales maria va pupa si multumeste tuturor!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nina" bine-ai venit fata hai. cred c-ai sughitat la cat te-am pomenit.. bafta la gradi!!

fete: votati-l pe brancusi : http://www.telegrafonline.ro/1205272800/articol/49288/votatil_pe_brancusi_in_topul_primilor_500_de_artisti_ai_secolului_xx.html

aici http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput