Gravidute si mamici de Cluj - 59

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elena23 bine ai venit!!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

mersi de sfaturei ,pb e ca una dintre ele e director financiar si eu am fost angajata la financiar-contabil deci pe undeva mi-e sefa,zic pe undeva pt ca mai este peste o directoare financiar-contabil care a zis ca pt orice pb sa merg la ia,azi m-a vazut ca plang si ca-s suparata si m-a intrebat ce am de fata cu ele(colegele de birou) si am zis ca nu am nimik,porma a trimis secretara sa merg la ia in birou si nu ma lasat pana nu i-am zis.(am avut o sedinta si cand m-am intors in birou puteai taia fumul).
mi-a promis ca le v-a spune delicat pt ca am rugat-o sa nu le zica nimik colegelor pt ca nu vreau situatii tensionate si conflicte ...dar nici nu mai pot "inghiti ".....asa suparata nu am mai fost tare demult acum am iar lacrimi in ochi!!!!!!!

imi cer scuze daca va deranjaza aceste mesaje...

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ioana 13 mersi de urare

apropo suntem multe din manastur????

elenuta23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Anca draga n-am putut sa nu raspund. Te rog eu mult sa nu accepti situatia. Incearca cat mai elegant sa le spui ca nu e corect fata de tine sa inhalezi fumul de la tigarile lor. Ca se imbacsesc hainele e una dar ca-ti distrugi tu sanatatea e alta.
Spune-le si tu ca sunt niste colege tare bune, dar ca le rogi sa inteleaga ca nu poti fi de acord cu asa ceva.
Hai sa-mi zici maine ca nu mai esti asa suparata da?
Pupici
Fetelor am vazut poze cu copilasi, tare frumusei mai sunt numai unul si unul. Incet cresc si-s tot mai dragalasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

dragos are 9 luni jumate iar de cand s-a nascut nu le are cu somniku de peste zi,,mananca ff bine insa din cauza energiei pe care o are nu ia ff mult in greutate, are 8.500kg si 76 cm eu zik k e ok dar ce sa fac sa doarma mai mult??? acuma de vreo 2 luni doarme cate o jumate de ora iar pana la 7 luni dormea cate 3 somnuri a cate 5 minute maxim. ce ziceti??? nasol dar nici tatl lui nu ii cu somniku insa eu in schimb as dormi mult si bine

elenuta23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Miha 78,mersi esti o scumpa,m-am hotarat : maine dimineata o sa le tin "o sedinta" daca nu vor intelege cu frumosul schimbam foaia !!!!!!da nu ma lassss

elenuta 23,dar noapte doarme???e drept e cam putin da poate acuma dupa ce v-a incepe sa umble se v-a obosi mai repede sau stiu eu incearca sa te jocui cu el sa-l tii in permanenta in "priza" ,sau poate doarme afara ...nu m-am confruntat cu pb asta imi dau doar cu parerea...
a mea doarme maxim 3 ore deamiaz!!!nu am avut cu ia pb cu somnul.
si eu stau tot in Manastur

va pupic ,noapte buna ,ma pisca ochii de mor,ma doare capul,offf,offf

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

soanso- nu merita sa versi lacrimi pentru niste persoane care nu respecta alte persoane,eu cred ca trebuie sa le spui ca nu suporti mirosul,si sa faceti intr-un fel incat sa se lucreze in mod civilizat.Tu nu esti obligata sa inhali fumul care pentru tine este mai nociv decat pentru ele.Asa ca fruntea sus si maine sa-ti expui pct. de vedere.A si nu te lasa intimidata,ca una este sefa.

ALEX-profita din plin cu mami,ce bine parca te vad toata un zambet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ELENUTA23-LA KG.E BINE,al meu are 1 an si 5 si are 10,5 kg.Cu somnul nu stiu ca al meu e un dormilon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

victo - mai pune te rog inca o data site-ul cu jocuri pt bebelusi ca mi-a scapat! multumesc!

soanso - pai si eu zic ca ar trebui sa fie spatii special amenajate pentru fumatori... eu zic sa nu te lasi! bafta!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IKO ,sedintza de masaj e 40 de lei ,era 30 dar s a mai scumpit:( si dureaza 1 ora
ADRIANA ai o scumpica de fatuca ,asa o mila mi s a facut cand am vazut poza aia unde e cu lacrimutza pe obraz ,draga de ea
ANCA draga mea sub nici o forma sa nu accepti asemenea situatie
CO sufletzelu tau e o minunatzie de fatuca
GEANI draga ai dreptate ,sunt tare fericita cand e mamy cu mine

sa va mai spun ce fac la ora asta ?
hai sa va zic ,pap gogoshi si beau laptic iuhuuuuuuu asa mai zic si eu viatza

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput