Gravidute si mamici de Cluj - 59

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am pus poze noi.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna seara,

Elenuta, bine ai venit! Daca vrei da-mi datele tale si ale lui Dragos sa va pun si pe voi pe prima pagina.
Fetelor am niste emotii... Luni merg la Bucuresti cu avionul si bineinteles cu Andrei. Ati mai fost careva cu bebe asa mic? Daca da, cum a fost?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex profiti si de mami a ta si de faptul ca alaptezi... alintato!

Lore, scriai zilele trecute cum ii place lui David sa se joace. Fix asa si Patrick... eu sa fug dupa ei si sa ma strimb in toate felirile posibile... si el sa se distreze cu tata-su!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

nrl-nu ti fie frica eu am fost cu ALVARO cand avea 4 luni MADRID-CLJ.o sa-l ti in brate sau daca ai scoica te lasa cu scoica sau intreaba.si de obicei toti bbei dorm pe avion,al meu a dormit tot traiectul.SI e si scurt 45 min.O sa vezi ce repede trece.Mergi singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

IOANA-ASA ti l-as strange in brate doamne ce sef frumos ai. se acopera ca si ALVARO cu paturica.Strangel tu din partea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qmihi spune:

SOANSO - intai incearca cu frumosu si daca nu merge, zi-ne si venim sa le batem ca noi suntem mai multe

MAMI_ALEXIA - tare mai ii frumusica pitica ta; de la cat timp sta in picioare? (io abia astept si a mea inca nici in fund nu sta bine ... hihihi)

IOANA13 - acuma am vazut filumetul cu patrick care zice "dadadada"; ii mortal piciu'

ALEX - daca mai zici de gogosi parca vad ca maine facem toate gogosi

MAGDUTZA24 - io asa stiu ca iti da si poza si CD

azi am fost prima data la pilattes - postnatal; sper sa ma mai pot misca maine... toate ma dor; stiti ceva solutii sa nu fac febra musculara?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magdutza24

buna fetelor sunt o viitoare mamica si m ar interesa daca la 4D iti da poze sau cd cu bebele.
merci mult

magda

Magda, bine ai venit. Primele 10 mesaje iti apar cu intarziere pentru ca sunt moderate, asa ca s-ar putea sa nu le vedem pe toate, incearca sa le scrii cat mai repede. Eu am fost la eco 4D la dr. Halmagean, pe Pavlov si am primit CD de fiecare data.

Mergi la inceput

Buna dimineata, veniti la o ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

soanso daca nu merge cu binisorul, ia-ti cele mai puturoase betisoare parfumate dinalea care se ard si arde-le in birou, hihihi, poate inteleg asa . eu as face un scandaaaaaaaal!

gabi,bex ce frumuseti!!! chiar ca nu-ti poti lua ochii de la ele.

alex pt noi snitel din morcovi cu cartofi copti si tiramisu

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!Ioana, exact asa vorbeste si Alexia!O sa incerc o modalitate sa pun un filmulet ca sa vezi cat de bine seamana!(doar ca filmuletele mele sunt mari si nu prea le accepta nici un site)Chestia asta cu "dadada"dureaza de vreo luna, acum zice "nanana" cand e suparata, in loc de nu.I-am tot zis de "bebe" si zice si "babbab"

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput