Gravidute si mamici de Cluj - 59
Raspunsuri - Pagina 5
Gabriela77 spune:
Multumim fetelor de aprecieri, a crsecut pipota in mine excesiv de mult...hihihi....
Am fost afara, acum pe la 4 jumate, a fost cald si bine, acum ne dor din nou gingiile. Offffffffffff!!!! Ma bucur ca plecam in weekend la Deva!
Le-am admirat si noi pe fermecatoarea Cari, a crescut mult si e tot mai frumoasa, smecheruta Bea cu limbuta scoasa si scumpica ed Alexia cu apetisantele ei copanele.Ma duc, plange.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
iko spune:
Buna si de la noi
bex ce frumoasa e Carina si ce par are
Alex cit coasta un masaj
vai Szende nu vrea sa manince atata e de slabuta dar doctorita zice ca e in grafic
Ioana13 spune:
Am o carte cu retete pt bebei. Cine vrea sa imi trimita un mail la ioana13_p@yahoo.co.uk cu subiectul reteta.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
eu sunt suparata,tareee...motivul :am doua colege de birou care fumeaza,daca pana acuma mergeau la tigara acum s-au apucat amandoua de fumat in birou!!!!!!!!!!azi am plans,pt ca ieri i-am zis uneia dintre ele ca ma deranjaza fumul de tigara,ca se imbacsesc hainele ,parul de fum! ce crede-ti ca mi-a raspuns"apuca-te si tu de fumat",si azi mai mult ca niciodata au fumat parca sa-mi faca in ciuda!!!!!
de doua zile programul meu e asa:7-15,30 servici,16,30 -18,30 parc (Pritax) cu Sorana...seara cad lata!!!!
,cine are rabdare sa citeasca plangerile mele si sa-mi dea un sfat cum sa procedez cu colegele primeste un pupic!
SOSO (20 dec 2005)
nrl spune:
Anca, unde lucrezi?
Eu stiu ca orice firma are obligatia sa amenajeze locuri speciale pt. fumat, daca vrei caut legea.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
redai spune:
Anca si eu stiu ca nu mai e voie sa se fumeze in birouri.Trebuie spatii special amenajate.Apeleaza si tu la cineva mai sus.Sau imbraca-te maine mai gros si deschide toate geamurile.Ele fumeaza si sa inghete.Pacat ca s-a mai incalzit afara.Alta solutie nu stiu
.
elenuta23 spune:
dariandra ... aparatul este pe 3 nivele si l-am cumparat de la metro cu 1mil 100 mii era la oferta cu un aparat de prajit paine. uitate la oferte si cand gasesti un pret bun merita sa iti iei
elenuta23
magdutza24 spune:
buna fetelor sunt o viitoare mamica si m ar interesa daca la 4D iti da poze sau cd cu bebele.
merci mult
magda
Ioana13 spune:
Soanso sint niste scrofite respectivele. Eu am fumat, dar niciodata nu am fumat daca nu mi s-a dat voie. In birou mi se pare de-a dreptul nesimtire. Si daca ar fi numai ele nu ar avea voie.
Orice ai face va fi cam nasola atmosfera in birou: daca le reclami mai sus, de ce le-ai reclamat... daca nu zici nimic, nu te simti tu bine si vei fi nervoasa si indispusa toata ziua. Cu oamenii rai si prosti e cel mai greu de lucrat.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)