Gravidute si mamici de Cluj - 59
Raspunsuri - Pagina 4
ALEX29 spune:
ELENUTZA23 sa stii ca Sandra vine acasa la masaj ,indiferent unde stai
iar impachetari mi am facut ieri ,pt prima data de cand am nascut si a fost ok
rezultate se pot obtzine dupa vreo 10 sedintze ,la mine nu e cazul inca pt ca alaptez ,dar un masaj o data pe sapt e f binevenit:)
GEANI a venit mamy la mine asa ca s tot plecata sa mi mai rezolv din treburi ,bravo pt voinicel ca i asa curajos
ANDREEA si eu m am gandit sa astept pana face puiutzu 1 anisor si apoi sa trec la fapte
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
bex spune:
hello:)
am vazut-o pe nazdravana de alexia, e f haioasa si harnicuta la mers, mami, vad ca tu o duci tot in marsupiu:)
giany, mieluselul e luat din viena, e f dragut si are un fluturas special pt stimularea auzului, adica ii suna aripile;)
Paula draga, nu stiu exact ce contine caesarul de la ei, in general este cu piept de pui, salata, oua si crutoane si ceva sos special.
am pui niste poze de duminica si de ieri:)
http://good-times.webshots.com/album/562623817ZelBeH
pofta buna, cui papa;)
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
kitzy spune:
Ioana deocamdata ma pregatesc sufleteste, Diana inca nu s-a intors cu capsorul in jos, dr zice ca e destul de stramt acolo, ea e lungana si nu prea poate sa se mai intoarca. Eu sper ca pana nasc, cumva, cumva sa se intoarca, daca nu, asta e.
32 cu Diana
AMR 8 saptamani!!!
balaceanu_l spune:
Alex nu mai stiam exact cine mi-a spus de augmentin,sa sti ca doctori aici nu ma ajuta cu nimic,si nu numai eu am probleme de sanatate a intors-o pe fica mea eczema si e foarte rosie si o ustura tare,innebunesc de durere(phsihica),nu pot veni acasa pt ca mi-am luat deja biletele pt la vara.
Singurul lucru ce ma bucura e ca a inceput sa manance(ii dau cereale)de ieri,si ii place,azi sau maine vreau sa ii fierb putin morcov cu mar sa ii dau.
Va
Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)
RAMONELLA spune:
Bauuu!!!
Am vazut 3 papusele tare frumoase!!!Alexia,Sara si Carina!!!
Noi suntem bine,papam,ne place tare mult lapticu nou.Azi n-am iesit afara ca toata ziua a dormit.Si daca o scot afara nu doarme deloc!!!Gabi si Raluca va pot confirma.Ieri si alaltaieri am stat vreo 2 ore jumate afara si dupa aceea de abia am putut-o adormi,ca era moarta de oboseala,si stiti si voi cum e cand sunt prea obositi...plans isteric....
Alexeu la desert vreau placinta cu mere.
Acum incarc niste poze.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
OanaAlina spune:
bex - ce frumoasa e carinutza! nu ma mai satur sa o privesc!
ramonella - ma bucur ca sunteti ok cu lapticul nou! sa o tineti tot asa!
Oana-Alina si Maria-Teodora
comoara din viata noastra
mami_alexia spune:
Salutare!
Bex,nu o mai duc in marsupiu, am renuntat complet la el.In poza cu pricina era la mine in brate, ne pregateam sa mergem cu trasura de Dragobete,duminica.Carina, o domnisoara in devenire!Imi place la nebunie cat par are, poti sa-i prinzi codite!Alexia n-are pic de par...
Geany, da, sunt 3 ratuste mici si o rata.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
mami_alexia spune:
Kitzy, mai are timp sa se intoarca bebe in burtica!Sper sa ai parte de o nastere usoara!
Am vazut poze cu Bea, e asa haioasa cum scoate limbuta!
mami_alexia spune:
Victo,foarte interesant site-ul cu jocuri pentru bebelusi, o sa iau notite!
Sa imi laud si eu odorul..Asta noapte s-a trezit de doua ori si a dormt pana la 11 dimineata iar acum a dormit 2 ore si jumatate si nu se mai da trezita..
Astazi trag o fuga la un seminar la facultate asa ca va doresc o seara placuta alaturi de cei dragi!