Gravidute si mamici de Cluj - 59

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

Ce fac bebeii? Au dormit bine?

Intrebare: Unde sa imi scot un semn de nastere? La Astrid sau la Medstar? Stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

http://www.babycenter.com.au/baby/development/letsplay/

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

A nascut cineva la Gine 1 prin cezariana?
Am inteles ca se pune sonda urinara
Stiti cumva si cat costa?

32 cu Diana

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

hola
-eu ca de obicei mai tarziu.
Fetelor acum am vazut la ALVARO ca i-a iesit o maseluta dar tare ciudat ca nu are numai 2 dinti sus si 3 jos,eu ma uitat tot timpul la dinti si cand colo ii ies maselele,si EU ca si tine ioana nici nu mi-am dat seama.An un copillllllllllll tare bun dar cand vrea el

Mergi la inceput

co-tot am vrut sa te intreb de unde ai cumparet mieluselul?

DIANA-si alvaro transpira la ceafa si partea care era catre san,si acum ii transpira picioarele ,cateodata si noaptea mai transpira.

kizi-da intradevar la cezariana i-ti pune sonda urinara dar nu simti,numai cand o scoate un pic.cat costa nu stiu

MAMA-ALEXIA-tot ma uit la poze,de ce simpatica-i durdulica ta.Nu cunva is 3 ratuste si o rata,cred ca si noi avem

Mergi la inceput

O sa ma documentez eu de preturi pe undeva, acuma ma gandesc cum o sa pot purta absorbante cu sonda aia agatata de mine? Cred ca e mai complicat sa-ti pui un chilot peste sonda.

32 cu Diana

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

ALEX-ocupata?

REDAY-eu fac spanacul,si fara lapte uite asa;-in un pic de ulei de masline prajesc usturoi taiat felii,pana se face maroniu il scot si bag spanacul fiert si taiat.il las pe foc si tot amestec pun un pic de sare, si gata.e foarte bun poti sa pui si bucatele de salam,
si intradevar si eu i-am dat numai dupa 1 an.

Mergi la inceput

KITZI-EU nu mi-am pus chilot,doar sub mine niste cearceafuri absorbante mici,aici t-i le pun ei si schimba patul de cate ori vrei.si oricum numai tin minte exact dar cred ca t-io tine 1 zi sau 2 pina poti sa te ridici tu ca sa poti merge la baie.

Mergi la inceput

Merci Geanina eu inca sper sa pot naste natural, cu toate ca sansele tot scad

32 cu Diana

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kitzy pina la urma nasti cu cezariana? sau numa te pregatesti sufleteste? Eu am nascut la gine 1 cu cezariana, nu costa nimic din ce se foloseste in spital! Numai daca vrei tu, pliculete pt dr! Nu se pun chiloti cit ai sonda, se tine sonda vreo 2 zile. Se pune bucata vata, mare.. sa ai cumparata. Se face toaleta, cit stai la terapie intensiva, de catre o tanti ingrijitoare. Pt ele e indicat sa ai ceva maruntis... nu cer, dar daca dai ceva sunt mai dragute.

Geany felicitari pt maseluta nedureroasa!!!! BArbat adevarat, astfel ca trebe sa mai faca si cite o boacana.. ca tot barbatu'.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput