Gravidute si mamici de Cluj - 59
Raspunsuri - Pagina 18
redai spune:
elenuta23
, mersi de pont.Cred ca eu voi merge sa cumpar. Nu am si cred ca mi-ar fi de folos unul.
Anca imi pare rau pentru diagnostic.sa speram ca o sa fie bine.
Alex nu fi supi.Las ca trece.Nu baga in seama.La faza asta eu cred ca plangeam (sunt plangacioasa rau din fire)
Kitzy eu tot la promotie le-am luat.
Eu va urez noapte buna.
azi am facut muuuulte clatite si papanasi.
antoni spune:
Buna seara fetelor!
am ajuns si eu acasa in cele din urma, am fostr s-o vad pe piti, n-am adus-o inca acasa ca-s rupta dupa drum si examene, dar in cele din urma am scapat si eu, asa ma bucur!!!!!!!!!!!!!!!am o saptamana libera, fara scoala, cred ca asa repede va trece. dar poate ma enervez si nu ma duc vreo doua, hihi.
la ski a fost tare frumos, mai frumos decat data trecuta, am fost in Ischgl, o statiune mai scumpa, dar a meritat ca partiile erau de viiiissss!numai ca noi nu am stiut, hihi, ca e cam o statiune de gay....multi baieti frumosi si...indragostiti.ata ete. in rest a fost dragut tare.
piti a crescut mult, deja sta bine, umbla in patru labe, dar hihi, dupa cum ii zice si zodia(rac), numai in spate vrea sa mearga.degeaba o pun cu picioarele la perete de exemplu, se intoarce sa aiba cale libera in spate, si da-i,hihi.eh, asa e mai interesant. ce nu intelege ea este ca daca merge dupa ceva, de ce se indeparteaza de ea, in loc sa se apropie, hihi, blonda lui mama...
n-am apucat sa va citesc tot dar am o mare neintelegere, ce s-a intamplat cu Lore? scumpa, de ce vrei sa pleci?
Gabi-cum e in cele din urma cu ochisorii lui Sara? tot infundati?
fetelor, promit sa va citesc din urma, dar cred ca numai maine ca nu mai poooot de obo.mai pove maine, va doresc o zi de primara frumoasa maine alaturi de cei dragi, va pupic si noapte buna
Meli+
Timea-Larisa
anamica spune:
Seara buna,
Nico multumim frumos!
Co draga multumim, ca sa nu mai vorbim de ochisorii iubitei Carina
!
Elena, mami de Edi, am facut la Clinica de Radiologie de pe Clinicilor, dar am avut ceva trimitere de la Dr Vasilescu. Daca vrei iti pot da nr de tel al dr care ne-a facut si il poti intreba daca va primeste, mie mi s-a parut o persoana cumsecade.
Adriana sotul meu e din Vatra Dornei, din pacate ajungem ff rar si e asa frumos acolo!
Kitzi eu am uat aparatori de la Ikea cu vreo 25 Ron si lenjerii de patut de la Cora cu vreo 40 ron si dupa ce am nascut am primit cadou un set complet foarte dragut, care cred ca a fost mai scumput! Spor la cumparaturi!
Elenuta merci de informatie, eu vreau sa iau aparat de gatit la abur! E super pret !
Anca draga nasol cu programarile astea la dr care au uitat cum e cu un bb mic! pupicei la Stefan cel curajos, multumim de martisor
! Dr de la Radiologie e ok, nu am asteptat deloc!
Somnic usor la bebei si la mamici!
Diana si Ana (13.09.2007)
antoni spune:
Lore-de ce ai avertisment? ce s-a intamplay fetelor cat am lipsit?
Alex-de ce esti suparila?
offff, ca iar am pierdut o gramada de lucruri...
OanaAlina spune:
Dariandra cu ajutorul lui Dumnezeu trecem peste toate! Toate gandurile bune din partea noastra!
Velenamaria si noi am facut verificari pentru displazie dar ecografie nu radiografie! Eventual mai intreaba inca o data pe dr.... sa nu fie vreo confuzie...
Loredana m-am mai linistit atunci... nu suntem singurii care urla! hihihi! Avem si noi niste sunete ascutite la suparare... sa stii ca si eu am vrut un balon cu heliu dar nu am avut curaj ca poate il sparge! Hihihi! Cred ca te simti o mama suuper implinita cand il vezi misunand de zor prin casa!
Si eu am auzit chestia de care ziceai cu cuvantul care il zice primul...
Frumoase cantecele! Multumim!
Alex urat din partea lor! Chiar ca ar fi trebuit sa le facem figura!
Anca.b stai linistita ca si eu am patit tot asa cand am fost la eco! Am asteptat 40 de minute si nimeni nu s-a sinchisit sa ne lase in fata! Asta este!
Antoni bine ai revenit printre noi!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
iko spune:
Buna
Alex nu te inervez esti o scumpe fara tine nu am avea aceasta o caziesa ne cunoastem cu totii
bine ai venit Meli
Lore frumoase cintecele ,chiar nu mai stiam ce sa cantla Szende de si cant si pe Ungureste
noapte buna
elenuta23 spune:
nrl - te rog sa treci si adresa cu pozele noastre, msms
http://picasaweb.google.com/elenuta23/2007_09_23Dragos
http://picasaweb.google.com/elenuta23/DragosStefanPuscas
http://picasaweb.google.com/elenuta23/DragosStefanOuscas
fetelor ma bucur k va e de folos informatia in leagtura cu aparatul pe abur
noapte buna si wek placut
la multi ani!!!! din partea lui dragos pt toate fetitele si mamicile
elenuta23
redai spune:
Meli nu ai pierdut nimik interesant din punctul meu de vedere.A fost un cretin pe forum care a facut probleme mai multor fete.A facut cu ou si cu otzet topate femeile.M-am enervat asha de tare ca l-am facut schizofrenic si psihopat.Moderetorii s-au sesizat numai dupa foarte multe raportari.In acest timp mi-am facut cerere la admin sa imi stearga contul.Dupa aceea s-a rezolvat totul.Noroc ca era plecat in concediu adminul[:P]
Bine ca te-ai intors.Saptamana viitoare poate ne vedem prin oras, dar cu conditia sa vii si cu piti, nu o mai tine asha ascunsa
.Ce fain ca merge in 4 labe piti.....David are un dintisor, sa zis si tata de cand ai fost tu plecata.Se taraste ca o omida.Inca nu stie sa se ridice in 4 labe.Isi trage picioarele sub el si se impinge in genunchi, dar lasa ca avem noi timp.Se zice ca fetele sunt mai rapide.
Oana e o "boala" cu tipetele astea.Cateodata imi vine sa ma mut din camera ca incep migrenele.lasa sa fie ei sanatosi.
Noapte buna sau Buna dimineata.
SI cate un martisor de la David pentru toate fetitele cuminti si cate un 

antoni spune:
Lore-imi spui unde pot sa intru sa citesc mai multe despre mica incidenta?hihi, am uitat sa va spun, si piti "vorbeste" mai nou, zice TA-TA, iare tati e tare mandru.pupici