Gravidute si mamici de Cluj - 59
Raspunsuri - Pagina 17
velenamaria spune:
buna..
ANAMICA..unde ati facut eco? vreau si eu sa-i fac eco daca se poate.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
ALEX29 spune:
asa mi de ciuda ca n am sonor la leptop:((
dar se rezolva pana luni ...sper
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
Alex, cumpara-ti niste casti sau niste boxe. Boxe gasesti ieftine si bune cam peste tot, in hypermarketuri(aprox 30 lei)
Diana, ai o fetita frumusica foc! Am vazut poze cu "bunicii de la Dorna", tu sau sotul sunteti din Vatra Dornei?Noi suntem din Gura Humorului,la o oarecare apropiere de Dorna.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
kitzy spune:
Ciao!
Cam cat v-au costat pe voi aparatorile la patut si lenjeriile de pat?
Eu am gasit intr-un loc cu 100 si ceva, 200 Ron!!! Mi se pare foarte mult, ce parere aveti?
32+ cu
Diana
AMR 8 saptamani!!!
mami_alexia spune:
Kitzy, ce face bebelusul, s-a intors?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
ALEX29 spune:
KITZY la patutzu lui Tiadris n am avut nevoie de aparatori
iar asternuturi i a facut soacra mea :)
ADRIANA boxele leptopului sunt f bunee si se aude tare bine ,dar acu nu stiu care i treaba
oricum l am dat la un tip ce se ocupa de comp si mi l rezolva asa ca pana luni am leptopul sotzului ![]()
ALEX29 spune:
LORE acum am reusit sa ascult cantecelele ,tare frumoase ,sa stii ca le am cd ul :cutiutza muzicala nr 2 si multe cantece se regasesc acolo :)
elenuta23 spune:
salutare fetelor!!! asa se intampla de obicei la noi in Romania, mai este mult pana se schimba mentalitatea , asta e...dar va doresc o primavara frumoasa alaturi de puiuti vostri.
nu mai stiu exact cine isi dorea sa isi cumpere aparat pe aburi....este oferta din 1 martie pana in 31 la selgros aparat cu aburi pe 3 nivele cu 900 mii, mmie mi se pare super rentabil deoarece eu l-am luat cu 1 mil 200. mergeti ca mai repede k sa mai gasiti.
elenuta23
anca.b spune:
buna seara, fetelor!
iar am facut o pauza de forum, ieri am avut o zi mai grea, iar azi am fost la spitalul de recuperare, la dr vasilescu, sa-l consulte pe stefan la sold. partea nasoala a fost ca am asteptat doua ore (CU COPIL DE 6 SAPTAMINI!!!) cu toate ca aveam programare...ce sa faci...ca in Romania.![]()
![]()
![]()
![]()
luni voi merge sa-i fac eco la sold. m-au trimis la clinica de radiologie de la medicala 1.
super diagnostic: (puteam sa-l pun si eu, fara tz-spe ani de medicina) ori are muschii de la picioruse prea puternici ori articulatia nu s-a dezvoltat cit ar fi trebuit. adica ori e alba ori e neagra. cred ca si mama omida putea sa-l consulte si sa-mi zica la fel. 
asa ca ma mai asteapta o zi de umblat prin spitale (le urasc cit pot de mult).
voua va doresc un we fain.
si cite un martisor virtual de la stefan pentru toate mamicile si fetitele de aici: 

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
ALEX29 spune:
ELENUTZA 
ANAMICA te cred ca urasti spitalele dar n ai ce sa faci si ce e f trist e ca l poarta pe ingerashu ala micutz atata
noapte buna