Gravidute si mamici de Cluj - 59
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana13 spune:
Lore felicitari pt descoperire!!(de site e vorba)
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Da, Lore, multumim de site!
Va las acum, fug la bucatarie!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
soanso spune:
Alexce neseriosi au fost,da ce au crezut draga ca stam acolo cinci ore langa un suc???mari nesimtiti ,si daca vrem sa stam peste ora 20 ne scot afara???se inchide sau ce???hai ca iar m-am enervat ,las ca le fac figura si nu ies deacolo pana nu se inchide sa vad ce-mi pot face!!!
eu fac papa ,Sorana doarme,de la 17 merg iar 3 ore la scoala si porma abia astept weekendu ,tare naspa a fost sapt asta,toate mi-au mers pe dos!!!!!!!!
la serv vad ca s-au calmat spiritele ,fumeaza cucoanele afara ,nu in birou!!!!!!!!!dar tot atmosfera incordata e...
daca as avea casti mi-as pune pe urechi,ochii in calc. sa nu aud-vad nimik!
SOSO (20 dec 2005)
arghirmonica spune:
Servus fetelor macar o data pe saptamana.
Alex draga tre sa ne caram pana la 8 pt ca ca atuncea incepe cheful care tine toata nopatea si de aia...asa e de 8 martie ce s afaci,Oricum pt mine e arhisuficient .Nu stiu cum va fi de cele care veniti cu copilasii...mie una cand merg la chestii din astea merg singura daca pot daca nu renunt.Ca vb aia macar sa-mi tihneasca ...![]()
RAMONELLA spune:
Nesimtiti!!!Dar n-avem ce face...Mie imi convine ora 1,30.Oricum mai mult de 4 ore nu cred ca o sa pot sta,ca Bea nu doarme sigur si dupa aia face scandal maree...
Las ca ii vom innebuni de cap cu bebeii!!!!![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
mami_alexia spune:
Cine imi spune si mie daca adaug efectul GLOW la nume, pot sa imi aleg eu culoarea?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEX29 spune:
IOANA asa sa le si facem :))
CRISTINA au zis ca de 8 martie au cele mai multe comenzi si e cea mai buna zi pt ei ,asa ca nu ne pot lasa sa tzinem sala ocupata mai mult de 7 30 ,8
TU FETELOR va spun sincer ca as fi renuntzat din start daca nu eram atatea si nu acum pe data de 7 i as fi sunat sa le spun ,uite asa sa se invetze minte sa trateze oamenii cu respect ,ca doar nu mergem sa stam 10 ore la un suc ..
si sunt convinsa ca nici una din noi nu poate sta mai mult de ora 20 dar totusi nu era cazul sa mi spuna lucrul asta
ok gata cu ei ,n are sens sa ne mai suparam
bun deci 13 30 e ok pt toata lumea
super 
ADRIANA culoarea ti o alegi tu singura ,dar ai grija ce culoare alegi pt ca nu mai poti schimba decat dupa ce aduni iara nu stiu cate puncte:)
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
GEANI mi se pare f normal in momentul in care nu ne convine ceva sa actionam asa cum trebuie ,altfel niciodata nu se vor schimba lucrurile in tara asta
f bine ai facut ca ai plecat , le ai spus si de ce pleci 
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
nrl spune:
Azi nu am avut net pana acuma![]()
Bex, maine e sambata, sper sa dormim mai mult, te las pe tine sa dai cafeluta![]()
Andreea, sper sa treaca repede supararile
Anamica, am schimbat link-ul
Ce frumoase cantecele, Lore. Tot ascultam
Alex, esti o scumpa 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
bex spune:
Alexutzo, bravo!
Lasa ca va fi ok:) sper sa am experiente mai bune cu ei in 9 martie:((
Nico, am inteles
Ramo, e f scumpa bea, are niste gogosele de obrajori sa-i papi:)
Diana, Ana e f frumusica si are ochisori de vis:)
Sa va traiasca fetele!!!!
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png