Gravidute si mamici de Cluj - 59
Raspunsuri - Pagina 19
CristinaGoji spune:
Neatza! va astept la o
!
Meli - bine ai revenit!
Noi ne chinuim de cateva zile cu o maseluta buclucasa
, nopti nedormite si lipsa pofta de mancare...
Mami
33+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ALEX29 spune:
NEATZA FETELOR SI MARTISOARE PT TOATA LUMEA
Tu dragele mele sunteti niste scumpe toate
MELI puiutz sa mi zici ce vrei sa papi de 8 martie la 11 treb sa sun la restaurant si vezi ca am schimbat ora ne intalnim la 13 30
si zici ca mamarutza ta e strangarila cred ca ti vine so papi toata toata
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
CRISTINA dragu de el ,of ce rau e ca nu le putem alina durerea ,saracutzii de ei
ELENA23 sunteti toti niste superi iar bebele e asa de frumosssssssss
ANDREEA o sa treaca si va fii bine
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
soanso spune:
neata,la cafea!!!!!!1
nu se putea sa am eu un weekend linistit asa cum mi-am dorit

Sorana s-a trezit cu durere de burtica,e palida ,a facut de doua ori kk ...acum sa vedem mai astept sa vad daca incep cu tratament...
Cristina,
pupam baietelul scump sa-i treaca durerea de maseluta .
Antoni ,bine ai revenit,eu te sfatuiesc sa nu citesti sub pt care a primit avertizm Lore...te enervezi si tu,e
ce faza sa nimeriti intr-o statiune de Gay,mi-am adus aminte ca si eu odata am intrat la o cafea undeva in centru si era de Gay.
am ramas ca la spectacol cand vedeam cum se mangaiau pe sub masa, am crezut ca nu vad bine...,hihihi.
SOSO (20 dec 2005)
Ioana13 spune:
Martisoare, martisoare..... pt toate fetitele de la Patrick!
AncaB(cred ca tu vei merge la ecograf) cel mai bun e pe Calea Floresti la Dr Dudea... are site pe net daca vrei(costa 120 ron, pe clinici e gratis); eu am fost cu bb si pe clinicilor si mi-a pus diagnostic gresit... de am mai fost dupa aia inca la 4 dr. Daca zice ca e ok, s-ar putea sa nimereasaca, dar daca zice ca nu, eu m-as duce si la Dudea. Sunt niste masuratori in care e vb de milimetri, daca gresetse cu 1... se cam modifica datele.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bex spune:
Neata,
si noi pe aici:) Uite Nico, Cristinuta a fost cea ami harnicuta:)
Ce fain de tine, Meli:) Ai scapat de examane, dar ai avut si vreo 3 vacante, mami;)
1 Martie martisoros! va pup
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Meli, bine ai revenit si felicitari pentru progresele micutei!Stai linistita, si Alexia da cu spatele, acum, mai nou, se taraste si in fata dar la inceput tot cu spatele mergea!Se pare ca toti bebelusii de aici incep cu TATA!!!Asta inseamna, dupa cum a spus Lore, ca facem baieti data viitoare!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
mami_alexia spune:
A venit primavara!(desi vremea nu e tocmai asa)Sa aveti o primavara plina de flori, cu lumina in suflet si sa va bucurati de minunile din viata voastra!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
anca.b spune:
buna dimineata si de la noi. cafelutza nu servim, dar va tinem companie!
multumesc de raspunsuri cu privire la eco sold. daca nu va fi ok, clar ca voi cere inca o parere. insa din ce mi s-a parut mie, m-au trimis la eco doar ca sa se acopere in caz de ceva, ca nu pareau ingrijorati.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Meli, ce dragutza intimplarea cu statiunea de gay!!!
Felicitari pentru TA-TA, cred ca tati e tare mindru! Ce frunos ca ati inceput sa vorbiti! Abia astept sa ajungem si noi in etapa aceea. deocamdata sintem la gingurit...![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan