Gravidute si mamici de Cluj - 59
Raspunsuri - Pagina 13
mami_alexia spune:
Lore,sa stii ca va fi o adevarat provocare..dar stai linistita ca n-o sa stam pe afara
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
bex spune:
hei, fetelor:)
Lore, o sa vin cu pisicuta mica:) bineinteles;) sa stii ca e destul de larg acolo, o sa incapem. eu inca ma gandesc daca sa vin sau nu cu caruciorul... sau numai cu scoica...
Ce face printul mic cu dintisorul lui falos?
Alexutzo, esti o adevarata campiona a organizarii
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
geanina-nica spune:
hola-
eu zileke astea sunt cam ocupata,asa ca intru doar dimineata.La cafea,(capucino)
GABI-drum bun.
redai-FELICITARI psntru dinte,acum ai grija sa nu te mai muste
Ioana-multumesc.
Ioana13 spune:
buna dimineata
ce nebunie o sa fie
bb meu e cuminte in public, dar daca vede ca plinge cineva il apuca si pe el... empatic baietelul meu
Si trage de par, trebe sa stea departe de pletosi/pletoase
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
geanina-nica spune:
velana-maria-si la ALVARO,i-am facut ecografie. pt.ca a fost pelvian,aici nu le fac radiografie la pitici.
diadra-o imbratisare si un
mama-ALEXIA-felicitari penrtu MAMA,ce frumos e cand pronunta ptr.prima data.
geanina-nica spune:
la tv. eu l-am pus de miculet ii place de minune,in fiecare zi la ora de dormit dupa amiaza,adormea in carucior, uitandu-se la desene sau canal de muzica, a dupa reclame e mort nici nu se misca cand vede reclamele cu scutece ptr.copii.
acum cand vede videoclipurile incepa sa danseze,si dupa masa inaite de culcarica se uita un pic la desene,eu asa l-am invatat si cu zgomotul,lui daca-i este somn,adoarme oriunde cu zgomot sau fara.
Si seara ii pun in surdina muzica clasica.in camera lui.asa adoarme singur.
redai spune:
Mersi mult Geany
Co eu clar merg cu caruciorul.Este mult mai comod la somn, trag parasolarul si nu are asha multa lumina,nu mai trebuie sa ocup un scaun ca sa pun scoica,sta mai drept/culcat.Plus ca David e ca si Patrick,daca plange cineva,sau striga mai tare si el incepe sa urle.Cel putin asa am patit cand am fost in Polus cu fetele.Era Ioana (pitika) cu Sara ,care urla si nu am putut sa stam aproape.La fel urla si Tiadris.
Asa ca daca e cazul, trebuie sa pot iesi cu el afara.
geanina-nica spune:
IOANA-las ca mie mi-a scos multe fire de par din cap,pe langa ca i-mi pica ma trage si el dar a inceput acum de un pic de vreme, cand il cert.si ma impinge.
Sau cand nu -l las sa faca ce vrea se tranteste pe jos,dar ii trece repede,eu il las acolo si plec nu-l bag in seama.
Mamici de pitici mai mari voi va confruntati cu asa ceva?
RAMONELLA spune:
Cucu bau!!!
Lore felicitari pentru dintisor!!!!
Anca mersi de raspuns!!!
Gabi la cat mai multe lunite!!!!Ce repede a trecut tipul!!!!!
Alex multumim de organizare!!!Te numim sefa mamicilor!!!
Eu cred ca o sa vin cu scaunelul de masina,ca caruciorul meu e imposibil de transportat si la Bea ii place sa vada pe toata lumea.Sper sa fie un scaun sau o masuta pe care sa o pun.
In 8 vom avea multi bebei de sarbatorit!!!Bea face 4 luni!!Mama,ce va fi acolo!!!Cred ca n-au mai vazut aia de la Chicago's asa ceva de cand sunt.
In legatura cu televizorul...Eu o pun pe pat sa se joace in centrul de joaca,si se intoarce toata,se face ca un s sa se uite la televizor.Dar nu o las prea mult,sa nu i se oboseasca ochisorii.Cand e in camera cu mine,inchid laptopul,ca eu de obicei stau cu el in pat si ar fi prea aproape de ea.
Ieri am pus 4 poze noi,proaspete,de dimineata.
http://good-times.webshots.com/album/561430857fOskQI?start=60
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Victo spune:
cu+cu..care mai sunteti pe aici, dati+mi si mie nr lui alex sa ii trimit comanda mea
ieri nu ama vut timp de net..si iaca, ca's pe dinafara
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)