Gravidute si mamici de Cluj - 59

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata!Am revenit si noi in cele din urma.
Avem niste probleme in familie dar cu speranta si dragoste speram sa trecem peste...
Va sarut pe toate si mai vorbim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
NICO chiar pe tine te am uitat:((

ok am retzinut comenzile dragele mele ,o sa merg in jurul orei 10 la restaurant

mergeti la pag 10 sa mai verificatzi

OANA ,IOANA

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex,comanda mea:2 Chicken Grill cu garnitura de cartofi piure la ambele+ o salata de rosii.Si eu pe listuta sunt trecuta doar cu bebe dar eu vin si cu sotul, asa am zis de la inceput.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Acum sa spun BUNA DIMINEATA, pentru ca m-am grabit ca sa dau comanda.
Lore, felicitari pentru dintisor, nici eu nu mi-am dat seama cand au iesit primii doi.
Fetelor, eu consider ca nu e cazul sa vorbim de dependenta de tv la varsta asta. Alexia e inebunita dupa reclame. Cand aude promo de la reclame, poate sa fie si cu spatele la televizor, face cumva si se intoarce si se uita. Daca mananca si au inceput reclamele, nu mai am cu cine vorbi, fie schimb canalul, fie astept sa se termine reclamele. Dar in rest nu o intereseaza nimic la televizor.Daca ma pun in fata ei cand sunt reclame, ma da la o parte , se chinuie ea cumva sa ajunga sa vada.Singura explicatie pe care am gasit-o a fost ca sunt imagini colorate, asociate cu muzica si atunci e extrem de interesant.

Mergi la inceput

Diana, e de fapt "Didutzule, ce-ai facut pe tricou..."-iti spune Alexia ca e experta!
In alta ordine de idei, ne-am imbogatit vocabularul. Ieri a spus pentru prima data cuvantul cel mare,MAMA. Iar cand vede bebelus spune "baba" in loc de bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata si multumim de coffee,

Lore felicitari pt dintisor, ce bine ca a iesit usor!
Alex !
Adriana wow -MAMA-!!! ce frumos trebuie sa fie!!!
Elena noi am facut eco la sold la 4 luni si 3 saptamani si s-a putut determina ecografic, desi varsta era inaintata, si eu zic sa incerci sa eviti radierea desi pt baieti nu e asa periculos.
Sara la multe lunisoare, sa cresti mare si sanatoasa!

O zi frumoasa!!!

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata si de la noi.

Adriana oare a vazut Alex ce i-ai scris?Desi mi se pare ca era un piculetz cam tarzior.Sa nu iti trimit Pm cu nr de tel al ei sa fii sigura?

despre TV.David adora televizorul.De multe ori numai asha se linisteste daca e mai marait.La noi nu prea merge sonorul.Uneori il pun in scaunul de masa si il asez la vreo 4 m de TV si ii dau pe desene animate.Se uita foarte atent.Nu cred ca ii face rau, avand in vedere ca il pun asha cam de vreo 2-3 ori pe luna.

Nico
tare matinal e Andreiutz

dariandra speram ca se rezolva problemele.

CO eu abia astept sas iti vad printesa.sper ca nu ii trece prin cap sa nu o aduci. Sunt tare, tare curioasa sa o vad, sa ii vad ochisorii.E o scumpa si o dulcica.Imi place cum face ea ochisorii mari la poze.

Fetelor va imaginati ce "circ" o sa fie acolo?care mai de care o sa strige, o sa tipe.Parca imi este si un pic groaza.

Gabi sa cresteti mari si sanatoase.

Mergi la inceput

Lore, am numarul ei de telefon, i-am trimis mesaj, deci daca nu a vazut mesajul de pe DC l-a vazut pe telefon, sper.

Mergi la inceput

Si eu ma gandesc cu groaza ce o sa fie acolo. Mai mult cu gandul la faptul ca cei mai mari, care deja se exprima, fie si prin tipete o sa-i sperie pe cei mai micuti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Adriana nu stiu de ce simt ca unele dintre noi o sa stam pe afara.Desi David in public este foarte tacut, nu stiu cum o sa se comporte acolo.Oricum daca el este cuminte si incep altii sa urleel se sperie, asha ca tot pe afara . Sa speram ca nu o sa fie cazul de asha ceva.

Alex cat e de mare sala respectiva?Suntem foarte multi,si o sa fie si multe carucioare.

O sa fim aproximativ 34 de oameni mari si 17

Mergi la inceput