Gravidute si mamici de Cluj - 59

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

RAMONELA-chiar la tine ma gandeam,eu i-am dat cereale la ALVARO,DE LA 5 LUNI-JUM-Si nu s-a ingrasat deloc.Eu vroiam sa se ingrase da nici decum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Geany in legatura cu trasul de par......Eu am deja "breton"Fara sa imi dau seama mi-a rupt mai multe fire de par si acum asha imi arata in fata de parca as avea breton.

Puiul meu a adormit aseara pe la 9 jumate.La 12 s-a trezit , a papat si s-a culcat inapoi pana dimineata la 6.A papat iar si a dormit pana la 11.Acum e prin premergator cu noua lui "jucarie".Un balon cu heliu.Pacat ca a inceput sa se inmoaie.Il adora.Este legat de premergator si fuge dupa el,vrea sa il prinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Geanina mersi de raspuns.Si eu vreau sa-i dau,dar nu ca sa se ingrase.Si in momentul in care incep diversificarea,ca e considerat tot diversificare,nu???

Lore cred ca e un scump!!!Si cred ca face un taraboi prin casa!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex, deci vreau o salata caesar.daca se mai aduna si alte comenzi pana dupa+amiaza, suna tu si da+o si pe a mea. da+mi un pm, oricum sa stiu cum ai facut..cam dupa 18+19 mai pot eu intra pe net.
lore , multam de pm.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Ramo deja am la sectiunea "TOTUL SUS DE PE RAFTURI".Doamne fereste sa ajunga la ceva.Toate le trage pe el.Noroc ca inca nu s-a prins ca poate ajunge la prize.trebuie sa ajungem la cumparaturi sa luam articole pentru siguranta.
In aceste moment a prins balonul si se admira in oglinda,normal ca si vb cu el

Stiti ce mi-a zis mama?Ca daca prima data spune mama inseamna ca urmatorul copil e fata, daca spune tata-urmatorul copil e baietel.

Mergi la inceput

Paula dedicatie speciala pentru tine!!
http://good-times.webshots.com/photo/2084175520101695673ucFDxy

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Am vrut sa-ti culeg o floare,
Un mic ghiocel frumos,
Dar pana la urma moare
Si cui e de folos?

Refren: E ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,
Un dar mai frumos nu se putea.

Am vrut sa-ti culeg stelute,
sa-ti fac un frumos colier,
Dar cine nu stie oare
Ca in zori stelutele pier?

Refren:

Am vrut sa-ti culeg o raza
De soare, sa-ti prind in par,
Dar tu stralucesti mai tare
De dragoste si dor.

fetelor va amintiti?

Mergi la inceput

neaparat sonor.aici

Mergi la inceput

Loreeeeeeee daaaa!!!!!Ce frumos!!!!!!!!!!!!Asa o sa ne cante si noua bebeii!!!!!De abia astept!!!!!!!!!
Maine o sa primim martisor!!!!!!!!!Vine primavara!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ramonela-da e diversificare,eu am inceput cu cereale hidrolizate.

redai-asa nu mai ergi la coafor

M-am si pus si am cantat melodia,si de 8 martie am sa i-o cant la mama super si siteul l-am pus la favorite sa nu-l pierd multumesc.

Mergi la inceput