Sunt insarcinata in 6 saptamanii
Buna tuturor. Sunt insarcinata in 6 saptamanii, si am o stare generala de rau aproape toata ziua, s-a mai confruntat cineva cu o astfel de stare?? Ce ma ingrijoareaza este ca din cauza raului nu mai pot manca prea bine, poate asta sa imi afecteze sarcina?
Raspunsuri
SARA_HS spune:
Stiu ca vb. in necunostinta de cauza, dar eu zic sa mergi urgent la ginecolog, Doamne fereste sa nu ai o sarcina toxica... ?! Nu vreau sa te ingrijorezi, multe femei au greturi si varsaturi, dar sa te simti rau tot timpul e cam mult... mergi la doctor.
mobriq spune:
Nu stiu sa dau sfaturi dar te pot ajuta cu un link :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81721
Sarcina usoara (chiar daca inceputul e mai greu) si bb sanatos!
Monica
15+ si Eduard (05.04.04)
Victo spune:
nu+ti afecteaza sarcina, stai linistita..
vai cat de rau m+am simtit si eu la inceput!!!
pana pe la ora 17 nu mancam mai nimic..decat saraturi..si astea putine..si vomitam de numa...uf Doamne, greu a fost, dar am o minunatie de copil, cum iti doresc si tie!
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
maricar spune:
Stai linistita, asta face parte din "frumusetea sarcinii". Eu n-aveam pofta de mancare absolut deloc, si nu numai in primele 3 luni, ci pe tot parcursul celor 9 luni de sarcina.Ca sa nu-ti mai zic de greata, varsaturi si ameteala. De carne nu m-am putut apropia sub nici o forma!
Ia-ti un supliment alimentar recomandat in timpul sarcinii (Elevit, Materna), acid folic neaparat si daca medicul iti recomanda, poti lua si fier.
Sa ai o sarcina usoara si frumoasa!
mcoca spune:
Raluca, si la mine greturile+starea de rau au inceput la 6s si au tinut o luna. Nu puteam sa mananc mai nimic, si eram o adevarata leguma. Stateam toata ziua in pat. De la 10s au inceput sa se mai rareasca si la 12s totul a fost ok. Deci ce sa zic, trebuie sa te inarmezi cu rabdare si o sa treaca :). Cred ca e prea devreme sa te gandesti la o sarcina toxica.
_
Vicky
22+
Maya
Bebele casei
VioletaH spune:
Raluca, nu te ingrijora. Stiu ca e greu, eu am stat aproape 3 luni (!!!) numai in pat de rau ce-mi era, 24/24,7/7, incepand tot cu saptamana 6. Mananca doar ce simti ca ai pofta, nu te forta, ca sa nu vomiti. Cel mai important este sa te hidratezi, bea cat mai multe lichide. bebe e OK, acum el e foarte mic, nu te gandi ca trebuie sa mananci pentru 2. El are nevoie de foarte putine calorii pe care si le ia oricum din putinul pe care il mananci tu. Multe gravide pierd din greutate in primul trimestru, dar recupereaza dupa. Iti doresc ca starea asta sa treaca repede si sa te poti bucura de o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Vio
37+
Sean Adam
POZE
vrajitoarea spune:
si eu am tot cam sase sapt ,dar e al doilea bebe si ma simt destul de rau ,parca la primul nu m-am simtit asa sau nu mi-am dat seama pt ca eram la serviciu si eram ocupata (nu ca acuma nu as fi).mi-e f greata si nu de la mancare ,asa aiurea,noaptea pe la 4 ma pocneste o foame mare ,inc nu am varsat dar nu mi-e bine si ametesc mult.pe deasupra nu pot nici sa stau in pat mult ca nu malasa andrei.o sa imi fac analize sapt viitoare,oricum calciulmeu e la pamant.cand ma gandesc ce greu mai urmeaza imi vine rau.ne trebuie mult curaj.cred ca greturile astea tin pana la 3 luni ,asa imi aduc aminte,pe urma vin altele.
diana,mama lui andrei
Raluca83 spune:
Va multumesc toturor pentru incurajare. Sper sa treaca cat mai repede starea asta.Eu am mai avut 2 sarcini pierdute si din cauza asta sunt cam panicata. Saptamana viitoare o sa ma duc la o ecografie sa vad daca bb e ok. Sarcina usoara tuturor 
vrajitoarea spune:
mi nu mie bine,mi-a venit putin maroniu,spre roz am luat nospa dar nu a trecut de tot.maine il sun pe doctor.cum e cand pierzi sarcina,curge mult sange ca la ciclu?eu am facut efort mult zi,am carat bagaje si pe andrei -a vrut tot in brate si in plus aseara am facut
,si m-a usturat rau de tot -si inainte de sarcina pateam asta-nu stiu ce sa fac .nu vreau sa-l pierd pe bebe2.
diana,mama lui andrei