Sunt insarcinata in 6 saptamanii
Raspunsuri - Pagina 2
irlandeza spune:
Raluca, starea de rau nu afecteaza copilul, dar daca nu poti manca/bea, atunci trebuie sa mergi la dr. neaparat. Mie mi-a fost rau pana la 4 luni, vomitam continuu si nu puteam manca sau bea si am ajuns la spital in perfuzii, pt. ca m-am deshidratat. Dar dupa 4 luni am fost OK.
Si eu am pierdut 2 sarcini , dar a treia oara am fost norocoasa, si acum am o frumusete de fetita......Asa ca nu-ti pierde speranta, o sa fie bine.
Sarcina usoara.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 8 sapt. si 1 zi de viata 03.IAN.2008
violeta29 spune:
Raluca starile de rau sunt frecvente in sarcina ,mai ales la inceput;si mie imi este f rau zilnic. Daca totusi nu poti manca trebuie urgent sa mergi la doctor ptr ca te poti deshidrata.Mie medicul mi-a recomandat sa mananc putin si des si sa beau cel putin 2 l apa pe zi.
Pupici si ai grija de tine
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
13+
Raluca83 spune:
Buna tuturor. Stie cineva, unde se pot face anlizele uzuale de sarcina care se dau gratuite de la medicul de familie? Unde am fost eu, se fac programari si deja s-a ajuns in luna aprilie cu ele. Decat sa astept atat, mai bine le fac cu banii. In tara asta nici ce tii se cuvine nu poti face.
7+
CD27 spune:
Buna Raluca,
Si mie mi-a dat medicul o serie de analize de facut care trebuiau sa fie gratuite, am sunat la cabinetul unde m-a trimis si mi-a zis ca trebuie sa platesc, apoi m-a trimis la alt cabinet unde m-au pus sa astept o ora nemancata de dimineata si apoi cand sa-mi ia sange au zis ca trebuie sa platesc, asa ca m-am dus la un cabinet particular daca tot trebuia sa platesc
, dar a durat 10 minute si avut rezultatele foarte repede si asa am stiut din vreme ce probleme am si ce tratament sa fac. Nu te baza pe sistemul de sanitar de stat, mai insista o data la medicul care ti-a dat trimiterea, poate stie alt cabinet unde le poti face gratuit, daca nu....eu zic ca merita toti banii, numai sa stii ca e totul ok. La inceput e mai costisitor, apoi, daca totul e ok, n-o sa mai ai nevoie de asa multe analize.
Multa sanatate,
9s
vrajitoarea spune:
eu urmeaza sa le fac la polimed ,strr timisoara nr5 -acolo e dr care m-a operat la primul bebe cu cezariana si credca sunt gratuite pt ca mi-a dat formular de reteta in 2ex.si nu trebuie sa astept.incearca si tu.
diana,mama lui andrei
cata_myky spune:
buna tuturor.eu am intrat in saptamina a6-a si am citeva nelamuriri.inca nu am fost la doctor ca am programare abia la jumatatea lui aprilie.nu stiu de ce m-a programat atunci.pina la control ma informez si eu de unde pot.eu nu am greturi ,dar in schimb dorm foarte mult si parca sunt ametita .maninc dar doar daca simt ca mi-e foame.aseara m-am trezit pe la 3.30 dimineata si din instinct mi-am palpat sinii care pareau sa nu ma mai doara.acum ,ma intreb e normal asa ceva?cind m-am trezit i-am palpat iar si simt ca ma jeneaza dar mie tare frica.si ar mai fi ceva eu m-am contipat de cind am ramas.e normal?tot aud de greturi si stari de rau la alte viitoare mamaici si ma cam ingrijoreaza faptul ca eu nu le am.voi ce ziceti?
miki
monaraus spune:
cata_myky, sa stii ca si eu am fost exact cum descrii tu la inceputul sarcinii: sani durerosi, se umflau putin cate putin si dormeam foarte mult... Nu am avut nici un fel de greata si puteam manca orice. Mai tarziu, dupa cateva luni, aveam foarte multa energie si cand vedeam soare afara nu putea sa stau in casa... Am mers foarte mult pe jos in perioada aceea caci asa simteam, imi dadea o stare de bine. Am avut o sarcina foarte usoara, nici un fel de probleme si am nascut in 10 minute. Asa ca nu ai de sa-ti faci griji. Iti doresc asemenea!
raluca, analizele de care intrebi se fac la orice clinica cu trimitere de la medicul de familie ca sa le faci gratuit (citylab, de exemplu). Numai bine!