***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***
Raspunsuri - Pagina 16
saddie spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-courte-femme-laura-clement.aspx?productid=324122376&documentid=201207&categoryid=41254262&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Are cineva asta? Pare tare draguta.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana, duduna aia am luat-o eu. Nu e rea, e bine lucrata ca toate lucrurile Laura Clement de altfel dar parca e prea simpla si sta un pic mai infoiata nu vine pe talie ca in poza. Daca vrei ii fac o poza diseara sa o vezi "live" cum arata. Eu am luat-o pe culoarea "sable"
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
rall spune:
quote:
Originally posted by V@lly
ce geanta nike rall? :D
Pe LaRedoute nu o mai gasesc, dar uite aici o poza: http://picnic.ciao.com/fr/55443740.jpg
Costa 60 euro, la reducere 70% = 18 euro
camelia_daniela spune:
Hello!
Madau, am si eu o intrebare www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8866520&SizeCode=00023&Quantity=1&PersText=&ItemId=24&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">espadrilele astea ce marime ai luat Mirunei si ce marime poarta ea acum? Eu, spre exemplu, i-am luat ghetutele mov marimea 23 si ii sunt marisoare, dar la astea ii mai dau o sosetutza si merg, dar ma gandesc ca la astea nu prea am cum sa-i dau sosetuta...
Amu sint in mare dilema .... cred ca iau totusi 23 !
Referitor la doudouna ma gandeam sa iau un numar mai mic pentru la toamna, dar asta nu are marimea 94 , ci doar 86 si mi-e ca-i va fi prea mica in toamna-iarna ! Oricum asta care e marimea 102 la manecutza ii e aproape bunuta, foarte putin mare! Fi-ar sa fie , ca mi-o doream asa de mult!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
rall spune:
quote:
Originally posted by alinam
Rall si eu tot de la oficiul 9 , tare "dragutze" sunt doamnele, daca te duci fara aviz se uita ca la urs ..... ieri am trimis sotul, nimik, azi nici un aviz .... inca mai astept comenzile din 29.01 si 04.02.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Pana acum nu prea am avut probleme cu ele, dar ieri, cand i-am spus ca e o diferenta de peste 1 kg la un colet a inceput sa se isterizeze tanti de acolo, sa tipe la mine "nu ma intereseaza, nu e asa cum ziceti" de ziceai ca am sarit sa ii dau in cap, nu altceva. Asa ca am lasat-o 5 minute sa urle si sa vorbeasca singura si apoi am rugat-o sa cheme un superior care ma poate ajuta
acina spune:
Vad ca au inceput sa vina colete din februarie dar doar 1,2,12-15.02
Cu alea din 7-8.02 ce se intampla oare?
Eu am fost la BRD sa-mi iau cardul nou .Sper sa-mi intre si mie intr-un final banii de pe cecurile alea de la revolutia din vara trecuta.
Pana atunci mai astept 2 colete din 7.02 si 2 din 23.02.
Anca 27 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
mirunajr spune:
Am primit si coletul din 4.02
Sint foarte multumita de toate. NU pun link-uri pentru ca umplu pagini de pomana. majoritatea s-au tot pus pe aici, prt ca au fost de la prix ronds. Renumitul pulover mov cu dungi, made in RO, camasa orange de 1 E, balerini pentru fii-mea, tricouri si maieruri tot pentru ea. Am dat gres doar cu o fusta si o bluza, in sensul ca am gresit marimile, le-am luat mai mari. Dar am cui sa le fac cadou...
In rest sint multumita de tot...
Mai astept 12.02 si 20.02....dar acu nu ma mai stresez deloc, stiu ca vin sigur...
La cat mai multe colete!!! va pupic!
Lorreddana spune:
Cred ca Sabine face greva... foamei I-am scris un mail pe la ora 9 si nici acum nu mi-a raspuns.... Alta data, nici nu apucam sa respir bine ca si primeam replay.... Acum.... o astetp ca pe o paine calda
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by croco21
Neata,
- pantofii astia, pe maro, sunt foarte frumosi, se aseaza bine, din pacate numarul 39 e de fapt un 38, e pentru picior mai lat: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-edeis.aspx?productid=324125527&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 . Am sa-i pastrez totusi, eu sunt intre doua numere si cred ca se mai dau.
Croco, deci daca eu in RO port un 38-38.5, imi vin 39 de la ei?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
danadc spune:
Chiar si acum sunt reduceri, Criss, la TTBA 65% si pe Aubaines totul la pana in 10 euro sau 65...sunt chestii care pot fi cumparate...unele reduceri de pe Aubaine sunt si de 90%...