***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***
Raspunsuri - Pagina 15
danadc spune:
Mai am un note d'avoir de 3 euro pt comanda din 7 feb, trecut in suivi pe 27 feb.
Voi ati primit pana acum pt NOTE D'AVOIR vreun nr pe care sa-l folositi la urmatoarele cumparaturi?
Desi mai am unul primit pe 22 feb pt o comanda din 2 feb in valoare de 7 euro nu am primit nici mail, nici scrisoare de la ei....
danadc spune:
si, daca simulez o noua comanda si vreau sa platesc cu D'AVOIR sau ACHAT, evident imi spune ca nu am nimic din acestea pe acest cont....
Dar mai asteptam....
Lorreddana spune:
Eu i-am scris un mail mic Sabinei pentru ca aseara a verificat iubitu' cardu' si mi-a zis ca avea 599 de lei pe el.... Acum... nu prea imi dau seama de unde sunt... pentru ca am avut o comanda de 87.39 euro (care a si venit), una de 81.62 (din 2 februarie - o astept inca) si una de 15.79 (din 7 febr - la fel, nu a venit)... Oricat le-as aduna eu, nu prea imi da 600 ron... Asa ca i-am scris sa o intreb pentru care dintre comenzi nu mi-a luat banii.... 

Am emoti.... cine stie ce veste minunata imi va da 

Astept...

www.medicina-naturista.ro/florile-printesei/printesa/Lorry" target="_blank">medicina naturista
Lumi_Nag spune:
Danadc eu am avut un note d'avoir pentru care am primit numarul pe mail dupa vreo 4 zile.Si mie imi zicea ca nu am asa ceva atunci cand simulam ca platesc cu note d'avoir, dar in momentul cand am primit mailul a mers si plata.Mai asteapta ca sigur o sa primesti si tu mail.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
nushulica spune:
'neata!
am ridicat dimineata coletele din 29ian 1 si 2 februarie
m-am minunat si eu de ce am putut sa comand
multe din ele o sa le dau cadou![]()
mai astept 2 colete din 1 ianuarie si pe urma 5
spor la colete
------------------------------------------------
ioana_77 spune:
"Duduna" aia pt copii vine oricum sub genunchi. SI eu i-am luat Mariei 102 si acum pare mare, dar ea oricum are toate sansele sa ajunga la inaltimea asta, ca deja are 95 cm.
Mie mi-a venit un singur colet din 29, sper sa ajunga si al doilea. Produse cunoscute cu prix rondes. Celalalt era cu reducerile de dinainte de 1, 2, 3 eur, sper sa vina azi, maine.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
elyanne spune:
N-a ajuns sotul la posta, aseara, in timp util... asa ca stau si astept avizu... ca nu ma duc pana acolo, degeaba, cu 3 teroristi dupa mine...
Pana maine, suspans...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
croco21 spune:
Neata,
Am primit ieri 3 comenzi, din 29 ian, 13 feb si surpriza, din 18 feb! Tot ieri am primit prin posta si numarul voucherului online, de data asta vad ca a ajuns mai repede posta decat emailul de la Sabine. Nu pun linkuri decat la doua produse, restul, vorba lui Nushu, ma mir si eu de ce le-am comandat:
- pantofii astia, pe maro, sunt foarte frumosi, se aseaza bine, din pacate numarul 39 e de fapt un 38, e pentru picior mai lat: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-edeis.aspx?productid=324125527&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 . Am sa-i pastrez totusi, eu sunt intre doua numere si cred ca se mai dau.
- trenchul asta, culoare plomb, imi place mult: http://www.laredoute.fr/vente-trench-femme-laura-clement.aspx?productid=324131731&documentid=207608&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
http://andrei.seek-on.com/ro/
socrate spune:
Nici azi nu pot selecta alt card decat Mastercard...zau daca inteleg. Le-am dat un e-mail, poate rezolva problema. Este foarte ciudat.![]()

miki68 spune:
Am si eu note d'avoir de 2 euro pt. comanda din 7.02, operata in 27.02. Totusi, am sunat la banca si inca nu au tras contravaloarea comenzii din 7.02
. Se pare ca mai au timp numai pana pe 7 martie. Am eu halucinatii sau chiar a zis cineva ca a primit comanda pt. care LR inca nu-si trasese banii?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei