Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hihi,bucaloiul este bb Andrew al lui Honey!!!!
Simo,si asa nu stiam sa raspund..

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Pupici dulcici la Randunici.

Am intrat sa Felicitam randunicile-mamici si pe bebeii lor....
Sa multumim frumos pentru galeria facuta noua.....
Si... sa o sustinem pe Ioana.

GO IOANA!!!! GO!!!!!!!
NASTERE USOARA USOARA ,REFACERE RAPIDA, UN BEBE SANATOS,CUMINTE SI PAPACIOS ITI DORESC.

Iar randunicilor-burtici le uram sarcini usoare in continuare, si sa ajungeti la capatul Odiseei cu bine.Sa va tineti bebelusii scumpi in brate si sa reveniti pe crenguta cu povesti si pozici.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Poze Andrew

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Honey, multumim mult de tot! Esti o draguta!! Sa mai vii pe la noi sa ne dai sfaturi ca acum esti deja experimentata cu bebicul! Pupam pe bebe Andrew cel grasun!!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by mstela

Naty,asa e bre,imi aduc aminte deseori de rasetele noastre suprapuse peste ceva contractii si dureri de injectii..Ce sa-i faci,asa si trebuie,mai ne intristam ca viata-i dura,mai radem ca viata-i dura si trec toate...Si mestereste si matalutza un montaj sa aiba si Iulia ce viziona nu peste mult timp,doar n-o fi ingropat randunoiul cd-urile in perete ca Cioaca pe Elodia....
Simo,mai intreaba bre o data,ca eu m-am cam ametit de la niste bomboane cu lichior!!!Saraca,Teodora mea,o fi ajuns lichiorul din bomboane la ea??

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Stela, pai daca a ajuns lichiorul la Teodora, inseamna ca ea acum face asa:
Simo, idem eu: si asa nu stiam ce sa raspund. Io stiu doar cum e sa te taie pi burtik! Bag sama ca vrei sa ademenesti barza cu o inductie pi la Brasov! Apropo, stii cat de drag mi-e mie Brasovul? Stii ca acolo am fost ceruta, in genunchi, in casatorie??
Wow, super-bebe Andrew!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

honey, dar ce baiat mare si grasutz ai tu!!!! multa fericire impreuna

olgutza si radu, felicitari pt bebe frumos!

naty, ce pot sa mai zic???? m-ai lasat paf cu pozele iuliei!!! e muuuuuult mai maricica decat ma asteptam!cred ca a mai crescut de la pupiceii primitzi:)))...merci de aprecieri:) acum m-am tuns si nu ma am plete si ma baraie alex ca vrea sa am par mare:)))

stela, pssssttt. sa nu spui la nimeni ca m-ai prins!!! ochisorii aia dulci sunt de la neamul ucrainian al lui marcel:))) numai ca s-au transformat, asa cum zicea ioana, acum sunt verzi-albastri, sau cum zice alex, sunt turcoise;)))

ioana, va veni si fetita la tine, dupa david:) daca nu stii cum se face, iti dau reteta! ai vazut ce cozonacica mi-a iesit mie!

simo, eu am avut nastere indusa...am inteles ca poate sa doara mai mult sau poate dura mai mult, decat naterea declansata natural. nu stiu de ce....in cazul meu cred ca a fost din cauza faptului ca alex nu a reusit sa se intoarca cu fatza la spatele meu, cu barbia in piept, asa cum e normal si din cauza asta s-a blocat....mi-a facut dr. intoarcere manuala, cand am avut dilatatia suficient de mare, si am mai zis, nu doresc asta nimanui pe lumea asta. e horror!!! cred ca daca ar fi fost pozitionata cum trebuie, nu ar fi fost asa dureros. macar acum sunt calma ca teo este in pozitia corecta.

maria, DUMNEZEU, ARHANGHELII SI INGERII SA VEGHEZE ASUPRA LUI TUDOR!!!
ufffffff, asa am patit si eu cu dr. meu....m-a tinut in chinuri, cand era clar caz de cezariana de urgenta...eu macar am aflat de ce (dr. meu era de la spit. militar si avea nasteri la caritas, unde era tolerat si nu avea de comentat....si cum patania mea a fost noaptea, in tura unui nemernic de medic de garda, pe nume dumitrascu, nu s-a putut executa cezariana). eu ii multumesc lui Dumnezeu ca a vegheat asupra noastra!

alexutza aproape 5 ani + si 33+ Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

bravo zozeeeee....sa-ti traiasca pruncusorul..sanatos, voios, destept...
nici mie sincer nu-mi vine sa cred ca zoze a nascut...ea era aici omniprezenta...

ne rugam pt tudor...
Dumnezeu o sa aiba grija de el cu siguranta!

olgutza, se vede ca esti o femeie implinita...ti se citeste fericirea pe chip..si iti sta atat de bine cu gagalicea mica in brate!!! pupicei la amandoua!

_
35+ cu RADU
AMR 5 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

NATY,cand vi in Brasov,astept un telefon...ma bucur ca ti-e asa la inima Brasovul(si eu tot aici am fost ceruta,normal,nu?),si mie mi-e tare,tare drag!Cat despre IULIA,este o fetita superba...da,stai ca-i "arvunita"...nu pot sa o "fur "pentru Samuel...

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 12 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, cum fac ca in loc de toata carnatzaraia aia de link sa scriu simplu doar "poze" , cum aveti voi?

alexutza aproape 5 ani + si 33+ Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

naty, m-ai lasat cu gura cascata cu pozisoara ta cu iubita ta mica in brate...poza de vis!
iti sta atat de bine...
sa va dea Dumnezeu sanatate multa si putere in viata macar cat ati avut amandoua pana acum..pupicei!

_
35+ cu RADU
AMR 5 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ariel,Stela,Naty

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 12 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput