Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ariel...[url="link"]POZE[/url] fara spatiu!sper sa reusesti!

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 12 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, scrii: [ url="carnataraia" ]poze [ /url ], fara spatii.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, eu nu cred ca ar durea mai tare daca se induce nasterea, doar ca ar dura mai mult decat daca ar fi la soroc. Asa cred...

Ioana, in Tonga ai ajuns? Si Ariel in Insulele Virgine?

Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

...si sa stii ca Marcel are dreptate, iti statea mai bine cu parul lung, dar in perioada asta si cea care urmeaza e mult mai comod cu par scurt, asa prefer si eu.
Simo, sigur ca te sun daca ajung la Brasov (chiar vorbeam cu randunoiul ca tare ne dorim un weekend la Brasov numai ca n-as putea lasa o zi fara sa o vad pe Iulia, e imposibil...). Acum cu arvunitul...stii ca am zis noi (de fapt chiar cuscra mea) ca ne intalnim toate in parc, dam drumul la bebei in iarba si care cum s-or alege pe perechi, aiai e!

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, sa te intreb si pe tine, ce parere ai de dormitul pe spate? Nu se oxigeneaza placenta cum trebuie? asa o fi? daca mie mi-e bine asa lui bb cum i-o fi?

Honey, sa-ti traiasca flacaul, l-am vazut si e un scumpic!
Ioana, frumoasa surpriza!

Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Nu, Oana, n-are legatura direct -sau numai- cu placenta ci cu faptul ca uterul gravid apasa pe vena cava, principalul vas prin care sangele "folosit" in organism se reintoarce la inima; de la inima, acest sange este reoxigenat in plamani si apoi trimis din nou in circulatie. Ei bine, apasand pe vena cava, automat la inima ajunge mai putin sange, mai putin sange va fi oxigenat si va ajunge apoi la organe (ale tale) si, implicit, si la placenta, deci sufera in final si bebe

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Maria, Dumnezeu sa-l aiba in paza pe bb. Tudor...sunt sigura ca totul se va termina cu bine!

Naty, "t'est trop belle" cu Iulia in bratze...radiezi, ce mai! Asa sa ramai!

Eu am reusit sa-mi fac pedichiura...manichiura inca nu, caci stau in dubii daca sa ma vopsesc sau nu...mai vad eu maine pana plec...

Radu, ferice de tine! sa-ti traiasca fetele!

tare frumoase montajele! Romanticoaselor....

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici dragi...

Felicit si eu toate mamicile,ma bucur ca au scapat cu bine...Dumnezeu sa va dea prunci sanatosi si mincaciosi...

Ela felicitari mamico pentru bebe magic....recuperare rapida si mult lapte pentru bebele tau....acum aflam si noi cum se va numi...

MariaDumnezeu si Maicuta Lui sa vegheze asupra lui Tudor,ne rugam sa fie ceva temporar...curaj va fi bine...

Naty esti minunata cu Iulia in brate,mai e un pic si o aduci acasa,cred ca abea astepti...

Raportez si eu o noapte cu contractii,credeam ca incepe distractia,nu stiam ce sa fac,sa-l trezesc,sa nu-l trezesc pe rindunoi...pina la urma s-au calmat,dar dureroase rau....Azi am fost la medic,colul e inchis,dar dupa control mi-au aparut niste pete maronii,oare sa fie din cauza controlului?

Va pe toate,si va tin la curent...

Iar pentru maine,tinem pumnii pentru Ioana,sa nu vina fara bebe David acasa...

ADELA 38+cu STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,pana vin eu in Bucuresti cu bebelusul meu, deja perechile o sa fie formate,mai bine veniti toate in Brasov,la aer curat,nu poluat,peisaje frumoase ,veniti in week-end...ce ziceti,nu e mai bine asa?si iarba de aici din parcuri e mai sanatoasa...

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 11 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

NATY am vazut o Iulia superba,a crescut mult de tot, acusica o ai acasa
Honey foarte frumusel si bolfos sa-ti traiasca
Vazut poze o dulceata de Olgutzica frumos foc
Bubu- Aia din Insulele virgine eu sunt
Apropo de n.i. am avut eu si zic ca e mai usor mai ales ca ti se rup membranele atunci si bebe aluneca mai usor daca e bine zis asa...daca nu e asa sa ma contrazica cineva.....si totusi depinde de la femeie la femeie

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput