Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (110)
Raspunsuri - Pagina 15
Simo27 spune:
Hei,am pus si eu o intrebare...chiar asa,nimeni nu-mi raspunde?
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 12 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bubu05 spune:
Salut ciripici! Mai, dar ciripiti, nu gluma!
Noi de dimineata dupa cumparaturi am fost sa recuperam copilul din parc, apoi am facut un gratarel si am bagat somnic pana la 6. Si de o ora tot citesc sa ajung la zi...
Felicitari Zoze pentru Bebe Magic, sa creasca mare! Mult laptic tie si recuperare usoara!
Felicitari Maria pt. Tudor, si ma rog si eu pt. el!
Hai Mary-lou!
Nu mi-a venit sa cred ca Zoze a ajuns la cezariana, dar mai bine asa...poate trebuia si Maria la fel...si eu cred ca din cauza travaliului prelungit ar fi ceva problemute cu Tudor...Doamne Ajuta sa fie bine!
Radu, multumim pt. pozici, ai niste fete scumpe foc! Olgutza arata super!
Roxanici, m-ai dat gata cu blondutii tai! Mie mi s epare ca Robert seamana cu Cata ![]()
Naty, ce poze frumoase cu Iulia in brate! Doamne, acum imi dau seama ce micuta e! Ce bine va sta si tu esti fericita si mumoasa!
Ma bucur ca si Clau e bine si vine joi acasica cu Rebecca!
Laly, foarte frumoasa paturica si lenjeria de patut!
Ursulica, si eu mi-am luat tot CO inainte, adica luna februarie, asa se da si la noi, apoi din 2 martie intra prenatalul.
Mai, la cat am citit nu mai stiu cui sa-i mai raspund...
Va multu pt. raspunsul cu dormitul. Si eu ma culc pe parti dar tot pe spate aterizez, ca dorm bine asa.
Revin, ca m-a lasat neuronu'
Oana
31+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
CristinaGoji spune:
FELICITARI MARIA!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE TUDOR!!! DOAMNE AJUTA SA FIE BINE TUDOR!!!
FELICITARI ZOZELA!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE MAGIC!!!
Roxana Claudia, Olgutza si Naty - sunt superbi puii vostri!!! Naty - mi se pare ca a crescut si in lungime Iulia! In brate la tine arata ca un bebe la termen, doar ca putin, putin de tot mai mic.
Mami
33+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
bubu05 spune:
Simo, mai intreaba o data, ca eu la cate pagini am citit nu mai tin minte 
Roxanici, bine ca ai rezolvat cu pompita. Am vazut si eu Avent la 2 mil, cum ai tu si tampoanele care se spala la 43 ron.
Oana
31+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
numeioana spune:
Ia uitati ce surpriza am gasit la zuze!!
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
CristinaGoji spune:
Simo - nu neaparat e mai dureros travaliul indus decat celalalt. Cred ca depinde de organism. Stiu mamici care au nascut foarte usor prima data, travaliu indus, si putin mai greu a doua data, tot travaliu indus. Cert ii ca e mai scurt.
Mami
33+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Simo27 spune:
Intrebarea mea: Daca se provoaca nasterea,se induce,travaliul este mai dureros ca la o nastere la termen(soroc
)?!
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 12 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
Naty,asa e bre,imi aduc aminte deseori de rasetele noastre suprapuse peste ceva contractii si dureri de injectii
..Ce sa-i faci,asa si trebuie,mai ne intristam ca viata-i dura,mai radem ca viata-i dura si trec toate
...
Si mestereste si matalutza un montaj sa aiba si Iulia ce viziona nu peste mult timp,doar n-o fi ingropat randunoiul cd-urile in perete ca Cioaca pe Elodia
....
Simo,mai intreaba bre o data,ca eu m-am cam ametit de la niste bomboane cu lichior!!!
Saraca,Teodora mea,o fi ajuns lichiorul din bomboane la ea??

Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
numeioana spune:
V-ati prins cine e?? Vi-l prezint pe bebe Andrew de Honey79!!
Ce bebe dragut!!
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Cristina,mersi...deci a doua oara poate fi mai nasol ,ca prima oara?!aoleu!!!nasol,dar tot vreau sa nasc odata!!!![]()
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 12 ZILE