Mamici de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Da fetele, am citt pe net si ar trebui sa-l avem toate de la dr. de fam....dar asa e ancaurn, traim in Romanica...,dar voiam sa stiu ca sa o intreb pe dr. de el...ca mai e si vina noastra ca nu ne cunoastem drepturile si nu le cerem....poate asa se mai schimba una alta...nu???

Lorich multumesc si scuze ca nu am mentionat, am vazut ca tu mi-ai raspuns la cap. trecut.

buburuzii, dosar cu sina am si eu cu analize, retete...si tot ce s-a scris legat de sarcina mea....mai putin ce au scris acum pe fisa din spital. Si vezi de asta e bun carnetul...daca eu ma duc sa nasc in alt spital sau ma apuca nascrea prin alte parti daca nu am carnetul cine mai stie ce tratament am urmat eu in spital...sau alte inf importante. De exemplu eu sunt alergica la anesteziile din fam Xilinei....am o hartiuta in uletin ca am cerut-o eu la alergologie cand mi-au facut tastul ca altfel....mori cu zile....

Gata m-am descarcat!

Pupici!

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Aoleu, Alish, dar unde faci tu echo? Mi se pare ca abuzeaza... Plus ca in trim 3 ne cheama de 2 ori pe luna, unde ajungi cu 7 mil pe luna numai pe echo?:O

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

Aoleu, Alish, dar unde faci tu echo? Mi se pare ca abuzeaza... Plus ca in trim 3 ne cheama de 2 ori pe luna, unde ajungi cu 7 mil pe luna numai pe echo?:O

LA o clinica particulara ma cheama. N-am inteles de ce nu m-a chemat niciodata la spital. Sincer nici nu mi-as fi dorit, ca n-aveam chef sa stau cu orele pe acolo.....dar nici nu mi-am inchipuit ca de fiecare data imi face si control si eco de toate felurile. In fine, dr asta s-a dovedit a fi buna si mi-e greu acum sa renunt la ea. DAr sper ca de luna viitoare cand va trebui sa ma duc de doua ori sa nu-mi ofere de fiecare data pachetul de 3500 ron.

Alina 29+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

buna fetelor, n-am mai scris de mult...
eu am stat in pat, cu mici exceptii, contractiile sunt dese intr-o zi, rare in alta.. nici nu mai stiu ce sa fac. O sa ma duc sa citesc din urma, se pare ca am pierdut mult.
Simonix, am citit ca miscarile ritmice sunt cand sughitza bb :) Si eu simt, in partea de jos.
Am inceput sa am mancarimi...e groaznic, nu trece cu nimic, nici cu dus, nici cu creme. Bine ca nu e vara ca muream. azi-noapte pana la 3 m-am scarpinat, pe tot corpul, imi venea sa plang de nervi.
Imi pleaca medicul din tara vo 2 sapt si nu mai pot de frica sa nu patesc ceva cand nu el, of, de abia astept sa ajung in sapt 34. Cred ca eu il scot prima pe bb, la cate probl am...
Fetelor, voi faceti morfofetala de trim 3? E obligatorie ca cea de trim 2 sau optionala?
pup si sanatate la burtici si bebici

Oof, SIlvia, macar 36 sa rezisti. Si eu ma rog la fel sa stii, nu stiu dar fiind pe ultima suta, ma ingrijorez foarte tare la ideea de o venire pe neasteptate a lui bb, ma rog sa treaca mai repede 4 saptamini, sa intram cit de cit in grafic...Luni am si eu eco de trim 3, nu e obligatorie, eu la prima sarcina nu am facut asa ceva,a cum mi-a recomandat noua dr si deh...trebuie sa-i urmez indicatiile.

Simonix, ti-au raspuns deja fetele, si al meu sughite des, si imi amintesc cu zimbetul pe buze cind sughita David in burtica si eram la ai mei acasa, taica-miu a venit cu o lingurita de lamiine la mine...in ideea ca-l calmeaza pe bb

Aimee 79 nici eu n-am carnet de gravi, am un dosar cu toate eco si analizele.

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 9 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Nici eu nu am carnet de gravida. Am cerut de la dr. de familie si mi-a zis ca nu mai face asa ceva. Ca: doar PSD-istii comunisti cereau asa ceva !!!
Nu am mai zis nimic de atunci.Dar imi fac copii dupa toate analizele si ecografiile. Si cand ma voi duce la spital o sa le iau cu mine. In caz ca am nevoie de ele...

Cristina 29+ viitoare mami de buburuza Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by kristinik

Nici eu nu am carnet de gravida. Am cerut de la dr. de familie si mi-a zis ca nu mai face asa ceva. Ca: doar PSD-istii comunisti cereau asa ceva !!!
Nu am mai zis nimic de atunci.Dar imi fac copii dupa toate analizele si ecografiile. Si cand ma voi duce la spital o sa le iau cu mine. In caz ca am nevoie de ele...

Cristina 29+ viitoare mami de buburuza Diana Andreea

Nevoie va fi, mie mi l-a cerut la camera de garda cind m-a apucat nascarea

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 9 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetele!

Alysh...ma bucur ca te-am mai linistit. Sincer...arata jalnik, pt ca nu investeste nimeni in acel spital...dar serviciul medical e superok. Iar eu am nascut baietelul prin cezariana acolo, am stat internata si voi naste tot acolo si nu am patit nik, si nici nu am luat vreo boala! Spre deosebire de "n" cazuri de la alte spitale!

Cat despre contoale la Spital...Eu numai acolo le-am facut gratis...de cate ori am considerat eu sau dr. si nu am stat cu orele. Pur si simplu ma duceam dimineata la 8.00-8.30 dupa raport si la 9.00 eram plecata. Sau ma duceam in garzile ei si atunci...stateam la taclale mai mult. Echo morfo le-am facut la Sanador (2 la nr) si atat.

Aime la prima sarcina am avut si eu carnet de gravi dar acuma...nu am dar nu cred ca e mare problema!

Silvia...stai cumintica si....sa dea Domnul sa fie bine.

Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Multumesc mult de raspunsuri fetele!

Eu va las...ma odihnesc un pic ..ca maine vin mesterii sa lucreze la camaruta lui bb mic.

pupici si seara buna sa aveti!

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si eu am avut Carnet de gravi (dat de medicul de fam) la sarcina cu Stefan - oricum nu mi-a folosit la nimic,mai mult scriam eu prin el - nimeni nu se obosea sa-mi scrie rezultatele analizelor de exemplu in el, iar ce-mi scria dr. de fiecare data la control nici macar nu incapea scris acolo... In viziunea mea nu serveste la nimic, era probabil doar un mod de a da niste bani unora la o tipografie...

Lorich - probabil nu ai vazut intrebarea mea - lucrezi la CNA?? De curiozitate...., nu te supara!

Eu va pup pe toate, ma duc catre casa!

Gabriela 27+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andora, ti-am vazut pozele cu papusica ta frumoasa intre alte papusi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput