Mamici de mai-iunie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
Reallaura spune:
Tara arde si Laura se piaptana!!!
Fetele, sunt atat de incantata!!!!..![]()
![]()
![]()
![]()
V-am spus ca aveam un mare stres cu nasitul pe 10 mai!! Cand ultimul meu DPN era 11 mai...
In afara de toate cele mi-era si de costumatie, ca nu puteam sta asa fara sa am ceva pregatit
Azi m-am dus la Guara in Unirea si in sfarsit am gasit o rochita care sa-mi vina si sa-mi placa. si super ieftina: redusa de la 350 la 175! Mi se pare ca si ca pret initial merita mai mult, dar cu reducerea asta de 50%!!!
Acum, daca voi ma asigurati ca ma mai incape in 2 luni de zile, chiar ca dorm linistita dupa atatea nopti!!!
Am pus pozele pe contul comun:http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=maiiunie2008&aid=5172518744588912273&iid=5172519238510151330
Cum vi se pare rochita, fetele??
O sa mearga si la botez foarte bine...
Mai erau niste rochite reduse la 50 % daca intereseaza pe cineva...
Uuuuuuf! Acum, cate kg putem sa mai luam in 2 luni de zile???
Laurita
29+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
SilviaPop spune:
Laura, e super rochitza! S-o porti cu placere! Si iti mai vine sigur ca are unde sa mai intre cativa cm de burtica. De acum o sa mai luam 10-20 cm la circumferinta, cam asa. Dar asa scumpa?
17 mil vechi? adica a fost aproape o mie de euro inainte de reducere? Mama-mia! N-am mai fost prin magazine de mult. Si acum ,ca a dat caldura, nu mai am cu ce ma imbraca
. Dar parca nici nu mi-as lua ceva pt 3-4 iesiri cat mai am...
Fetelor, statul in casa e tragedie, va spun eu. Neuronul meu s-a scrantit de tot, la propriu. Nu mai poooot!!!
Eu stau de mult in casa. si tb sa stau si in pat...
Simonacip, dar ce relaxata pari cu colul deschis! De la ce ti s-a deschis? De la contractii, ai facut efort, sau ce? Medicul ce ti-a recomandat pt colul deschis?
Eu am insomnii, mancarimi, calduri, contractii, senzatia ca imi urca mancarea pe esofag, m-am umflat de la un pic de sare, nici eu nu mai stiu ce a mai ramas si nu am. M-am cam obisnuit cu toate astea. Nici nu-mi amintesc cum era cand era bine. vb aia: Nu-i da omului cat poate sa duca.
Ma uitam azi pe la carucuiare si ma gandeam cum o sa ma duc eu cu caruciorul sa iau una-alta, o paine, un fruct( ca am vazut mamici care lasau caruciorul cu copil cu tot la intrarea in magazin; mie mi-ar fi frica sa nu mi-l fure-chiar si caruciorul gol..la ce preturi au carucioarele), dar inainte de a ma ingrijora mi-am amintit ca era o fata aici pe care nu a ajutat-o nimeni, sotul ei era plecat, nici macar seara nu venea. Si uite ca era vb de Ioana( ii uitasem numele). Ma bucur ca esti bine Ioana, sper sa treaca repede astea 2 luni si sa fii si tu fericita ca mult ai mai indurat. Si eu sunt aproape singura( sotul meu vine seara tarziu si pleaca dimineatza devreme), dar nu vreau sa vb despre asta ca incep sa imi pierd optimismul
![]()
Fetelor, am iesit si eu intr-o zi (cu treaba) si am vazut o fata...( la mine toate sunt fete pana la 60 ani)...si am intors capul dupa ea mai ceva ca un barbat. Era imbracata in niste leggings si o bluza scurta. Nu avea burta absolut deloc iar fesele
, parca avea implanturi, nu alta. Si ma gandesc...oare cand o sa ajungem si noi la forma asta? sau: o sa mai ajungem vreodata? Eu inainte eram innebunita sa arat bine, sa am energie, mergeam la sala, eram dependenta. Acum obosesc si daca ma uit la televizor![]()
Vedeti ce se intampla cand stai acasa? O iei razna, ca mine 
si 1 martie fericit!
PS: la anu' o sa putem sarbatori si noi(unele) 8 martie, in sensul clasic

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Reallaura spune:
[quote]Originally posted by SilviaPop
Laura, e super rochitza! S-o porti cu placere! Si iti mai vine sigur ca are unde sa mai intre cativa cm de burtica. De acum o sa mai luam 10-20 cm la circumferinta, cam asa. Dar asa scumpa?
17 mil vechi? adica a fost aproape o mie de euro inainte de reducere? Mama-mia! N-am mai fost prin magazine de mult. Si acum ,ca a dat caldura, nu mai am cu ce ma imbraca
. Dar parca nici nu mi-as lua ceva pt 3-4 iesiri cat mai am...
Silvia, 
Alta insomniaca!!
Nu, scuze, am facut eu o greseala atunci, nu ziceam eu ca e ieftina daca era 17 milioane!! Nu! Un milion saptesute cincizeci.![]()
Ce ma bucur ca iti place..eu ma tot gandeam cum sa scot dantela neagra de la baza .![]()
Dar, daca da bine, nu o mai scot.
Deci inca 10-20 cm...hm!...
Am inceput si eu sa patesc de toate: mancarimi, crize de hemoroizi... de umflat inca nu m-am umflat vizibil, dar poate ar trebui sa renunt la cartofi prajiti... eu inainte nu mancam junk-uri, m-am prostit acum..
Si nu mai am som noaptea..![]()
Fetele, voi ce parere aveti de nasterea indusa?
Laurita
29+,
, Mircea
simonacip spune:
Sis, pai e super rochita

, imi place tare, ai scapat de o grija...
S-o purtam sanatoase!![]()
Silvia...n-am fost foarte relaxata cu colul asta deschis, am avut vreo 2 nopti cind aproape n-am dormit de teama sa nu se intimple ceva mai ales ca ma incearca niste dureri ca la ciclu uneori, dar slabe si am contractii nedureroase. Dar astea sunt normale oricum in luna a opta.
Nu stiu de la ce mi s-a deschis, probabil si ureaplasma asta pe care o tratez acum, termin luni tratamentul, probabil si efortul pe care-l depun cu David, nu am cum sa-l evit, ca sunt singura cu el pana la ora 7 seara..Am incredere in DUmnezeu ca nu mi se intimpla nimic pana saptamina viitoare cind ajung la alta eco (luni) si la doctorita (miercuri)
EU in schimb sufar de-a dreptul nasol de constipatie. Nu ies decit cu supozitor si asta odata la 4-5 zile cind simt ca nu mai pot sta asa....AM inceput si sa ma umflu, mai ales picioarele si cind ma intind in pat simt ca nu m-as mai scula de acolo...
Fetelor ieri am primit de la David un cadou de 1 Martie, o crenguta de copac cu forme mici colorate lipite pe ramuri, arata superb si o felicitare cu un buchet de flori tot din hirtie colorata si lipite... Stiti ce emotionata am fost??? L-am laudat toata ziua ieri si a fost foarte incintat puiutul meu...
VA pup fetelor, noi ne pregatim de mers la cumparaturi...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 S 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Fetelor, dar chiar n-aveti somn 
Laura, rochita arata beton si tu si mai si, poti sa mai pui relaxat inca 10 kile pe tine ![]()
Si noi plecam la cumparaturi dupa ce hranesc maimutzica ![]()
Si daca tot este 1 martie, va doresc o primavara minunata si o multime de martisoare roz si bleu ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
c.myry spune:

Buna ziua,
Va doresc
o primavara frumoasa, plina de impliniri si bebelusi sanatosi! Sarcina usoara tuturor! 
myry
27+
Sara Denisa DPN 25.05.2008
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=myry&year=2008&month=5&day=26&babycount=1
http://community.webshots.com/user/Myryella
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
gabitzam spune:
Mirela, ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Vad ca ai o fetita in burtik! Felicitari pentru Sara Denisa, frumos nume!
Actualizez si pe listuta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
O, uite cine a scos nasucul... deci a mers cu strigatul, s-a auzit si la tsara la tine.
Imi pare bine ca sunteti bine, si ca ati intrat intr-un ritm, faptul ca ai ajutor la fetitsa e f. important, poti si tu sa te linistesti, si fata sa aiba liniste si program. Chiar daca nu e net, faptul ca nu esti singura conteaza enorm; mai ales ca de acu incolo va fi din ce in ce mai mare burticica!
Noi te pupam dulce, si pe tine, si pe fetitsa si pe flacaul din burtica.
Fetelor, sa mai insist cu strigatul? poate apare si YLARI.
MsBB si eu am inchis toate caloriferele. Noroc ca nu se plange tati, cred ca ii place in frigider 
Reallaura, ce bestiala e rochia... moama, m-ai dat gata! Si merge si la botez!! Mai dat gata. Tinand cont ca oferta pt gravide e destul de saraca si searbada si insipida....si scumpa nu mi se pare, am cautat si io o bluza mai pretentioasa de 'grasutsa' la care cotele apelor dunarii -in creshtere : 106cm in talie...si sub un bulion nu am gasit...
Fetelor, va urez si voua un 1 martie generos, sanatate, caldura afara si in suflete, dragoste si echilibru, o primavara ca in basme, si berzele sa aduca EXACT la timpul cuvenit, (in ordinea de pe prima pajina,da!?!) bb sanatosi, si mancaciosi.
31+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Reallaura spune:
Dragele mele,
Sisi, Gabitzam, Cleo, ma bucur ca va place outfit-ul meu...
O primavara linistita si o sarcina frumoasa, fara stres!! pentru toate mamicile de aici.
Sis, ce dragut Daviduche, a ajuns sa faca felicitari la gradinita...pentru matusi nu s-au inventat inca felicitarile??
.
va pupic
Laurita
29+,
, Mircea
emycor spune:
A VENIT PRIMAVARA!!!!!!
Va doresc o primavara frumoasa, calduroasa si care sa ne aduca bebici sanatosi si frumosi.
Mie mi-a promis medicul de familie pentru urmatoarea vizita o injectie cu antitetanos.....oare sa o fac? Voi ce ziceti, o faceti?
emycor
28+