Mamici de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, pt ca nu se mai aude nik de YLARI... ma duc si io la starea civila sa vaz ce or fi facut aia de acolo cu ea.

Va pup in calitate de domnisoara (una cam gravida, in luna 7a), revin pe seara, doamna.

31+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Emycor, eu am facut un antitetanos in primavara trecuta, ma taiasem la mina cu un cutit cu care am taiat carnea...Deci nu mai fac, desi dr de familie mereu ma intreaba, m-a zapacit..Oricum, eu nu cred ca as face. Dar e decizia fiecareia, eu am vrut la ambele sarcini sa iau cat mai putine medicamente, etc, chiar daca nu toate afecteaza pe bb si etc..., doar asa, pentru comfortul meu psihic...Si nuc red ca se mai poate intimpla in zilele noastre o infectare cu tetanos...
Cleo, pai asa mami, taci si faci?? Sau n-am inteles eu bine? Oricum ar fi sa fie cu noroc si
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Niatza fetele!
WOW Cleo - astazi dai cu subsemnatul?????????? Ce frumos!!! Sa fie intr-un ceas bun, dom'soara ,viitoare doamna ... numaram minutele deja????? Iti urez o zi superba! Casa de piatra!
Daca o gasesti pe Ylari spunei ca o echipa de detectivi este pe urmele ei .
Laura - frumoasa rochie si frumoasa nasica .
Daria - bine ai revenit pe meleaguri forumiste! Vezi, toate fetele ti-au dus dorul!

Fetelor - va urez un 1 martie extraordinar , chiar daca vreamea se pare ca nu o sa fie asa insorita.

Adriana 29+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

emycor - nush ce sa zic . Cand am fost la medicul gineco mi-a zis ca ar trebuii sa ma duc la medicul de familie pt injectia asta ( dupa ce a vazut ca m-am taiat la deget ) dar apoi tot ea a adaugat ca vizavi de nastere nu ar fi asa o problema ca doar la urma urmei nu vom naste pe camp .
Ma mai gandesc ... desi ideea unei injectii parca imi .

Adriana 29+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Laura, bestiala rochita!! Pai mie cred ca nu mi-ar fi venit bine nici inainte de sarcina :-(( Tu arati nemaipomenit in ea!! O s-o eclipsezi pe mireasa, parol! Dar vorba ta, o s-o poti purta si la botez. E splendida! Cat despre nasterea indusa, eu una as vrea s-o evit pe cat posibil. Bebe sa decida singur cand vrea sa vina :-)

Daria, m-am bucurat sa citesc ca iti e bine, ca ai reusit sa te mai odihnesti si, in ciuda micilor accidente cu Ioana, ca totul merge spre foarte bine!! Tin'te tare, ca nu mai e mult :-))

cleo78, tu inca mai vrei sa muncesti atat?? Eu mi-am facut toate calculele, luni imi dau la semnat cererea de concediu si pot sa va spun ca incepand de pe 7 aprilie raman acasa (voi fi atunci in saptamana a 30-a). Oricum nu mai pot functiona ca inainte, deci de ce sa mai incurc lumea pe acolo? ;-)) Pe 1 aprilie vine o noua secretara pt. seful meu si va trebui sa-i predau stafeta, sa vedem daca reusesc in cateva zile... Sa intelegem ca azi intri in randul lumii ;-)) si te mariti? Si ne anunti asa, pe furis? Sa fie intr-un ceas bun, draga mea, sa ai parte de fericire, bucurii, mult noroc, intelegere si armonie! Toate cele bune si casa de piatra! Si poate faci niste sapaturi si afli ce s-a intamplat cu Ylari a noastra.

emycor, mie nu mi-a spus nimeni nimic de injectie antitetanos, nu stiu daca se obisnuieste pe aici.

V-am pupat, un 1 martie frumos si sa vina mai repede primavara aia!!

Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, casa de piatra!!!

Felicitari si multa fericire va urez! Sa aveti o viata plina si implinita, sa va bucurati de bebelus si de tot ce urmeaza!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Medicii de familie insista cu vaccinul asta anti-tetanos, ginecologii nu-l prea recomanda, nu stiu de ce.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo,

Casa de piatra, draga mea, sa fie intr-un ceas bun!!! Sa ne aduci pozici!!!

MsBB, Miss Parker, pentru aprecierile la adresa rochitei. Macar din punctul de vedere al costumatiei sa nu-mi fac griji...

In ceea ce priveste nasterea indusa, si eu ma gandesc ca daca provoc eu evenimentul introduc niste coordonate false intr-un act care ar trebui sa fie al lui bb, dar ma gandesc ca poate e mai safe si mai controlabil.
O sa intreb doctorul sa vedem ce zice.

De asemenea, o sa-l intreb si de anti-tetanos pentru ca, Gabitzam are dreptate, doctorita de familie insista sa mi-l faca.

pentru fiecare.

pupic

Laurita 29+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Azi nu aveam programat sa intru , dar uite ce ratam:

CLEO, CASA DE PIATRA DRAGA NOASTRA, CASNICIE LUNGA SI FERICITA, COPILASI MULTI SI SANATOSI CARE SA VA FACA VIATA CAT MAI FRUMOASA!!!!!

LAURA, m-ai dat pe spate cu rochita aia, e dementiala, iti sta super in ea, vei fi MISS Nasica 2008!!!!

si nu in ultimul rand:O PRIMAVARA FRUMOASA SA NE DEA DUMNEZEU CU BEBELUSI SANATOSI SI FRUMOSI! SA AJUNGEM TOATE CU BINE LA TERMEN!

Alina 30+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Vine capitol nou in 3 min

Capitolul 41

Mergi la inceput