Mamici de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ce fac fetele mele, hai ca n-am mai avut deloc timp sa vb...SUnt acasa...Vorbiti voi de serviciu, dar tare greu e sa umbli prin mijloacele de transport cu burta mare si cu haina mamei cu blanita pe caldurile astea, dar asta e, alta nu ma mai incape
Eu mai am o saptamina, dar abia astept sa se termine cu serviciul, sa ma apuc serios de treaba mea, adica: hainutele lui Matei, pregatit, spalat, sortat, injumatatit desigur cu Mircea (Reallaura....si fara proteste, te rog )
Curatenie un pic cite un pic, dar in toata casa, bagaj de spital, cumparat ce mai e de cumparat pt nastere si pt bb....
Plus...sa nu rideti de mine, dar imi pregatesc un program de masa mai sanatos pt astea 8 saptamini care mi-au ramas: fara paine, dulciuri, fara mincat dupa ora 18.00-19.00. Cit mai multe legume si salate. Sa fie clar, nu de altceva dar am inceput sa ma si umflu si deja mi-e greu sa merg. Nu vreau sa ma mai culc pe o ureche, cu atit mai mult cu cit voi sta acasa si pot sa-mi pregatesc /gatesc ce vreu eu...
Ma duc sa ma intind 1/2 de ora si apoi merg sa-mi iau baiatul de la cresa...Va pupicesc pe toatele.
PS Andreea sanatate multa, vezi sa nu-i dai si Mariucai raceala

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 9 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Simonacip, nu tu erai cea care la eco ti-a zis col moale si deschis? Sau te scufund? (senila+ zapacila, cum ma cunoashteti deja).
E greu de mers in mijloace de transport in comun...si grasa si in haine mari. Din pacate eu sunt zgarcita, si pt inca 1 luna nu ash mai da banii pe asha ceva. cel mult o jacheta tricotata cu nasturi, ca tot se poarta, care va merge pe o perioada mai lunga, pt ca nu cred ca dupa ce nasc o sa reintru in hainele de don'shoara!

31+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Incerc o strigare:

DARIA_IOANAAAAA

YLARI

unde or fi fujit fetili astea?
Am scris un pm lui YLARI, m-am uitat si pe alte forumuri dar nu mi se pare sa se mai fi logat de vreo luna [:-(]

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, weekend placut va urez si sa ne auzim cu bine luni!!

Gabriela 27+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

leeloo, saru'mana pt. linkul de la carucior. Cred ca sunt cam handicapata, dar imi pare foarte mic din poza... Ia zi, cat este de stabil? Ca vad ca e usor, practic etc. M-ar tenta, zau! Nu i-am vazut inca pretul, ca in Germania il vand prin magazine, nu direct de pe link. O sa fie in top la mine, alaturi de Chicco Trio Enjoy Discovery, dar trebuie sa merg mai intai cu sotul sa le vedem live si sa le incercam... mai ales ca EL va fi cel care il va strange si il va baga in masina etc. ca eu nu mi-s asa fortoasa ;-)

Va anunt oficial ca nu mai am chef de munca!!!

Ieri am fost si mi-am mai cumparat cateva bluzite de graviduta, dar cu maneca scurta, caci la noi se pare ca va veni primavara si mai am 6 saptamani de lucrat...

simonacip, nasol ca nu te mai incape nimic, eu am avut noroc ca paltonul meu era asa mare incat ma mai incape si acum (eu am avut intotdeauna oroare de lucruri stramte), iar de curand am dezgropat o scurta de piele pe care mi-o cumparasem cu vreo luna inainte sa incep in 2005 programul de Weight Watchers (am purtat-o de 3 ori si apoi am depozitat-o, jurandu-mi ca nu voi mai ajunge niciodata sa port asemenea masuri mari); uite ce binevenita e acum, ca inca o pot inchide lejer (asta ca sa va dati seama ce masiva eram inainte de a slabi)...

Sanatate maxima la toate fetele cu raceli sau cu copii raciti! Insanatosire cat mai grabnica!!

V-am pupat si sa aveti un weekend de vis

Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Chinabulina, da eu eram cea cu colul deschis si scurtat...Luni am o alta eco, sa vad ce-mi spune si Iosup. Oricum sapt viitoare merg si la doctorita cu ecografia, cu atit mai mult cu cit termin si tratamentul asta cu eritromicina si ovule ...Poate sa-mi faca si control fara sa-mi fie jena (ovulele astea sunt maron si toata ziua pe tamponul zilnic ramin cu urme galbene) Nu ma pot spala decit la exterior...O sa-mi dea sa repet analizele astea de secretie si vreau sa discutam mai serios despre nastere.
Missparker, da e tare nasol sa nu ai cu ce te imbraca, cu atit mai mult cu cit e anotimpul ala in care iti vine sa te aranjezi, sa pui fel de fel de culori, sa te faci frumoasa.... Pe afara, prin parc ma pot imbraca cu haina de piele deschisa...Dar dimineata cind plec la serviciu e destul de frig, nu-mi permit sa merg prea flu-flu. Dar mai am o saptamina de serviciu doar...apoi trec la geaca de raiat a sotului si ma imbrac sport...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 9 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

MissParker, e super ca ai slabit si acu cu sarcina inca mai incapi in hainele de atunci. Asta e f. bine!! deci ai slabit super fain si nici nu te-ai ingrasat acu prea mult.
Cat despre mersul la munca...eu mi-am propus pana in sapt35, adica in 4 sapt, dar deja mi-e lene, mi-e tot mai somn, mi-e greu, mi-e lene, medicul a zis ca la lene nu are reteta, dar daca mi-e lene...
chinabulina, + fetele celelalte mocoase..care nu va mai tin minte, io va urez insanatosire grabnica. E f. inshelatoare vremea asta! te imbraci mai gros (de frica, si ca nu ai cu ce), transpiri (ca gravidele is in calduri) si dupa aia daca te-a mai pocnit viroza (cum a cuprins 1/4 din firma mea.....)

fetelor, nu mai cititi la prematuri!!! o luati razna!! ca mine...

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Buna seara fetelor!
Vad ca este destul de liniste pe forum... ma gandesc ca va pregatiti de 1 martie ... babe ... 8 martie ... in fine , de primavara.
Sa speram ca primavara o sa ne aduca doar ghiocei, zambete si bebelusi extraordinari .
Eu am fost mai "tacuta" zilele astea ... statul in casa pe asa vreme frumoasa nu prea-mi prieste cred . ma cam stoarce de energie statul asta ....
Oricum sunt cu sufletul alaturi de voi.
Ma plang ca nu mai pot de cald ... da mor de cald ... ma trezesc noaptea de parca as trai in sauna , uda leorca si simt ca iau foc . Saracul meu sot cred ca in curand ma declara nebuna . Seara deschid geamurile la dormitor larggggg si fac cat se poate de frig in camera dar degeaba . Acum vreo cateva zile saracul de el ma intreba daca iar dormim in frigider .
Fetelor racite insanatosire grabnica.

P.S. Profit de ocazie (sunt aici sa trag cu ochiul la ce mai faceti ) sa schimb si semnatura . Implinim astazi 29 de saptamani , cheers si la mai mare .
P.S.S. fetele .

Adriana 29+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

buna,fetelor
am intrat mai rar si am vazut ca inca ma mai pomeniti si m-am gandit ca nu ar fi frumos din partea mea sa nu va scriu si eu un mesaj.

Eu acum nu prea mai stau la oras caci m-am mutat temporar cu Ioana pana imi vine sotul la tara la mama si la tata.

Vin la oras in weekend ca sa nu ma plicitisesc de tot acolo la tara si plus ca aici am net si vorbesc cu sotul pe messenger .

La tara ma ajuta ziua o femeie care vine de pe la 10 pana la 18 si apoi seara ii mai am si pe parinti care se mai joaca cu Ioana.

PArtea buna e ca la fetita ii prieste viata la tara si doarme foarte bine ,nu am probleme cu somnul ei deloc si acolo m-am mai odihnit si eu fizic .

Mai greu e ca nu am net la tara,insa din nou partea buna e ca exista in sat o sala cu 2 computere de unde pot vorbi cu sotul meu in fiecare zi cate 2 ore.E un proiect finantat de Uniunea Europeana si merge printr-o antena speciala,caci acolo in sat de abia exista semnal la mobil...
Semnal la mobil am mai mult pe cosmote si ala e destul de slab si nu merge decat in anumite locuri fara sa ma misc.
Am facut contract international la vodafone sa sun in State cu 20 de centi...dar semnalul de la vodafone e si mai slab si ne chinuim pana prindem o conectie si sa vb si noi seara .
Oricum conditii asa am acolo ca mama si-a modernizat casa si am de toate...televizor prin antena satelit,am aragaz,masina de spalat,dus,baie,microunde ,computer (fara net)...dar oricum ma simt seara de parca nu am aer cand nu am semnal sa vorbim la telefon.

De abia astept sa vina a doua zi si sa cobor valea sa ma duc la sala de net pe la 16-17 asa si sa vorbesc cu iubitul meu sot.

Cat vorbesc eu cu el ,femeia care ma ajuta o plimba pe Ioana prin sat...mai vine pe la mine...i-o mai arat pe aia mica la sot pe web cam....
In rest ii fac poze la sot in fiecare zi si ii si filmez si apoi i le trimit ...ce pot la tara ca merge netul mai greu ...si ce nu merge la tara i le trimit de la oras.

Am incercat sa imi pun net cu vodafone mobile wireless dar din lipsa de semnal nu merge si tare m-am mai suparat ...

Ziua ne plimbam prin sat....o luam de la deal la vale si invers...am nimerit numai zile fumoase...Ioana e incantata de oi si vaci si caini si pisici,gaste ,rate si gaini si curcani...

Toate babele ne-au invatat pe de rost...in fiecare zi avem acelasi ritual...babele ne intreaba in fiecare zi aceleasi intrebari...e frumos la tara..parca as fi la manastire ...dar dupa 6 zile vreau la oras cateva zile ...apoi ma intorc iar acolo...asta doar pana vine sotishorul.

Cu sarcina o duc bine ,mai ales acum ca am recurs la metoda aceasta si nu mai stau singura ca sa o ridic eu pe fata si sa o spal singura,sa fac singura piata si sa stau toata ziua aplecata dupa ea.

Ioana e din ce in ce mai vioie si mai are un pic si merge bine si singura...dar trebuie mereu sa fiu cu ochii pe ea ca altfel face numai nebunii...ieri isi prinsese capul intre mobila si perete si plangea si urla si eu eram panicata ca nu mai iesea capul la fata si trageam de dulap...pana la urma s-a zgariat pe dupa ureche si i-a dat sangele..si tot ieri a facut fata mea o criza de personalitate si s-a dat cu capul de scaun si si-a spart buza...avea gurita plina de sange si plangea si eu eram terminata ca nu stiam ce are ...ma gandeam ca si-o fi spart dintii.

De dormit nu mai doarme deloc in patutul ei caci vrea numai cu mine...ceea ce mie imi convine...ca o simt aproape noaptea si nu ma mai simt singura...o privesc cat de dulce e si ma gandesc ca ea a mea si a sotului meu si am facut-o din iubire si adorm si eu mai usor.
Darius in burtica nu e asa de vioi dar il simt mereu cum misca ....si il simt destul de maricel ...de mers merg...dar cand urc dealul cand ma plimb cu fata cu caruciorul ....de abia mai urc...sunt greoaie si imi bate inima in piept ....

De condus m-am apucat iar ...mai ales la oras ...cand vin caci am mai multa incredere in mine cum conduc decat sa merg cu taximetristii.
Burtica imi permite sa conduc inca cu toate ca e destul de maricica ...
Am renuntat la doctora la care eram caci nu mi se parea serioasa si pana la urma am vorbit tot cu doctorul care mi-a facut cezariana la Ioana si o sa nasc cu el (el a iesit la pensie dar face garzi in weekend si ma bucur ca e asa caci am mai multa incredere in el deoarece prima oara totul a fost bine.)..pe 10 mai o sa am cezariana daca e totul bine pana atunci .

Luni o sa plec din nou la tara si o sa stau mai mult acuma cam pana pe 15 martie asa ...si apoi o sa mai vin la oras cateva zile...
Si tot luni o sa ma duc sa ii fac vaccin la fata...si apoi plec ca vine tata sa ma ia ca mie imi e cam frica sa conduc singura pana acolo cu asta mica si gravida..si oricum e cam incomod sa conduc mult .

In rest va urez O primavara frumoasa si sa aveti bebei cuminti sa stea in burtica pana la termen ...

O sa va mai scriu cand mai pot .

Oricum mi-a fost mult prea greu la inceput dupa ce a plecat sotul ca sa mai pot comunica cu cineva si de aia m-am retras asa....dar acum ca ma gandesc ca mai sunt 2 luni si vine incep sa ma simt si eu mai bine....

Ioana -un anishor si 2 luni +30 saptamani Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Bine ati revenit Daria, Darius si Ioana!!

Hai ca o mai avem pe Ylari de recuperat si ne revenim!!

Daria numai vesti bune de la tine! Asta e tot ce vroiam sa citim.
Ioana e ok, bebe Darius e ok si tu...esti ok!

Sa nu mai fugi si curaj...acush vine luna mai si mugurasul tau.

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput