Mamici de mai-iunie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
Lorich spune:
Neata fete dragute,
Aelita si eu ma intrebam de Daria, ce face si de ce nu mai intra macar cu un rand, acolo; s-ar parea ca asta-i alegerea ei acum.
Andreap Sanatate multa, tone de portocale, la mine pentru tuse a mers foarte bine mierea, efectiv luam o lingura cand ma apucau tusili.
Pup
Lori
26+
asteptand un bebe Robert
buburuzii spune:
leeloo, stai linistita, nu a interpretat nimeni ca te-ai lauda.
eu l-am vazut prima data inainte sa fiu macar insarcinata, in aeroport la Otopeni :) si de atunci am ramas cu gandul la el....
dupa parerea mea, este cel mai misto carucior existent pe piata la ora actuala.
iar legat de calatoria cu avionul, am mai vazut unul chiar foarte dragutz la ABC Design, se numeste Take Off si este gandit special pentru avion, dar are numai varianta sport.
Chicco 3 in 1 (Trio Enjoy Discovery) e acum in oferta la Cora la 1100 lei, dar in pliant e descris ca se strange tip umbrela ?!?
Si CT 0.2 cu scaunel auto mi-a placut, dar sotzului i s-a parut un pic cam mare din cauza celor doua tavite, la bebe si maner.
a propos de preturi, am vazut in Auchan cadite de baie la 30 lei, iar hainutzele de bebe sunt foarte ieftine la ei (de la Rombaby).
asteptam kidex si baby expo cu nerabdare...
leeloo, tu unde nasti?
Pupici,
Mihaela
24+ 
http://md.lilypie.com/nLZXp2.png
Alysh spune:
"neata.
noi n-avem prea multe noutati, ne pregatim sa plecam la curte in seara asta, in drum trebuie sa luam si martisoare pt mame, matusi, nase, etc......iar duminica suntem invitati la un botez unde am sa casc ochiii mari, sa fur idei pe care bineinteles vi le voi impartasi si voua!
aseara am primit o comanda mica de la Redoute, pe care o facusem la 1 februarie.....asa ca Andreea pregateste-te, trebuie sa apara si a ta. Au fost intarzieri mari si incurcaturi din cauza soldurilor. Eu mai astept inca doua comenzi din 8 februarie...
pupici!
Alina
30+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
leeloo2004 spune:
Neata!
Stefan al meu tuseste ca un magar, muceste de numa-numa (si deja nu mai sunt din aia lichizi si transparenti) si sincer nu mai stiu ce sa-i mai dau ca sa-i treaca odata! Deocamdata pe mine m-a ocolit raceala asta (a luat-o insa din zbor sotul!) si incerc sa maninc o lamiie, o portocala si o mandarina pe zi...sper sa ma ocoleasca pina la sfirsit...nu de alta, dar umblu si foarte subtire imbracata pentru ca imi e cald incontinuu si transpir excesiv
...
buburuzii - in principiu o sa nasc la Elias, prin CMU insa nu sunt foarte sigura - v-am mai spus eu pe aici, dr. meu e supra-ocupat si m-a luat frica de pe acum ca imi face vreo surpriza si ii apare vreo urgenta tocmai cind ma programeaza pe mine la cezariana...astept sa stau cu el de vorba pe 17 cind am programare si poate ma mai linistesc. De Chicco ala 3 in 1, intr-adevar varianta sport se stringe tip umbrela, dar caruciorul in sine e destuld e masiv si de greu si chiar si strins asa, ocupa mult loc - de exemplu, cel sport pe care va ziceam ca i l-am luat lui Stefan dupa Chicco, ocupa ca loc si cintareste circa 60% din Chicco...de asta ziceam ca e destul de incomod - oricum, inainte sa-l cumperi, du-te in magazin, pliaza-l si incearca sa-l tii cu o mina si sa mergi putin, in tot cazul testeaza-l!
Stiu si caruciorul ala de care spuneai tu - l-am vazut prin aeroporturi si pare intr-adevar foarte util in caz de calatorie - nu stiu insa cit e de comod pentru copil daca sta mai mult in el si pe la noi inca nu l-am vazut.
Oricum, inainte sa iau stokke-le de aici, parindu-mi-se scump, am vrut sa-l comand direct in Olanda, gindindu-ma ca ies mai ieftin, dar acolo, cu toate accesoriile care aici erau in pret, depaseam 1400 euro...asa ca am descoperit in sfirsit in Rom ceva care e mai ieftin decit afara...![]()
![]()
Gabriela
27+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
buburuzii spune:
hihihi, d-asta si ziceam ca astept targurile, sa testez carucioarele. cred ca o sa innebunesc pe toata lumea.
i-am zis deja sotului ca vreau sa ma duc intai singura, sa nu ma grabeasca.
si eu m-am gandit la varianta CMU, dar o sa-mi fac abonamentul de-abia luna viitoare, asa ca nu voi avea decat 20% reducere la nastere, ceea ce ma duce peste pretul de la medlife.
Mihaela
24+ 
leeloo2004 spune:
Pai tot atita am si eu reducere ca serviciul asta nu e acoperit de abonament. Din pacate nu prea am de ales - dr. meu e din Municipal (si nu prea as vrea sa nasc acolo...) si e si angajat CMU, asa ca vine la Elias...m-am gindit si eu la medlife, dar nu cunosc niciun medic de acolo si cred ca acum e prea tirziu...Daca dr. meu nu poate veni, mai am varianta de back-up sa nasc la CF1 (desi nu vreau sa ajung acolo din cauza problemelor avute la nasterea lui Stefan)...
Gabriela
27+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
andreap spune:
Alysh,sa dea Dumnezeu!Ti-am zis,valoarea e mica..dar aveam niste incaltari ptr.Mariuca frumoaseeee..tare le-as vrea
..plus 2 body cu bretele ptr.BBlusa Sara...astept..si inca mai sper
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
buburuzii spune:
leeloo, dar nici nu trebuie sa cunosti pe cineva la medlife, pur si simplu suni la ei si iti faci programare.
din cate am auzit eu pe forumuri, dr. mirela popa si dr. luis mendez sunt foarte buni.
exista un topic "nasterea la medlife", unde poti sa citesti o gramada de impresii
eu am fost saptamana trecuta prima data la dr. mirela popa, din pacate va fi in concediu in perioada cand nasc eu, asa ca probabil ma voi duce la dr. mendez. oricum, doctoritza mi s-a parut foarte, foarte dragutza. sper sa ajung in seara asta la mendez si iti voi transmite impresii.
iar de moment, am auzit pe cineva care a fost luata in evidenta la medlife cu o saptamana inainte de nastere... asa ca nu e tarziu deloc.
succes,
Mihaela
24+ 
andora spune:
Buna burtici!
Mama-mama ce chef mi-ati facut de carucioare/hainutele pt bebei scumpici.. sa le folositi/imbrace sanatosi!!! Eu am landoul Chicco de la Raluca, e bleumarin cu ursuleti si o sa ne fie util cateva luni pana incepe sa stea in fundulet, cel putin cu ea asa am patit, se oftica rau daca o culcam iar spatarul nu se ridica decat pana-n 50grade cam asa... dupa el ne-am mai luat 2 carucioare ieftine, unul l-am carat pe munte si pe la tara si s-a rupt, iar celui de-al doilea de asemenea i s-a stricat o bara de jos si e irecuperabil, vedem noi dupa ce creste.
Sanatate Andreea si racitutele
, eu cu fii-mea tot behaita si mucoasa, macar nu mai face febra, eu am scapat doar cu un nas infundat, in rest sunt super...
De cand cu poza aceea de la concurs am tot cautat pe net idei de pictat burtici, mama-mama ce-am vazut... doar ca nu se pot face doar cu carioci de pictat pielea, oare ce vopsea e buna si ne-toxica? Ca m-a apucat damblaua.
De asemenea sindromul cuibului m-a lovit rau, maine il pun pe sot la mutat dulapuri, vreau sa=mi fac si balconul mai ca lumea ca sa pot misca in voie printre flori si rufe... pt ca vreau flori frumoase si multe... iz de primavara ce mai.
Vorbind de ritmul forumului, nici eu nu pot intra ca pe vremuri cand era bebe mic zilnic sa scriu, insa sigur va citesc si nu va parasesc asa usor... aveti grija de voi si de piticii fratiori/surioare care aveti, sa vina caldurica si sa fie toate burticile sanatoase! Pup dulce
!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Alysh spune:
Fetelor, in seara asta pe Euforia, la ora 19 e emisiunea "De-a mama si de-a tata", cica subiect "Alaptatul", iar maine, tot aceeasi emisiune, aceeasi ora, despre metode ca bebeii sa doarma bine.
Lorich, am notata, luni iti fac un training de la redouteala, ca azi am trebutza si o sa si plec.
Alina
30+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png