Mamici de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

silvia, doctorita mea mi-a spus ca sunt persoane care au "uter empatic", adica se contracta la atingere. probabil ca asa ai si tu, doar ca pe tine te cunoaste, ca doar esti gazda lui ... dar face urat la tati
leeloo, frumos carucior, nimic de zis, l-am admirat si eu la miniblu, dar nu m-am apropiat prea tare ... ca sa nu ma lipesc ... mie imi mai place si quinny buzz (de fapt ala a fost prima mea dragoste - l-am vazut la niste cunostinte, cu toate accesoriile), dar nici ala nu-i de nasul meu ... asa ca noi am luat chicco "Carucior Sport CT 0.2 cu Scaunel Auto Cosulet-Eclipse" (am incheiat citatul ), la 850 lei... dar noua ne place...
buburuzii, felicitari pentru fetita ... oare mai sunt mamici care nu stiu ce va fi bebe?

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

buburuzii - felicitari pentru funditze!!

Hai mai fetelor, ca nu am urmarit nimic cu pozele astea - doar eram mindra de el si am vrut sa va impartasesc si voua...nu a fost in intentia mea sa ma laud, ca nu-mi sta in caracter...si apoi fiecare stie cit cistiga si cum cheltuieste ce cistiga, nu judec pe nimeni - si eu si sotul meu muncim din greu pentru banii pe care ii cistigam, nu ne-a dat nimeni nimic pe gratis...asa ca, daca am suparat pe cineva imi cer iertare - nu o sa mai pun poze...

Gabriela 27+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

quote:
Originally posted by MissParker

Dar ce cauta neamtul la voi? E in vizita de servici sau s-a mutat la Romanica?

E consultant, lucreaza la DFS oficial, care e compania omolog a noastra, dar e mai mult pe aici de vreo 10 ani incoace. A invatat si romaneste, daca il auzi cum vorbeste mori de ras.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

DFS = Deutsche Flugsicherung? E cu avioane?

Imi imaginez cat de haios pronunta cuvintele in romana. Sotul meu se saturase de nemtii lui de la servici care-i tot corectau pronuntia si le-a zis odata: "Baieti, hai sa va arat cum sta treaba asta cu fonetica. La Brot se spune in romana PAINE: ia pronuntati voi cuvantul asta foarte simplu si dupa aceea mai vedem..." Sa-i fi vazut cum se chinuiau toti si nu le iesea decat "puine"

Eu il invatasem pe fostul meu sot mai ales sa injure, iar el la nervi le cam incurca si iesea "tu-ti gura mortii"

Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004
Stokke-le asta mai are doua avantaje din punctul meu de vedere - rotile mari se pliaza cind urci-cobori scari facindu-l foarte usor de manevrat (si la mine la bloc bunicile au ceva scari de urcat...) iar intreg caruciorul se pliaza si se introduce intr-o geanta speciala pentru calatoria pe avion - asa nu mai am si probleme de etichetare, dus carutul la cala, adus inapoi la scara sau lasat pe pista (cum mi s-a intimplat de citeva ori...).
Una peste alta, e drept ca ni l-am si permis, dar eu consider ca o investitie care merita...

Ca bine zici, intr-adevar avantajele sunt imense. Ai niste date tehnice de la el? Poate caut si eu pe aici asa ceva... Multam anticipat.

Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

buburuzii - felicitari pentru funditze!!

Hai mai fetelor, ca nu am urmarit nimic cu pozele astea - doar eram mindra de el si am vrut sa va impartasesc si voua...nu a fost in intentia mea sa ma laud, ca nu-mi sta in caracter...si apoi fiecare stie cit cistiga si cum cheltuieste ce cistiga, nu judec pe nimeni - si eu si sotul meu muncim din greu pentru banii pe care ii cistigam, nu ne-a dat nimeni nimic pe gratis...asa ca, daca am suparat pe cineva imi cer iertare - nu o sa mai pun poze...

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

mie imi place f. mult. Si pare si genul usor de manarit, si usor (greutate), lucru pt bloc - f. important. Insa noi nu am alocat inca suma pt caruts, nici nu stiam cam cat & co.

31+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

leeloo, dar nu cred ca ai suparat pe cineva ... eu, una, nici nu m-am gandit ca te lauzi sau mai stiu eu ce ... eu chiar am facut comentariul admirativ si fara pic de invidie. si chiar daca ti l-ar fi dat careva gratis tot fain era (ba mai fain)...
zau, nu te supara ...

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Miss Parker - marca caruciorului e olandeza, au si site si cred ca acolo poti gasi absolut tot ce ai nevoie sa afli - incearca www.stokke.com/" target="_blank">aici

Scuze fetelor, poate a fost numai impresia mea, ca sunt mai sensibila acum, dar chiar nu am vrut sa supar pe nimeni...

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut burtici!!
Nu prea am vreme sa intru sa scriu ca e tare greu sa tin pasul cu voi harnicutelor dar incerc sa citesc cam tot!!

Si mie imi plac sugestiile de nume pentru cand ne mutam la scutece: bobocei, gargarite si mugurasi si mladite suna fain dar in iunie nu prea mai sunt muguri nu?!

Noi suntem bine ne facem mari pe zi ce trece si am pus muulte kg si obosesc asa de repede ca am inceput sa ii citesc Sofiei numai povesti cu fraze scurte ca altfel incep sa gafai..

Ok fug acum, va pe toate si numai bine!!

Cami 29+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ONYX-te-am vazut,te-am placut
dar mai baga poze acolo !
vad ca v-atidistrat tare la sky!

DARIA_IOANA CHIAR NU MAI INTRA DELOC ????????????

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

26s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata!
Leeloo,super carucior!Il stiu de anul trecut,fostul meu sef il luase din Suedia parca..apoi a aparut si la noi.eu nu consider ca te lauzi.si eu il voi arata in momentul in care ma hotarasc.Dar fiind la BB2,cred ca voi lua ceva mai..ieftin...la mariuca am avut un Graco destul de scumpel,plus unul sport...amandoua sunt imprumutate si irecuperabile!
Fecian,sanatate multa..poate totusi un 'buna..sunt bine'mai reusesti din cand in cand
Eu ma simt ca un om,imi curge nasul,tusesc ca magarul primariei..ce mai!minunat!!!!!!Sper macar Mariuca sa scape,ca d eluni trebuie sa mergem la gradi.
Pupici

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput