Mamici de mai-iunie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
fecian spune:
Buna tuturor
MissParker legat de intalnirea la Maastricht daca se va tine luni eu din start ma retrag, pentru ca nu am cum sa ma invoiesc marti. Organizati-o astfel incat sa va fie voua bine. Eu mai am timp sa vizitez Maastrichtul
. Oricum daca ramane sa va intalniti luni va doresc din start distractie placuta si sa faceti cat mai multe poze![]()
Buburuzi
felicitari pentru funditza roz. Sa ai o bebitza sanatoasa si mancacioasa
Din cauza faptului ca nu pot face fatza ritmului si nici nu imi pot permite sa stau pe forum in timpul programului, eu ma voi retrage de pe aici. Oricum am sa va citesc, iar daca am ceva sa spun o sa scriu.
Sa aveti grija de voi si de bebicii vostri
Felicia
27+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by buburuzii
se pare ca eu sunt un pic mai chioara astazi, ca nu vad caruciorul lui leeloo.
in ce album sunt pozele?
Mihaela24+
http://md.lilypie.com/nLZXp2.png
http://www.flickr.com/photos/mamicimaiiunie2008
30+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
buburuzii spune:
WOW, impresionant.... Stokke Xplory
este super adevarat, are tot ce ai nevoie, se regleaza in toate felurile, are doar un mic defect.... costa doar 3.000 lei 
si mie imi place foarte mult, te invidiez leeloo ca ai putut sa il iei.
eu prefer sa dau banii astia pentru nastere la medlife, nu sunt convinsa 100% ca fac cea mai buna afacere, dar ma gandesc ca ii va fi mai bine lui bebe sa se nasca intr-un mediu civilizat
Mihaela
24+ 
cleo78 spune:
quote:
WOW, impresionant.... Stokke Xplory
este super adevarat, are tot ce ai nevoie, se regleaza in toate felurile, are doar un mic defect.... costa doar 3.000 lei
si mie imi place foarte mult, te invidiez leeloo ca ai putut sa il iei.
eu prefer sa dau banii astia pentru nastere la medlife, nu sunt convinsa 100% ca fac cea mai buna afacere, dar ma gandesc ca ii va fi mai bine lui bebe sa se nasca intr-un mediu civilizat
Mihaela24+
dar avem gusturi bune!! Nu ne plac orisice lucruri...
31+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
MissParker spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Felicia, avem aici un neamt la noi la servici care sta in Hanau. Tu stai tot acolo sau doar ai drum des pe acolo?
Wow, ce coincidenta! Eu locuiesc chiar in Hanau (cartierul Steinheim). E orasul fratilor Grimm :-))
Dar ce cauta neamtul la voi? E in vizita de servici sau s-a mutat la Romanica?
Felicia
23+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
buburuzii spune:
carucior tip OZN ar mai fi si Brevi B Max System - full option, care ajunge la aproape 2500 lei.
bugetul meu pentru carucior e de max 1000 lei pentru sport + scoica auto. sper sa gasesc pana la urma ceva interesant...
voi ce-ati cumparat pana acum?
Mihaela
24+ 
SilviaPop spune:
Fetelor, v-am citit feed-back-urile la faza cu oul si radeam si eu de parca nu era vb de mine
. Intr=adevar, privit din afara e ca o scena din Stan si Bran.
Dar stati sa ve explic: oul nu a fost pus cu coaja! M-am gandit eu sa-l fac la microunde ca e mai eficient asa. Daca il fierb stau 5 min dupa el; daca il prajesc murdaresc tigaia si apoi tre' sa stau in picioare sa o spal. Asa ca am pus intr-o farfurie niste orez la incalzit( eu sunt aia pe dos care se diariseste de la fier si am dat-o pe orez si morcovi
) si am trantit si un ou peste, sa aiba orezul gust. Oul spart, bineinteles. M-am gandit eu ca in 2 min, cat se incalzeste mancare=se face si oul. Numai ca, raul de ou, statea el frumos coagulat in farfurie si cand l-am atins cu furculitza a sarit la mine sa ma muste
. Problema si mai mare a fost ca n-am mai avut ce ou sa mananc... era franjuri peste tot, pe faiantza, pe mobila, pe bicicletele mele, in par, o frumusetze
.Iar eu eram interzisa , ma uitam prin ochelarii aburiti ca in desene animate, asteptam din secunda in secunda sa inceapa sa ma doara unde m-a fript. dar nu m-a atins pe piele, am avut noroc. Data viitoare , daca mai indraznesc, ma apropii de el cu umbrela.
In legatura cu contractiile la atingerea mainii sotului de burtica: nu..nu e bb, e clar contractie. la mine contractiile sunt nasoale, se deformeaza burta, ma doara si, in plus, simt ceva ciudat, o presiune in piept, gat, cap, parca m-ar strange cineva de gat 30 sec, nici nu mai pot respira. Sper sa nu aveti parte de asa ceva.

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Dar ce cauta neamtul la voi? E in vizita de servici sau s-a mutat la Romanica?
E consultant, lucreaza la DFS oficial, care e compania omolog a noastra, dar e mai mult pe aici de vreo 10 ani incoace. A invatat si romaneste, daca il auzi cum vorbeste mori de ras.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
quote:
Originally posted by fecian
Buna tuturor
MissParker legat de intalnirea la Maastricht daca se va tine luni eu din start ma retrag, pentru ca nu am cum sa ma invoiesc marti. Organizati-o astfel incat sa va fie voua bine. Eu mai am timp sa vizitez Maastrichtul. Oricum daca ramane sa va intalniti luni va doresc din start distractie placuta si sa faceti cat mai multe poze
Nici eu n-o sa pot luni, are colega mea concediu inainte si dupa Paste (avand in vedere ca eu ma car pe 9 aprilie, isi ia si ea un concediu inainte). Of, ce facem, fetele?
quote:
Din cauza faptului ca nu pot face fatza ritmului si nici nu imi pot permite sa stau pe forum in timpul programului, eu ma voi retrage de pe aici. Oricum am sa va citesc, iar daca am ceva sa spun o sa scriu.
Iti doresc toate cele bune si - in functie de cum mai ai timp - poate mai intri macar o data pe saptamana. Nici nu trebuie sa faci conspecte (asta fac cele care au timp pe banii firmei, cum sunt eu deocamdata

Felicia
23+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
leeloo2004 spune:
quote:
se pare ca eu sunt un pic mai chioara astazi, ca nu vad caruciorul lui leeloo.
in ce album sunt pozele?
Mihaela24+
Mihaela - sunt in contul de pe flickr ca eu nu pot incarca de la servici pe picasa...vezi ca-l gasesti pe prima pagina...
Edit - am vazut ca-ti raspunsese cleo...!
Da, l-am luat din miniblu - exista si pe turqoise (mie asta mi-ar fi placut, dar nu se mai gasea pe niciunde...), pe rosu-bordeaux, negru si bej. Eu m-am grabit sa-l iau, asa scump cum e, intrucit imi spusesera ca asta e pretul de anul trecut - acum e deja in magazin 3700...
La Stefan am avut Chicco 3 in 1 - la vremea respectiva am dat pe el 10 mil...dupa care i-am luat unul care se stringea tip umbrela si era mult mai usor (am luat un Maclaren) - noi calatorim destul de mult si varianta sport de la caruciorul Chicco e destul de grea si greu manevrabila - nu va zic cit ocupa in masina!
Stokke-le asta mai are doua avantaje din punctul meu de vedere - rotile mari se pliaza cind urci-cobori scari facindu-l foarte usor de manevrat (si la mine la bloc bunicile au ceva scari de urcat...) iar intreg caruciorul se pliaza si se introduce intr-o geanta speciala pentru calatoria pe avion - asa nu mai am si probleme de etichetare, dus carutul la cala, adus inapoi la scara sau lasat pe pista (cum mi s-a intimplat de citeva ori...
).Una peste alta, e drept ca ni l-am si permis, dar eu consider ca o investitie care merita...
Gabriela
27+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)PozeGiving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.