Mamici de mai-iunie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
buburuzii spune:
salutare, fete burticoase
va rog sa imi puneti si mie un carucior ROOOOOOOZZZZ pe prima pagina.
gata, s-a incheiat concursul, bebe a fost declarat fetita :)
nenea doctor a zis ca totul e in regula, are 710 gr, varsta ecografica 24s. Asa ca s-a mutat si DPN-ul un pic, adica 15 iunie 2008.
Pupici,
Mihaela
23+
gabitzam spune:
Buburuzule, bravo pentu fetita
Vine si caruciorul imediat! ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
leeloo2004 spune:
Am reusit sa pun si eu doua poze (pe flickr) cu caruciorul lui Tudorica...de care momentan e indragostit frate-sau...
Eu sunt tare incintata de el, zici ca o sa ma plimb eu cu caruciorul...
Am o singura problema - eu vroiam sa cumpar si un board din ala atasabil pe care sa-l pot transporta si pe Stefan in acelasi timp, dar se pare ca la modelul asta nu merge aproape niciun model...asa ca ma tot intreb cum o sa ies eu cu amindoi la plimbare prin parc si cum o sa alerg eu cu carutul dupa Stefan...
Gabriela
27+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
MissParker spune:
gabitzam, roaga-te sa nu ai nevoie de fier (desi se spune ca dupa luna a 6-a cam toate gravidele au anemie), la mine a inceput masiv constipatia din cauza pastilelor de fier :-(((
cleo78, 106 cm circumferinta te sperie? Eu aveam 102 acum o luna si in ultimele 2 saptamani mi-a explodat burta de-a dreptul in fata... Io nu mai masor nimic, sa fie clar!
SilviaPop, am ras cu lacrimi imaginandu-mi cum ti-ai decorat bucataria cu oul facut la microunde
Cat despre chestia cu intaritul burticii cand vine mana lui taticu', si la noi e tot asa, dar e bebe, nu e uterul: bebe simte mana lui tati si vine si se strange tot sub mana lui... Cel putin eu il simt cum se falfaie pe acolo si se ingramadeste la mangaiat (cred ca simte caldura).
inais, asta mi-a zis si sotul, ca ar fi vrut sa-i vada fata animalului cand a vazut autograful meu pe scaunele lui din piele pretioase... Eu am zis ca pana dupa nastere nu mai am voie sa ma urc in vreun taxi la gara principala din Hanau, sa nu cumva sa ma recunoasca ala ;-) Tare frumos numele propus de tine, mladite si mugurasi, si eu sunt pentru!!!
Simona, Daviduchele tau e o comoara!! Sper ca si Daviducul meu sa devina la fel de mamos si afectuos, ca si eu si sotul suntem la fel, doi lipiciosi!
onyx, da-te neaparat si dimineata si seara, eu ma dau deocamdata numai seara cu un ulei special de la farmacie, insa in curand o sa incep sa ma dau si dimineata, caci vad ca noaptea tot ma mananca pielea la maximum, mai ales pe partea dintre subbrat si talie!!
buburuzii, felicitari pentru printesa!! Se mai egalizeaza numarul, ca altfel nu ne ies perechile de mladite cu mugurasi la dans!!
Pupici la toate 
Felicia
23+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
gabitzam spune:
Leeloo, imi place foarte mult carutul tau. Vad ca are si rucsacel. E foarte vesel. Are si scaunel sport pentru cand o fi mai maricel?
Felicia, avem aici un neamt la noi la servici care sta in Hanau. Tu stai tot acolo sau doar ai drum des pe acolo?
inais spune:
quote:
Originally posted by MissParker
inais, asta mi-a zis si sotul, ca ar fi vrut sa-i vada fata animalului cand a vazut autograful meu pe scaunele lui din piele pretioase... Eu am zis ca pana dupa nastere nu mai am voie sa ma urc in vreun taxi la gara principala din Hanau, sa nu cumva sa ma recunoasca ala ;-) Tare frumos numele propus de tine, mladite si mugurasi, si eu sunt pentru!!!
Pupici la toateFelicia
23+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
...asa-s de bucuroasa ca va place tuturor! Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Leeloo, imi place foarte mult carutul tau. Vad ca are si rucsacel. E foarte vesel. Are si scaunel sport pentru cand o fi mai maricel?
Are si "partea" sport - se monteaza in locul landoului. Imi place ca are tot felul de accesorii - rucsacelul de jos isi dubleaza (daca nu chiar tripleaza) volumul, are aparatoare de ploaie si de insecte (si pentru landou si pentru sport), are paturica, are aparatoare de soare, landoul dupa cum se vede si in poza are si acoperitoare pentru picioare... Mie mi-a placut mult (desi recunosc cu mina pe inima ca am dat mult prea multi bani pe el), dar ne-am spus ca are si Tudor dreptul la ceva "investitie"...
Gabriela
27+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)PozeGiving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004quote:
Originally posted by gabitzam
Are si "partea" sport - se monteaza in locul landoului. Imi place ca are tot felul de accesorii - rucsacelul de jos isi dubleaza (daca nu chiar tripleaza) volumul, are aparatoare de ploaie si de insecte (si pentru landou si pentru sport), are paturica, are aparatoare de soare, landoul dupa cum se vede si in poza are si acoperitoare pentru picioare... Mie mi-a placut mult (desi recunosc cu mina pe inima ca am dat mult prea multi bani pe el), dar ne-am spus ca are si Tudor dreptul la ceva "investitie"...asa cum a avut si Stefan la rindul sau...Eu am uitat de mult ce inseamna sa-mi cumpar una, alta, in schimb sunt mina sparta pentru copiii mei ceva de speriat...
Gabriela27+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
de unde l-ai luat si cat costa? ceva alte colori? desi asta e bestial.
e superb
30+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
gabitzam spune:
Cred ca l-am vazut la MiniBlu in feeria pe rosu.
buburuzii spune:
se pare ca eu sunt un pic mai chioara astazi, ca nu vad caruciorul lui leeloo.
in ce album sunt pozele?
Mihaela
24+ 
http://md.lilypie.com/nLZXp2.png