* Gravidute & Mamici de Iasi * (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Ajungem si noi prin Copou mai acusi..
Oana, deja ii dadusem de duminica suculetul..pediatrul mi-a zis de pe la 3 luni jumate sa ii dau din cand in cand o lingurita de suculet de morcov cu mar..nu ii dau in fiecare zi..pana acum a fost ok..nu a reactionat urat..nu introduc alte fructe pana nu vb cu dr..
Am reusit sa mancam si lapte praf cu lingurita..vreo 60 ml deocamdata..cu bibe nu vrea de nici un fel..
Si noaptea asta s-a sculat si la 4 jumate, si la 6..probabil nu se satura cu lapticul meu..nu e consistent..ca inainte dormea pana la 6-7..
La Multi Ani Elvira!! Sarcina usoara in continuare! pacat ca nu ai mai intrat pe la noi..

Da, Domi sa intalneste numai cu fetite!sa aiba si el de unde alege..sau Bianca e aleasa si nu se mai razgandeste?
Am vazut poza facuta de Michelle in parc..ale plange mereu in pozele voastre
Am mai pus si noi niste poze la album..
poate ne intalnim in copou!daca auziti o plangacioasa, a mea e!dupa 2 ture se linisteste

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by kriss79
Si noaptea asta s-a sculat si la 4 jumate, si la 6..probabil nu se satura cu lapticul meu..nu e consistent..ca inainte dormea pana la 6-7..

La un anumit interval de timp,au puseuri de crestere,si atunci creste si necesarul de hrana.E ceva normal.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by kriss79

La un anumit interval de timp,au puseuri de crestere,si atunci creste si necesarul de hrana.E ceva normal.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Noi am inceput diversificarea de o luna si tot se trezeste de N-spe ori noaptea sa suga...nici nu le mai numar ca ma oftic!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Aoleuuuuu! Imi trimit astia sotul la cursuri pe la Campina O LUNA!!!! Si raman singurica cu bb! Belea!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Emma,trimite-l si pe bebe!

Eu is gata de plimbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, gata de plimbare sau gata cu plimbarea. Noi abia ce ne-am intors. Dar am fost prin jur, nu departe.

Emma, nu vrei sa trimit si sotul meu cu al tau?

Simo, deci am nimerit eu ceva-ceva cu baia.

Kriss, ia pleaca putin urechea aici la mine, la Simo, la Nonna. Vrei sa iti povestim noi cand am dormit ultima oara pana la 4? Da pana la 6-7? Pai eu daca apuc degraba o noapte cu dormit pana la 4 pe bune ca a doua zi dau bairam. Cu sau fara cipandei. Dar stiu ca laptele meu e cel mai important pentru copil si ca nici un sacrificiu nu e prea mare pentru asta. Cat despre medic....eu l-as schimba. Scurt. Si fara preaviz. Desigur, nu mi-ai cerut parerea despre el, dar....vorba Simonei, sa mai puna dom'le mana pe o carte noua, ca medicina nu e stiinta exacta. Sotul meu zice ca se poate si 2+2 sa nu mai faca candva 4, nu?
Hai ca m-am cam agitat.

O zi faina in continuare.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am uitat sa va trimit ceva www.youtube.com/watch?v=UpuOr7tyD2M" target="_blank">frumos-frumos

A! Si sa va sspun ca "vizita" mea pe Insulele lui Solomon a luat cu ea 3 kg. De pe solduri, cred. E de bine, stiu, dar nu as mai vrea asa o perioada nici daca ar trebui sa slabesc mort-copt.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Fetelor glumete...dar sotul meu ma ajuta mmuullltttt tare!!!!! Fac si papica si pentru mami si pentru Andrei, ma ajuta la curatenie...de toate.Eu ce fac singurica?
NU stiu cum reusiti voi sa le faceti pe toate....

M=oi descurca eu cumva....vad eu.

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
Originally posted by aeperju

Fetelor glumete...dar sotul meu ma ajuta mmuullltttt tare!!!!! Fac si papica si pentru mami si pentru Andrei, ma ajuta la curatenie...de toate.Eu ce fac singurica?
NU stiu cum reusiti voi sa le faceti pe toate....

M=oi descurca eu cumva....vad eu.

Emma

Lasa Emma ca o sa te descurci,nu-ti fa griji. E politist?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Oana - super melodia, multumim

Fetelor nu ati mai ajuns acasa?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput