* Gravidute & Mamici de Iasi * (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Michelle, cu placere. Mie imi place tare, o dadeau astia pe Acasa si cum eu butonam zilele trecute telecomanda am ascultat-o pana mi-a devenit draga. O ascult in continuare, sper ca nu pana imi va displacea.

Vad ca fetele nu s-au intors inca din Copou. Sper sa tina si saptamana viitoare frumos, ca asta nu am cum sa ajung. Maine mai am de mers la cumparaturi, joi poate ajung si eu la coafor si vineri plecam la Bucuresti, la nunta. Ma gandeam la ce mi-a zis Nonna, ca sa ma gandesc cum ma distrez. Sincer...nu prea am chef de distractie. Adica...e o nunta cu figuri, cu pretentii. Culmea, e nunta surorii mele, ar trebui sa ma gandesc ca va fi super. Si poate va fi. Dar as prefera sa dorm in timpul ala. Oare m-am babit? Ei bine, uite: as prefera sa fiu cu fetele la un Martini in noaptea aia. Si nu in super restaurant imbracata in rochita si ...
Da macar bine ca i-a iesit si al doilea dinte lui Victor. (ma rog, cred ca azi iese tot, ca deocamdata doar un colt se simte). Macar sa doarma in nopatea aia. Ca mama ma batea la cap sa-i dau niste Nurofen atunci ca sa ma pot si eu distra.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Sigur, lumea e la plimbare, la noapte e animatie aici. Dar eu nu pot fi, ca in camera unde e calculatorul doarme Stefan, iar la laptopul lui radu nu mai vreau sa stau ca m-am enervat. Asa ca mie nu-mi ramane decat sa va citesc dimineata.

Mergi la inceput

Azi eu centrez, eu dau cu capul...

Miha, stii ce ma gandeam: ca nu ne-ai aratat nici o poza a tortului de inaugurare a apartamentului? Hai, ca eu daca tot am slabit 3 kg....

Celia, ce fain ca stai la casa. Michelle, si tu stai la casa, nu? , adica...ce fain de voi. Nu-s deloc invidioasa. Nu....

Mergi la inceput

N-a venit nimeni? Ma scalambai aici si nimic???. ma duc sa fac mancare, sa intind rufe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oana hai ca vin eu la dat cu capul!

michelle nu sta la casa. kriss sta.

pai cum nu mai vrei sa mergi la nunta, mai ales acum ca ai slabit 3 kg, ai mai probat rochia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Am fost in Copou unde ne-am intalnit cu Diana si fetele, Michelle si Domi si Miha si Amira. Diana a facut o gramada de poze..le va pune ea..
Oana, felicitari pt. cele 3 kile in minus, desi au fost rezultatul unor zile nasoale..
Pediatrul meu, cred ca ma repet acum, e cunostinta apropiata, este prof Dimitriu. Iar sotia lui e medicul nostru de familie.
E in varsta si merge in fiecare luna la conferinte prin tara si are idei putin invechite, intr-adevar..
Voi toate la cine mergeti? La Siminiceanu? mai stiti si alti pediatri buni?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

e frumoasa melodia!!

simo chiar l-ati luat pe matei cu voi? eu credeam ca "face pregatire" sa stea cu mama ta parca...

miha n-ai ajuns???? fetele mele au adormit pe la 16 si bineinteles ca am atipit si eu si m-am trezit speriata pe la 18 si 10...ele sforaiau de n-aveau treaba...am tras o gramada de ele sa se trezeasca!!! si ca tot ma intrebasei tu daca o sa mai doarma la noapte... sigur ca nuuu!!!
ca niciodata denisa adormea la masa...cu lingura de ciorba-n mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna viitoare mamici/ mamici
Eu sunt noua pe aici, sunt din Iasi si am inceput sa caut informatii despre sarcina si am gasit acest forum ...printre altele.
Mam bucurat ca sunt mamici / viitoare mamici din Iasi deoarece sunt si eu o viitoare mamica .... sunt insarcinata in 4 luni, mai exact in 17 saptamani.
Si as vrea sa incep cu o mica intrebare... ce maternitate ati ales voi? Cuza Voda sau Elena Doamna?

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79
Am fost in Copou unde ne-am intalnit cu Diana si fetele, Michelle si Domi si Miha si Amira.

domi iar a iesit la intalnire cu fetite, dar de data asta cu mai multe deodata!!!!

Mergi la inceput

Vrem poze!!!

Domi, sapt viitoare venim si noi sa dam o mana de ajutor. ca e greu cu atatea fete, stim noi. Vor plimbate, complimentate...nu mai zic de flori si bijuuri.

Diana, tr sa probez si rochita, da maine merg in targ sa-mi mai cumpar una alta. Da de nunta tot n-am chef.

Mergi la inceput