* Gravidute & Mamici de Iasi * (30)
Raspunsuri - Pagina 11
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by Celia
Ralu,idei noi mai degraba asteptam de la tine , caci noi cu spioni prin casa ,ne limitam la cele clasice.
pai...
1. la mine spatiul e limitat...
2. eu n-am spioni, deci nu stiu cum se actioneaza in astfel de situatii, nu va pot ajuta
3. eu-s mai mica, deci voi sa ma invatati pe mine... ca aveti mai multa experienta...
eu-s mai mica!!! deci: astept lectiile!
addiana spune:
quote:
Da, Ralu ,stam la casa, avem curte , in zona Tg Cucu. Legat de gratar...cand vreti voi.
interesant, interesant...
eu aduc micii, berea, sucurile si vinul...
aduc si eu niste aripioare, merg si semintele nu?!?!!
ce bine trebuie sa fie la casa cu curte... si mai ales sa fie casa in oras...

ghinetz spune:
Neata. Am reusit sa va citesc din urma. Sunteti tare simpatice.
Eu sunt cu doi copii acasa; unul urlator ca ii iese dintele, asa cva el la capitolul vorbit e la prima litera: AAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

Altu tuseste si e mofturos. Vrea numai la desene; nu ma mai inteleg cu el
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
Simo, bine ati revenit si e ok ca nu-s complicate interventiile.Cum a fost iesirea la munte? I-a placut lui Matei?
Matei a ramas in Iasi, cu mama Simonei
Foto Ralu
Ralu, nu o cunosti pe Simo.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
pai...
1. la mine spatiul e limitat...
2. eu n-am spioni, deci nu stiu cum se actioneaza in astfel de situatii, nu va pot ajuta
3. eu-s mai mica, deci voi sa ma invatati pe mine... ca aveti mai multa experienta...
Ce le mai drege fata asta din condei...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Diana,unde mergeti in Copou?
Poate ajungem si noi. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ghinetz spune:
Kriss, eu nu ti-am scris pana acum nimic despre decizia de a o diversifica pe Ale. Dar vreau doar sa iti spun - si eu - ca e bine sa te informezi foarte bine inainte de a lua o decizie ce o priveste pe ea. Daca ai intrebari, nu ezita sa intrebi aici. Atat cat stim iti spunem.
Deci...nu te lua ca se linge la gurita cand ii dai suc. Asta nu inseamna si ca ii face bine de pe acum sucul. Apoi...ai inceput din prima cu suc combinat de mar si morcov? Stiu ca e bine sa se testeze fiecare aliment cel putin 3 zile. Abia apoi sa introduci un altul. Mare atentie ca pot aparea niste complicatii de nu e adevarat. Desigur, pot si sa nu apara - adica sa nu fie nimic la vedere. Dar...
In fine, decizia oricum iti apartine. Am vazut ca i-ai raspuns Simonei ca ii multumesti pentru sfaturi, apoi mai jos ai scris ce mult i-a placut sucul. Mie personal mi s-a parut putin ciudat, dar repet, faci cum crezi.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
quote:
Simo, bine ati revenit si e ok ca nu-s complicate interventiile.Cum a fost iesirea la munte? I-a placut lui Matei?
Matei a ramas in Iasi, cu mama Simonei
Foto Ralu
Noi suntem ca tiganii...peste tot il luam cu noi...La- munte....cred ca mi-a placut mai mult mie ca l-a dat gata aerul si a dormit mai tot timpul

Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Ralu, nu o cunosti pe Simo.Ea nu merge nici la baie fara Matei.
Hai mai, la baie merg fara el...ce-i drept ca il pun in swing undeva unde sa ma vada si stau cu usa intredeschisa si il distrez
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Desigur, pot si sa nu apara - adica sa nu fie nimic la vedere. Dar...
Deci...asta si ma linistesc! Faza cu "poate sau nu sa se intample"...daca este o sansa de 0,1%, eu prefer sa nu risc...Ma gandesc asa...daca au descoperit ca alimentul x face nu stiu ce la 0,1% cazuri...inseamna ca s-a intamplat copilului cuiva..si prefer ca copilul meu sa nu faca parte din nicio statistica pe care sa o citeasca mai tarziu o mamica.
Simo