* Gravidute & Mamici de Iasi * (30)
Raspunsuri - Pagina 10
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Celia
Da, Ralu ,stam la casa, avem curte , in zona Tg Cucu. Legat de gratar...cand vreti voi.
interesant, interesant...
eu aduc micii, berea, sucurile si vinul...
Foto Ralu
mihamora spune:
The Alibi , ma chinui de 3 seri sa il vad.
Ce frumos ca stai la casa Celia.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Celia spune:
Ralu, cred ca am ramas doar noi doua pe aici...Monica a plecat ca maine are grija de dimineata de 3 barbati,Miha e acceptat invitatia in dormitor,Michelle a inceput vizionare de film...
Merg si eu la nani ,asa ca spun noapte buna,somn usor si o zi frumoasa.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mihamora spune:
Gata, s-a terminat filmul,merg la nani ca mi-e f somn.
Va pup. Noapte buna!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
Ok, Celia. Poate maine seara ajungi si tu mai devreme la schimbul 3 si stam mai mult la barfa...
Michelle, treci la somn! Lasa filmul la ora asta! Si ai grija pe unde mergi, sa nu te impiedici, ca eu sting lumin acum...
Plec si eu sa-mi trezesc sotul... ![]()
NOAPTE BUNA!
Foto Ralu
Celia spune:
Ralu,cand vrei tu ...
Michelle,da e frumos la casa ,cu spatiu pentru copiii , cel putin pe Andrei l-am crescut fara grija ,fara prea multe interdictii...cum ar fi fost la ap.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Celia spune:
Oana, bine ai revenit ,sper ca ai scapat de gripa .Sanatate si lui Stefan.
Ralu, ma bucur ca ti-a placut iesirea pe stadion.
Kriss, sa aiba pofta Alessia , sa pape tot ce-i da mami. Eu cred ca nu ar trebui sa te stresezi cu comparatiile caci fiecare copil are ritmul lui si de papa si de dezvoltare.
Simo, bine ati revenit si e ok ca nu-s complicate interventiile.Cum a fost iesirea la munte? I-a placut lui Matei?
Monica , frumoase „florile „tale, sa-ti traiasca. Felicitari pentru „mama”
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Celia
Simo, bine ati revenit si e ok ca nu-s complicate interventiile.Cum a fost iesirea la munte? I-a placut lui Matei?
Matei a ramas in Iasi, cu mama Simonei
Foto Ralu
Nonna76 spune:
.
Care si cum iese de dupa canapea acum?
Am trimis baietii la scoli.Cel mic doarme si tre' sa fac si eu un test pentru copii la scoala caci s-au smecherit, nu mai vor lucrari clasice vor sa le scriu eu subiectele si sa fie din alea cu spatii libere de completat,cu asocieri de notiuni......Nu ca pe vremea mea cind 10 min scriam subiectele la lucrare.
Am ore de la 10.30 azi.La noi nu incep orele ca la toata lumea la 8 ci la 7.30.
Am plecat sa fac testul ca tre sa-i fac si mincare lui bebe.
Mai vb. noi mai pe seara.
Michelle sa nu uiti de tort.
addiana spune:
la cafea!
v-am citit...
spunea miha pe undeva de-o intalnire in copou! eu vin, dar pe la 14 cel tarziu tre' sa fiu acasa sa le hranesc si sa le culc. pe la 12 o iau pe didisa de la gradinita, deci un 12.30 cel tarziu sunt in copou! cine mai vine?