Mamici de iulie august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
violeta69 spune:
buna!!
sper ca sunteti toate ok.....
am citit de Mona sa dea DD sa fie bine,ca stii tu ca cineva acolo sus te iubeste!
nu te supara acum pe familie.....fii optimista si gandeste pozitiv!
de la mine,cu drag un buchetel de
si pt toate mamicile curajoase,fara exceptie multi si multe de primavara,
cu drag,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
M&M spune:
Truli, poate de data asta o fi baiat; de aceea o fi burtica mai mare!!!!
Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
truli-luli spune:
S-ar putea Cristina. Dr a spus la ultima eco ca i s-a parut ca vede o putza dar apoi s-a pus bb pe saltat si miscat si nu s-a putut convinge. Asa ca astept pana la eco urmatoare sa vedem ce e si speram sa citeasca si Sun ceva in globul de cristal sa vedem cum stam
Cami17s+ si ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
vias spune:
...eu vreau acasa....dar la mine acasa..nu la soacramea....ca nu-mi place deloc!!!
...si sper ca in We sa mergem la Arges....mi-e asa de dor sa ajung acasa la mama mea...
Vreau la Arges...vreau la Arges!!!
pustai
Irda spune:
Buna dimineatza, fete dragi!
Aveti dreptate.....ma gandesc aiurea si n-ar mai trebui sa citesc povesti cu bebei iesiti prea repede din gaoace, dar deh.....Antonia are o mama zuzu rau din pacate care a mai trecut printr-o nastere prematura acum 3 ani aproape, asa ca ..... e inevitabil sa nu ma gandesc ca istoria s-ar putea repeta!
Cristina.....contractiile dureroase sunt suficient de nasoale incat sa-mi dea transpiratii reci! partea buna e ca trec cu 2 pastile de No Spa. Eu stiam ca astea actioneaza asupra lungimii colului si de-aia sunt suparici....pe-alea BH nici nu le mai iau in seama....le am cam de la 13 saptamani! Colul are dimensiuni "decente" inca 34mm desi de la ultima eco s-a scurtat de la 40mm!
Bujorel......nu ma consoleaza pui, ca si tu treci prin aceeasi poveste....ar fi mai bine sa nu treaca nici o viitoare mamica prin asa momente, dar asta e!
Asta-i "materialul", lucram cu el si o sa avem in final niste puiuti sanatosi si cat mai aproape de termen! optimismul sa traiasca!
Va pupicesc pe toate!
Irda Bebe Antonia Codrina
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
baby_r7 spune:
neata' si de la noi................mai pe la pranz....
acum am ajuns si eu la birou si am intrat repede sa va dau vesti noi................
baietelul nostru s-a transformat intr-o fetita mica si grasunica..............cel putin pana la urmatoarea echo.
oricum eu am aflat ce era mai important: ne dezvoltam normal si suntem sanatosi.
asa ca bebe poate sa fie ce vrea el.
vedem noi cand o fi sa iasa la lumina ce este pana la urma.
am si eu o intrebare pt. fetele mai "mari":
mi s-a dat sapt. viitoare sa fac TRIPUL TEST.
si as vrea sa stiu daca dr. imi poate da un rezultat fara sa fac si amiocenteza?
nu mi-a recomandat-o dar am inteles ca se face dupa tripul test.
in rest totul e bine, avem deja 163 de grame si 14 cm lungime.............
revin mai tarziu, ma apuc sa citesc, ca am ramas in urma cu vestile................ pe toate!!!!!!!!!!!
ROXANA+16 de Bianca Daniela
monalac spune:
nu pot sa stau departe de voi,asta e clar!!
a fost asa de bine acasa...,m am trezit de nenumarate ori peste noapte si imi tb cateva secunde pana sa mi dau seama ca nu mai sunt la spital...la 6 m am trezit ca ma obisnuiesm sa vina asistenta cu injectia...si ce fericita am mai fost cand am vazut in loc de asistenta un cris mic si caldut...
va multumesc tuturor pt urarile de bun venit!
IRDA,nu mai ctiti porcarii ca mi ai dat si mie idei....lasa,ca o sa vezi ca o sa fie ok pana la sfarsit si bebici nostri vor sta pana la sfarsit in burtica!
SUN si tu ai fost disparuta,aaa?eu de aia am si scris atunci,dimineata,in fuga si am lasat si nr de telefon,ca sa nu va ingrijorati.
NARCISA,te pup si esti o dulce,ca de obicei!
TURTURICA,felicitari pt bebita pasaricoasa!misto faza cu amandina -mandarina.
VICKI,chiar am intrebat o pe mada cand m a sunat ieri daca ai aparut pe forum si m am bucurat cand am auzit ca acum e totul ok.
BOTI,imi pare rau ca nu ti am raspuns,probabil cand m ai sunat tocmai eram la dr si imi facea eco sau ma controla.
NATI si eu simt asa,ca niste rasuciri in uter,dar m am gandit ca face bebe tumbe.lasa,ca sa vezi tu ce baieti puternici o sa avem!
CAMI,MA bucur ca te ai impacat cu sotul!eu m am gandit de la inceput ca pustai e numele tau,pt ca nickul tau e cami pus,iar pus m am gandit ca vine de la pustai.
VIOLETA,iti multumesc pt urari!chiar m am gandit la tine zilele astea.ce face avionarul tau?
ANKA,lasa,mama,ca dai tu kg jos.in spital am fost colega de camera cu 2 gravide,una avea 95 kg in luna a 9 a ,iar alta 105kg in luna a 7 a ..chiar ma amuzam ca se intrunise clubul grasanelor...
TRULI LULI,sa dea dumnezeu sa ai un bebit cu puta,asa cum iti doresti!
SIBYLLE,ma bucur ca bebita e bine si ca nu s probleme grave cu contractiile.
BUJO,eu zic sa nu te mai duci la serviciu si sa ti iei concediu de risc maternal...n are rost sa risti..ai grija de tine!!
MIKICRIS,am citit printre randuri ca ai o fetita,sa dea dumnezeu sa fie sanatoasa!cat despre sot,imi pare rau ca nu stie sa te aprecieze.
MADA,mai e putin si o sa fii nasica?eu am aflat aseara ca fina mea s ar putea sa aiba fata!mi ar placea sa botez si o fetita,ca prea am multe putane in jur!
CRISTINA,tu vrei zapada??eu soare muult!!
DANUTA,te mai doare stomacul?
pup toate fetele,fara discriminare!!
n am citit din urma chiar tot,sper sa nu va suparati pe mine!
FETELOR,CEDEAZA CINEVA O PROGRAMARE LA DR IOSUP INTRE 12 SI 21 MARTIE?
23+CU BEBE CODRIN SI MAMI DE CRIS
Mami de Cris
Poze Cris
M&M spune:
Irda, nici o nastere nu seamana cu alta, asa ca nu trebuie sa te gandesti ca istoria se poate repeta. Gandeste-te ca totul este bine cu tine si cu bebelina.
Truli, tu cand faci urmatoare eco???
Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
baby_r7 spune:
mona important e ca esti bine si bebe e bine!!!!!!!!!!
ma bucur sa vad ca sunteti acasa si sper sa iti fie bine in continuare..........
sa iti traiasca bebe cris, este un copil foarte dragalas................
eu inca ma chinui cu cititul..............sper sa ajung la zi cat mai curand...........
multa sanatate si ai grija de tine si de bebe mic......
ROXANA+16 de Bianca Daniela
mcoca spune:
Sibylle merci de idee. Nu ma gandisem la asta.
Sun, asa e astazi mergem la eco. VA spun deseara ce si cum.
Irda, imi pare rau ca te stresezi asa de tare. Stiu ca nu poti sa te impiedici. Eu cand am fost la ultimul control i se paruse ca mi se scurtase colul, si a vrut sa-mi dea concediu. Nu avea sens ca oricum peste cateva zile ma operam si eram in concediu. Ei, si doctorita mi-a explicat ca daca stai linistita, foarte mult la pat, colul isi revine. Si asa a fost, dupa o saptamana era ok. CAnd am avut contractii, eu am luat spasfon o saptamana, desi eu am avut 3, in 3 zile. Deci cred ca trebuie sa iei tratament mai mult timp, si preventiv, nu numai atunci cand le ai.
Mona, merci mult. Si eu ma bucur mult ca esti bine, acasa cu Cris.
Roxana, felicitari pentru bebe sanatos, indiferent de sex :).
_
Vicky 22+
Bebele casei