Mamici de iulie august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neata fetili.
Cami in sfarsit s-au limpezit si la voi apele. Ce ma bucur.
Dara contractiile nu sunt niste dureri simple. Ele sunt insotite intotdeauna de intarirea burticii, cam cum patesti la un carcel. Se face piatra pt cateva secunde si park se aduna totul acolo. Contractiile false sunt la fel numai ca nu dor. Se intareste doar burtik. Aaa si mai e o chestie, eu personal cand am contractii park ma pish pe mine desi de abia am mers la buda.
Fetele cu concediu de risc o sa vad saptamanile urmatoare. Pana una alta ma duc la servici ca medicalu l-am terminat iar dr de fam nu mai poate sa-mi prelungeasca. Iar dr gineco e plecata la o conferinta pana pe 12 martie. Atunci o sa am si eco morfo. Ia ziceti cele care ati fost. Iti da date referitoare si la placenta si la col? Sau numai despre bb?

bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Baby, felicitari !!! Ce rasturnare de situatie!!! Sunt curioasa cati bebei isi vor schimba sexul pana la sfarsitul odiseei...
Mona, mi-era dor de mesajele tale. Ai grija de tine si bebe!!!

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

boticelina, asa face si mama mea cozonacul, pune toate ingredientele de-a valma la robot .

Cu amandina, haioasa intamplarea. Eu am perioade in care nu am deloc chef de dulciuri si perioade in care mananc zilnic cate o ciocolatica/o prajiturica sau ceva dulce. Acum sunt intr-o perioada in care mananc dulciuri, ieri am mancat si eu o amandina , dar imi tot spun ca dulciurile nu ingrasa , oricum eu am avut mereu o greutate constanta aprox 55kg, variaza foarte putin, chiar daca mananc de ma sparg; si in plus la analize glicemia mi-a iesit 82, deci foarte bine .

Camy, ma bucur ca a mers totul bine cu sotul tau; bafta la eco

ROXANA, eu nau am facut triplu test ci doar bitest, si din pataniile altor fete am inteles ca nu te poti baza prea mult pe rezultatul acestor teste. Amniocenteza nu prea are sens sa faci fara un motiv intemeiat.

Mie nu mi-e foarte clar cum ar trebuii sa se simta contractiile; ce-i drept, de multe ori cand pun mana pe burtica mi se pare foarte intarita in partea de jos. Mi se mai intampla uneori sa ma doara putin in dreapta sau in stanga (mai mult in dreapta) in special sub forma de usoare intepaturi. Dar nu cred ca e cum a descris Bujo deci nu corelata intarirea burtii cu o durere.

Mi-am cumparat si eu azi Cel mai simpatic ghid de sarcina

Didi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Cristina urmatoarea eco o sa fie prin 21 martie, cand o sa fiu in sapt 21.

Vicky bafta la eco, sa va zambeasca bebelina!

Cami17s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vad ca mai sunteti si altele care aveti eco pe 21 martie. Si eu tot pe 21, la Iosup, o sa fiu 23+, deci saptamana 24.

Didi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Revin si eu dupa o dimineatza cu peripetii.
Deci ma trezesc de dim fata s-a trezit de la 7 ma schimb ma spal deschid geamul la noi la camera merg sa schimb fata deschid geamul si la ea sa se aeriseasca si se tranteste usa de la camera fetei, ei zic na, schimb fata o imbrac si dam sa iesim din camera si de unde usa nu se mai deschidea se blocase. Si m-am chinuit eu sa trag sa imping sa ceva, am cautat ceva ca sa fie gen ranga sa pot sa trag de usa poate poate o fortez, da de unde frate.
Stau evaluez situatia ma gandesc zic ok vecinul mosnegelul care sta lnga noi nu e acasa ca nu e masina da tre sa apara si cand vine ii cer sa imi dea o surubelnitza sa incerc sa scot clanta cu totul, stau satu vad ca nu da nici un semn sa apara fata deja se plictisea si vine unul sa livreze un pachet si ii zic pe geam care nu se deschide decat sus ca e camera de copil si e termopan un geam mare si unul mititel sus. Ca altfel ieseam eu pe geamul ala mergeam la geamul de la noi si ma chinuiam cu surubelnitza sau sunam pe Flo ca si telefonul era pe hol nu cu mine.
Si ii zic la ala de la livrari si ii zic nu ai o surubelnitza ca e blocata usa si bla bla bun are ala surubelnitza da nu are scara, ia si se suie pe cosul ala mare de gunoi de gradina da ajungea la acoperisul ala de desupra usii care era sub geam da nu ajungeam sa iau de la el surubelnitza si nici el mai sus nu reusea sa se suie asa ca a trebuit sa sun la pompieri.
Si na stai sa vina aia si au intrat ei pe geamul de la noi din camera le-am zis unde is cheile au descuiat usa de la intrare si au venit sus si au reusit sa desfaca clanta si sa deschida usa fara sa o rupa, adik s-au straduit sa nu rupa usa cat de cat.
Si na le zic ms na imi cer scuze da nu aveam ce sa fac nu pot sta inchisa in camera pana vine barbatul de la munca la 6 seara si ala care completa hartiile cu raportul zice ca pai ce avea?? Si ii zic zic eu as sta ca nus probleme da copilul cum sa il tin de dim de la 7 pana seara la 6 fara mancare si apa??? Auzi la el ca ce avea daca stateam si cica normal ar trebui sa platiti ca am venit sa va scoatem da aveti si bebe si atunci nu va mai taxam, vai ms de favoare dupa ce imi zici ca trebuia sa stau pana la 6 sa vina sotul de la servici.
Na acuma suntem bine putin obosita ma cam doare burta ca m-am catarat pe geamuri a trebuit sa tin si fata in brate si sa ii explic ca e ok si etc da suntem bine.
Na faina dimineatza am avut nu?
Mona bine ai revenit acasa. Ma bucur ca sunteti ok stai si tu cumintica si linistita ca sa fie totul bine pana la sf si sa nu mai ai probleme. Pupici multi si tie si lui Cris!
Camy vezi ca e ok? Ma bucur ca este bine si ca v-ati lamurit ce si cum.
Narcisa dura faza cu amandina si grefele.
Nati hai ca esti simpatica cu hole in one. Pupici tie si la burtica.
Multumim de aprecieri cu privire la lucrusoare si atv.
Nu nominalizez si sorry ca nu raspund la fiecare ca am citit asa in diagonala, merg sa ma intind pe canapea ca ma cam inteapa burtica.
Revin mai incolo. Pupici.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
Originally posted by bujo

Neata fetili.
Cami in sfarsit s-au limpezit si la voi apele. Ce ma bucur.
Dara contractiile nu sunt niste dureri simple. Ele sunt insotite intotdeauna de intarirea burticii, cam cum patesti la un carcel. Se face piatra pt cateva secunde si park se aduna totul acolo. Contractiile false sunt la fel numai ca nu dor. Se intareste doar burtik. Aaa si mai e o chestie, eu personal cand am contractii park ma pish pe mine desi de abia am mers la buda.
Fetele cu concediu de risc o sa vad saptamanile urmatoare. Pana una alta ma duc la servici ca medicalu l-am terminat iar dr de fam nu mai poate sa-mi prelungeasca. Iar dr gineco e plecata la o conferinta pana pe 12 martie. Atunci o sa am si eco morfo. Ia ziceti cele care ati fost. Iti da date referitoare si la placenta si la col? Sau numai despre bb?

bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Multumesc de explicatii,mie nu prea mi s-a intarit burta decat cand se misca fetita,si daca pun mana se inmoaie.Nu cred ca am contractii,dar cand voi merge la controil in martie voi intreba medicul,sau daca cumva am indoieli o sa ma duc mai repede.La mine la fiecare eco face morfologia fetala si apoi scrie col inchis si lungimea lui,scrie si de uter ca e normal,apoi de placenta.Dar nu stiu acum ce scrie ca nu am la mine eco.
Pupici si multa sanatate ,sa fie bebe bine.Daca nu mai poti merge la munca ca e prea periculos mai bine stai acasa.

20+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by monalac

nu pot sa stau departe de voi,asta e clar!!

a fost asa de bine acasa...,m am trezit de nenumarate ori peste noapte si imi tb cateva secunde pana sa mi dau seama ca nu mai sunt la spital...la 6 m am trezit ca ma obisnuiesm sa vina asistenta cu injectia...si ce fericita am mai fost cand am vazut in loc de asistenta un cris mic si caldut...

va multumesc tuturor pt urarile de bun venit!

IRDA,nu mai ctiti porcarii ca mi ai dat si mie idei....lasa,ca o sa vezi ca o sa fie ok pana la sfarsit si bebici nostri vor sta pana la sfarsit in burtica!

SUN si tu ai fost disparuta,aaa?eu de aia am si scris atunci,dimineata,in fuga si am lasat si nr de telefon,ca sa nu va ingrijorati.

NARCISA,te pup si esti o dulce,ca de obicei!

TURTURICA,felicitari pt bebita pasaricoasa!misto faza cu amandina -mandarina.

VICKI,chiar am intrebat o pe mada cand m a sunat ieri daca ai aparut pe forum si m am bucurat cand am auzit ca acum e totul ok.

BOTI,imi pare rau ca nu ti am raspuns,probabil cand m ai sunat tocmai eram la dr si imi facea eco sau ma controla.

NATI si eu simt asa,ca niste rasuciri in uter,dar m am gandit ca face bebe tumbe.lasa,ca sa vezi tu ce baieti puternici o sa avem!

CAMI,MA bucur ca te ai impacat cu sotul!eu m am gandit de la inceput ca pustai e numele tau,pt ca nickul tau e cami pus,iar pus m am gandit ca vine de la pustai.

VIOLETA,iti multumesc pt urari!chiar m am gandit la tine zilele astea.ce face avionarul tau?

ANKA,lasa,mama,ca dai tu kg jos.in spital am fost colega de camera cu 2 gravide,una avea 95 kg in luna a 9 a ,iar alta 105kg in luna a 7 a ..chiar ma amuzam ca se intrunise clubul grasanelor...

TRULI LULI,sa dea dumnezeu sa ai un bebit cu puta,asa cum iti doresti!

SIBYLLE,ma bucur ca bebita e bine si ca nu s probleme grave cu contractiile.

BUJO,eu zic sa nu te mai duci la serviciu si sa ti iei concediu de risc maternal...n are rost sa risti..ai grija de tine!!

MIKICRIS,am citit printre randuri ca ai o fetita,sa dea dumnezeu sa fie sanatoasa!cat despre sot,imi pare rau ca nu stie sa te aprecieze.

MADA,mai e putin si o sa fii nasica?eu am aflat aseara ca fina mea s ar putea sa aiba fata!mi ar placea sa botez si o fetita,ca prea am multe putane in jur!

CRISTINA,tu vrei zapada??eu soare muult!!
DANUTA,te mai doare stomacul?

pup toate fetele,fara discriminare!!
n am citit din urma chiar tot,sper sa nu va suparati pe mine!

FETELOR,CEDEAZA CINEVA O PROGRAMARE LA DR IOSUP INTRE 12 SI 21 MARTIE?

23+CU BEBE CODRIN SI MAMI DE CRIS

Mami de Cris

Poze Cris

Mona, bine ai revenit. Eu am o programare la Dr Herghelegiu pe 12 martie , daca te intereseaza. la Iosup am pe 7 martie cand trebuie sa merg eu. Imi pare rau....daca vrei la DR Herghelegiu cu cea mai mare placere.

oana silvia si pruncuta Daria.. 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mada Doamne, ce patanie! Cam nesimtit pompierul ala dar bine ca ati iesit din belea. Mi s-a facut pielea gaina pe masura ce citeam, brrr...

Monica 20+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor, gravidutelor,

Eu nu reusesc sa va rapsund la fiecare in parte , raspund cum imi amintesc dar mai bine asa decit deloc, nu ??? !!

Mona, ma bucur ca ai revenit acasa si s-a terminat cu bine episodul cu singerarea si spitalul, acum esti linga Cris si sot si asta e tot ce conteaza !

Sun, nu mai lipsi asa ca ne bagi in sperieti, mai ales ca nu iti sta in obicei ...

Baby felicitari pt fetita Bianca !!!

Irda , gindeste pozitiv, e foarte important !

Boti, esti o talentata si o norocoasa si o sa fii o mamamica minunata !

Mona, nici tu nu te poti abtine de la shopping, nu-i asa, cu lucruri de fetita e uneori chiar imposibil , sint irezistibile ! F frumoasa rochita de printesa si sarafanul e minunat !

Anca, ce ai mai cumparat??? Eu rezist pt ca stiu ca nu stiu ce e si daca e fetita am cutii intregi de hainute superbe de fetita de la bebelus pina la 3 ani...inainte de a se naste Romana avea garderoba facuta pt citiva ani, nu ratam nici o reducere,. Mi-a zis nasa fetei ca atitea hainute intr-un dulap nu mai vazuse niciodata... ha ha ha. Daca o fi baiat o sa dau iama in magazine direct din spital, noroc ca-i vara si nu o sa-i trebuiasca multe... De fapt la mine cred ca-i subconstientul care imi zice ca e fetita si n-o sa am nevoie de nimic... he he he...

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput