Mamici de iulie august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mona fugi la spital,nu mai sta nici o clipa! O sa ma rog pt tine!
Mihamiha bine ai venit!
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna tuturor!

Nu am mai scris de mult pentru ca nu am noutati, dar am citit fiecare pagina.

Felicitari tuturor care au aflat ce comoara au!

Mona imi pare rau pentru ceea ce tise intampla, sper sa fie totul bine! Am sa ma rog pentru tine si Codrin!

Apropo, voi ati inceput sa luati calciu si fier? Mi-e mi-a recomandat medicul o cura de 50 de zile .

Am pus poze noi la semnatura.

Multa sanatate si o seara placuta!

Flory mami de Alex si 21+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Fetelor, nu ma speriatzi va rog, sunt singura acasa...Ce s-a intamplat cu Mona??????Monalaculeeeeeeeeeeeee...
Ela, astept sa faci amandina si dupa aia ma incumet si eu...Eclerele sunt prajiturile casei dar eu le fac si crema...Sambata s-a laudat Vil ca face cozonacul de la Boticelina
Mai eu i-am spus bun venit la Miha sau m-a lasat si ultimul neuron??Miha, sa fii bine venita.
Sun...pai da, cu Galu Sophia Loren dupa tine ti-e usor sa te umfli in pene...Restaurante, figuri, alea alea.Ce ai mancat??Ia starneste-ma...Amandina cumva????
Mada, sa pui poza si cu lumanarea englezeasca.Nucile asa-s si la noi, putine si scumpe, drept urmare am comandat vreo 2-3 kile din Ro
Noi cam atat...Burtica am vazut ca a inceput sa creasca, intr-o saptamana doua schimbam si noi hainele normale pe altele de gravi, o sa punem si poze...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (18+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamiha spune:

Fetelor va multumesc frumos pt primirea calduroasa!
Mona,scuze ca ma bag si eu asa repede,dar si eu zic sa pleci imediat la dr!daca as putea sa te ajut cu ceva....cumnatul meu e dr ginecolog la Municipal,te rog sa mi spui imediat!
Bujo,inca nu stiu sigur ce sex va avea,pt ca am fost acum o luna la eco si mi a zis ca in proportie de 80 la suta fetita,dar pe 11 martie ma duc la eco morfo de trim 2 si atunci o sa am si eu o culoare la caruciorul meu!eu mi as dori tare mult fetita, ca sa am pereche!mi ar placea pe copiii mei sa i cheme Leon si Leia!
Ma invata si pe mine cineva cum sa mi fac semnatura jos?va rog?
Si mai am o rugaminte....imi doresc mult sa va cunosc si din poze...cum sa fac sa ajung la chestia aia picasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Miha vezi ca ti-am trimis mesaj privat.
Mona tinem pumnii toate dar te rugam asculta si de babele astea batrane si stai linistita odata.
Pupici la toate gravidoasele pamantului

bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CRISTINA sarumana' ptr pm ,acu intru si devorez toate minunatiile care le-ati postat pe-acolo!
Fetelor mersi mult ptr incurajari ,dar vad ca mie in loc sa imi treaca de-acu greturile imi este din ce in ce mai rau. Sper din tot sufletul sa aveti dreptate si sa scap in curand.
Iar in ceea ce priveste cumparaturile m-am cam desumflat ptr ca n-am gasit mare lucru... mai incerc saptamana viitoare .
Va pupacesc pe toate si felicitari tuturor celor care au aflat sexului bebelului

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Miha, trimis si eu un privat..
Bujo...babele astea...ce tare!!
Ce fetitza reusita are Cami - Truli!!Da'Ana face dans de societate sauuuu???

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (18+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisisailberg spune:

MONA!!!!!!!!!!!!!!!

Imi pare rau sa aud asta...eu as zice sa mergi la spital...fara discutii, lasa ce a zis doctoritza!!!Multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sangerarea e mult mai rau ca data trecuta si nu se opreste..am umplut deja 10 servetele si de fiecare data cand urinez si ma sterg umplu un servetel...mi am facut deja bagajele ,dar mai stau un pic...miha miha,cum il cheama pe cumnatul tau?

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisisailberg spune:

Fetelor facusem azi o programare pt. o eco normala 2D la Diagnosis...si ghiciti cat este o eco normala acolo!!!!!!!!!!
2milioane jumatate!!!Voi ati mai pomenit asa ceva ?Mi se pare aiurea in conditiile in care pe 3d dai atita!!

Mergi la inceput