Mamici de iulie august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am reusit eu sa pun caruciorul roz sa nu mai fie mami stresata o si !!!!!!!!!!!!
sa iti traiasca minunea ......
fetele eu voi scrie maine ca azi nu am avut timp deloc.
abia daca am avut timp sa citesc asa un pic pe sarite............
va pe toate si "ne auzim" maine!!!!!!!!!!

ROXANA+16 de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Lasa, Madina, ca acum nimeni nu-i perfect...Bine ca s-a rezolvat situatia si ca vine sambata...Putea sa fie mai rau, nu???Dar important e ca s-a rezolvat

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (18+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Am fost in parc sa imi zac plimbare de fiecare zi!
MIHA bine ai venit!Iti doresc sarcina usoara si bb sanatos!
Am sa fac sambata papanasi!Incerc la magazinul romanesc poate gasesc branza daca nu vad eu ce combin!Oriccum sotul e obisnuit cu esecurile mele in ceeace priveste prajiturile
NARCISA..uite reteta care am gasit o eu ptr amandine
ptr. blat..6oua
200gr zahar
30 ml apa
30 ml ulei
20gr cacao
8 ling faina
Se bate tare albusurile dupa care se adauga zaharul apa si galbenusurile frecate cu ulei si incepeti sa amestecati cu o lingura de sus in jos.
Adaugati apoi cate putina faina amestecata cu cacauo mixati cu mixerul.Turnati aluatul intr o tava nu foarte mare ,tava o tapetati iar pe fundul ei puneti si hartie de cuptor.
Bagati la cuptor ptr 30 35 min.la 175 gr,ultimele 5 min ridicati temp la 190.
Sirop ..250ml apa,100 gr zahar.esenta rom.
Crema ..150 zahar pudra,1 pachet margarina,3 ling cacauo.
Intr un castron penem marg.partial topita o mixati bine de tot se adauga zaharul si cacaua.
Glazura..400gr ciocolata,2 ling ulei.
Se topeste ciocolata la bain maren
Blatul se taie pe jumatete ,se insiropeaza si se unple cu crema.Se taie patratele si se toarna glazura pe deasupra.
Eu nu am facut inca !Astept ziua mea de nastere!Mai am o reteta cu o prajitura din romaniaECLERE
Asta am facut si au iesit fff.bune!
RETETA.de ECLERE...100ml ulei,200ml apa,200gr faina,6 oua.
Se pun la clocotit uleiul cu apa.Se adauga faina toata odata si se amesteca energic.
Se pun pe rand cele 6 oua si se amesteca.
Se ia din aluat cu o ling si se pune in forma lunguiata intr o tava unsa.
Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit .Se tine circa 10 12 min.Dupa ce sau racit se taie eclerele si se umple cu crema.
Eu cumpar crema1Se pune si glazura de ciocolata.
Pofta buna!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Camy, ma bucur, sa fiti fericiti impreuna.... Vezi ca toate se rezolva pana la urma?

Magda, bine ai revenit, stai bine numai cu 3 kg....Si eu mananc dulciuri, mi-e pofta, ce sa fac? Noroc ca s-a facut cald si ma mai misc si eu cu Adrian prin parc, poate nu se depune chiar tot ce mananc!!!!!

Dara, cristina, sursula, anaco, Kimmy, jjovana, didi, tecky, ella, anababy, narcisa, sisi Violeta , multi pupici si de la mine!

Mada, ce frumos ca botezi, si eu am un finutz, dar din pacate finii mei tocmai au divortat!!!!!

Irda, offff, ce greu trebuie sa iti fie, lasa ca trece si o sa fie bine pana la urma!

Mona, ai grija, eu zic ca secretia este din vechi daca este maronie.... Stai cumintica!!!!

Marimar, bravo!!!! Bine ca a iesit bine amniocenteza!

Mihamiha, bine ai venit!

Narcisa, asa am zis si eu ca nu am de unde sa o gasesc pe aia perfecta!!!! Oricum, e curata femeia si ii este drag de Adrian, asta se vede, nu se preface.... Incet incet se invata si ea cu cerintele mele si eu cu ea!!!!

19+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,sunt tare speriata,sangerez iar...am sunat dr si mi a zis ca daca sangerarea se agraveaza,sa merg la spital.mai nasol e ca nu e sotul acasa,dar o sa vad la cine apelez...sunt disperata,rugati va pt mine.

24+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara dragele mele,

Noi am venit o fuga acasa, sa facem un dush si sa ne improspatam nitel. Ca deh...nu puteam manca asa...zilieri:)

Camy ma bucur foarte tare ca situatia e..roz! Sa dea DD sa fie asa mereu!

Magda ma bucur ca ai scris, chiar ma gandeam la tine zilele trecute!Felicitari pt miscarile de trupe si pt hainutele de gravi! Si succes maine la doctor! Poate ii faceti o surioara lui Fabian, de data asta :)

Offf mai Cris, tot n-a trecut raceala aia? Ia tratament acolo si ai grija de bebe Mihai!

Dara eu chiar cred ca sunt durerile date de sarcina! Asta e..ne marim, ne latim...ne ..orice:), numai sa fie bebeii in siguranta!

Sursula ce frumoos...trebuie sa ai costume modificate! Si..daca tu simti niste miscari suspecte, inseamna ca o fi bebe Tudor!

Anaco la mine e mai simplu pt ca seful meu e cel care hotaraste in ceea ce ma priveste. Si el a hotarat : tot concediul! si apoi 85% din brut pana la finele lui 2008. Stiu eu de ce-l iubesc:) Ti-am vazut pozele..esti o finuta si ai o burtica asa dragutaaaa....si mi-ai facut o pofta cu Sankt Petersburgul....mai am de asteptat pana pot pleca iar.

Kimi stai linistita cu miscarile...au si ei zile mai linistite! Ce, noi suntem mereu agitate si active? Si a mea a fost azi mai leneshutza dar vad ca recupereaza acum..mai finutz decat stie ea in mod normal:)

Violeta29 imi pare rau ca tot mai sunt stari de rau, dar or trece ele! Iti urez spor la cumparaturi si succes la doctor, pe 7. Sa intri sa ne spui ce si cum!

Mada sper sa fi gasit lumanare frumoasa-frumoasa! Ai grija cu ridicatul caruciorului, da?

Vicky superb numele Maya! Asa trebuia sa ma cheme si pe mine, al doilea nume, dar s-au razgandit!

Booti esti super scumpa! Mi te imaginam pe tine dand din fund si pe Garga cu niste labe de diving in piciorutze, atarnata de cordon si cu un degetzel in guritza! Si ca sa-ti raspund la intrebare, DA..Galu misca foarte multe de obicei! Astazi am avut eu o zi in care nu am apucat sa mananc decat un mar si nici n-am stat locului o clipa. Si probabil ca ea a dormit. Ca vad ca acum s-a trezit si loveste..din ce in ce mai tare...

Jovana este vorba si de conformatie si de multe! Tu esti si micuta si probabil de aici disperarea ta! Cu putina grija, cu miscare totul poate fi tinut sub control! Si slabim noi dupa, da?

Irda tinem pumnii sa fie totul bine! Doamne-Ajuta!

Bujolinu tinem pumnii sa fie ok la job, sa poti sa mai stai nitel! Sper sa nu mai apara contractiile alea nasoale!

Mai Mona...exact ce-ti ziceam toate..mai stai si tu oleaca!
Cris si atat! Trebuie sa ai grija si de burtica, totusi!

Marimar super! Bravo pt amnio bun! Si daaa, chiar zic ca e fetitza!

Ella ma bucur ca ti-au repus netul! Si ca te-ai linistit cu analizele alea!

Anna poate fi de la orice, dar sigur nu e grav!

Narcisu cat semanam!

Bufi nu ma pricep la analize dar sigur o sa stie vreo fata!

Sisi nu mai fi amarata..bebe e bine, tu esti bine...asta e tot ce conteaza!

Miha bun venit! O sa te treaca o fata pe listuta! Sa-ti traiasca bebe Leon si sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos!

Adina ma bucur ca femeia s-a dat pe brazda si ca poate sa vina sambata! Ai si tu grija cu incaltarile incomode..nu mai merge atat pe tocuri daca te doare apoi!

Am reusit sa citesc si sa scriu repede-repede! Si sa vorbesc si la telefon in timpul asta.:) M-am gandit ca poate ajung tarziu si obosita pruna si nu mai sunt in stare..asa ca am sarit repede!

Mai vad ca Lori tot n-a aparut! Anka nici ea n-a scris, Nati, Biri, Ana, Dana...nici atat! La apel..TOATE!

Pup..va scriu cand vin de la restaurant!

SUN22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna seara fetelor.
Multumesc pt raspunsuri Bujo, Vicky, Narcisa Sunsmile - m-am linistit, inseamna ca de acum trebuie sa ma astept la fel de fel de dureri in partea superioara a abdomenului. fetele
Mihamiha bine ai venit, sarcina usoara si BB sanatos iti doresc.

Fetelor, am pus poze noi pe Picasa cu burtica mea din ce in ce mai mare!

Ma pregatesc sa plec la sedinta mea de kinetoterapie si masaj. Va pe toate fara exceptie!

Anna 19+ cu Maria
AMR 21
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mona, offff!!! Are cine sa mearga cu tine la spital , sa te duca cu masina???

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Am pus pozele si pe photobucket la semnatura.

Anna 19+ cu Maria
AMR 21
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Vai Mona acum am citit! sa de DD sa fie totul bine! Poate e mai bine sa mergi la spital! Ne rugam pt tine si pt bebe Codrin!

Anna 19+ cu Maria
AMR 21
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput