Mamici de iulie august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
narcisa.s spune:
Cristina, eu mananc aproape numai struguri...Vinete taiate asa, feliutze de 1 cm, deasupra o felie de rosie, desupra de rosie niste cubuletze de sunca presata si o felie de cascaval si peste putin oregano si busuioc si la cuptor vreo 20 min si gata....
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (18+)si Vil asteptand o
Didi81 spune:
quote:
Originally posted by ella81it
DIDI...papanasiiiiiii vreau si eu!Sa vad cu ce inlocuiesc eu aici branza proaspata de vaci!
Ella, cred ca ai putea sa incerci cu mascarpone; nu e acelasi lucru dar nu cred ca o sa iasa ceva rau , si daca e prea moale poti sa pui mai multa faina.
Didi 20+
bujo spune:
Mihamiha bine ai venit si sa-ti traiasca baietelu. Acum stii ce ai sau vrei sa fie surpriza? O sa te treaca una din fete pe lista.
bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
M&M spune:
quote:
Originally posted by narcisa.s
Cristina, eu mananc aproape numai struguri...Vinete taiate asa, feliutze de 1 cm, deasupra o felie de rosie, desupra de rosie niste cubuletze de sunca presata si o felie de cascaval si peste putin oregano si busuioc si la cuptor vreo 20 min si gata....
Narcisa , pofta buna!!! Mmmmm....vinete...Eu am la congelator vinete coapte si le fac salata cu ceapa.
Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Mihamiha, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos.
vias spune:
Mada am si eu o pata acum....vreau carutul roz pe lista.....daca am enervat lumea..ma scuzati!!!
19+, Timeea Cristina
pustai
sisisailberg spune:
DA bebele meu se dezvolta foarte normal numai ca a aparut chestia asta care nu imi da liniste.Am facut acum o programare la inca o eco maine merg la un 2D eco normala la medlife!Asta ca s ama asigur eu si sa dorm mai bine ca asa suntem noi mamicile cand avem cate o problema!Am mare incredre in doctorul meu nici nu se pune problema dar deh...cand nu ai tu liniste mergi si intrebi ca doar avem de unde alege!!Acum sa nu dau peste cineva care s ama bage si mai tare in sperieti , eu totusi sper ca nu! Va pup si va anunt maine ce am facut!!! Sanatate tuturor!!
M&M spune:
quote:
Originally posted by camy_pus
Mada am si eu o pata acum....vreau carutul roz pe lista.....daca am enervat lumea..ma scuzati!!!
19+, Timeea Cristina
pustai
Camy, Mada e plecata dupa lumanare de botez. Parca sambata urmeaza sa fie nasa..
madina71 spune:
Sunsmile, esti o draguta ca de obicei... NU uiti niciodata pe nimeni.... Asa este, dam noi jos dupa ce terminam de alaptat....
Mona, ce nesimtita doamna aia, si eu am patit chestii din astea, sa vina in vizita si sa fie racita o anumita persoana, doamne nu s-or fi gandind ca pot da receala si la copilasii nostri!!!!
Mcoca, ai dreptate....
Femeia mea s-a mai dat pe brazda, nu a mai comis-o... I-am mai spus eu ce si cum.... Astazi insa, dupa ce i-am spus ca sambata mergem la un botez si o sa am nevoie sa vina sa stea cu Adrian a zis ca in principiu nu are nimic programat pt sambata, dar ca imi spune sigur maine.... M-a cam ofticat faza, ca dupa parerea mea trebuia sa imi zica :"da, sigur ca pot sa vin", mai ales ca de la inceput a ramas stabilit ca oricand am nevoie sa o chem.... Intre timp eu am iesit cu Adrian la plimbare, ea a ramas acasa sa calce rufe si cand m-am intors mi-a spus ca vine fara probleme, probabil ca s-a mai gandit sau oi fi facut eu vreo fatza nu stiu cum cand mi-a zis ca imi spune maine daca poate sau nu.... Am iertat-o ca daca ma lasa pana maine imi pica pe ea rau.... Ca doar si de aia am cautat o femeie!!!!!! In rest e femeie de treaba, ce sa zic, nu a mai facut ce i-am zis ca nu imi convine, acuma nimeni nu e perfect, dar important este sa faca ce ii spun si sa nu mai faca ce ii zic ca nu trebuie sa faca.....
Ma dor picioarele de nu mai pot, azi am mers mult ca si dimineata am fost plecata prin oras vreo 2,5 ore, apoi cu Adrian am mai mers pe jos alte 3 ore, dar imi prinde bine miscarea.... Am fost incaltata cu niste botine (gen ciocate) cu un toc cam inaltut, nu tocmai comode si cand ma intorceam ma cam durea in partea dreapta, presupun ca din cauza chistului pe care il am si care e cam maricel....
Mona, are dreptate Truli, nici mie nu mi-a dat concediul prenatal cu 84 zile inainte de DPN, si a fost bine pt ca eu am nascut la 9 zile dupa DPN.... Tot asa mi-a dat 63 inainte, si 63 dupa DPN, si mi-a mai dat un Cm de vreo 10 zile, asa ca am intrat si eu in concediu la 7 luni....
19+ si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
narcisa.s spune:
Mada, pune-i fetei caruciorul roz, draga de ea...si numele, uite ce frumos e, Timeea-Cristina....