Mamici de iulie august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua fetele!
Ieri dupa aminaza mi a picat netu!Am sunat sa vad ce s a intamlpat!Mi au spus ca e o problema in centrala si ca pana vineri nu se rezolva!
Dar au fost mai rapizii
Va multumesc celor care mi au raspuns!Stiu ca e normal sa fii putin anemica in sarcina!Pe mine ma enerveaza ca iau vitamine si tot degeaba si pe deasupra ma si constip de la ele
Azi am fost la doctor si AFP e ok,doar ca am bacterii in urina.
Dar nu e sigur mi a dat sa repet analiza!Am facut unele greseli la recoltarea urinei
MONA...stai linistita in pat!Poti sa l supraveghezi pe Cris si de acolo!
Super faza cu roza batozaPe asta nu o stiam!
DIDI...papanasiiiiiii vreau si eu!Sa vad cu ce inlocuiesc eu aici branza proaspata de vaci!
Ieri vorbeati de amandine!Fetelor de unde luam noi amandine
NARCISA ..avea pofta de amandine daca nu ma inseala memoria!Eu am gasit o reteta pe culinar si am sa o incerc!
Va pup pe toate!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetite dragi!
Cu greu am reusit printre picatele sa recuperez tot si sa mai si scriu putin.
Eu vreau sa merg azi la dr de familie ca n-am mai fost de luna trecuta, si ca sa-mi faca trimitere pt analizele alea gratuite pe care le primesti in luna de nastere, ca mai sunt cateva zile si incepe luna mea-martie.
Azi nopte m-am trezit la un moment dat cu o durere ascutita in partea dreapta chiar sub coaste. Stilul acela de durere care cand inspiri te lasa si apare iar cand expiri, de-ti vine sa nu mai respiri deloc. Mi-am schimbat eu pozitia dar mai rau m-a apucat. Cel mai bine era pe spate. Pana la urma vazand ca nu trece l-am trezit pe sot sa se duca sa-mi aduca un no-spa, ca oricum altceva nu stiam ce pot sa fac. In cele din urma mi-a trecut dar sunt un pic ingrijorata ca nu-mi dau seama ce ma durea. Aveti idee? Nici nu stiu ce organ ar putea sa doara pe acolo.
Vad ca pot sa apara fel de fel de complicatii - pietre la vezica, rinichi etc, toate prostiile, nici nu stii ce poate sa mai apara.
Oricum am sa intreb si la dr daca ajung azi, ca nu stiu sigur, e in fct de sot, daca are timp sau nu, ca si el trebuie sa-si ia trimiterea pt analizele astea gratuite. Dar daca stiti va rog sa-mi raspundeti.

Anna 19+ cu Maria
AMR 21
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Annababy cel mai probabil nu-i nimic grav. Dar cum stii, toate organele sunt impinse in sus spre cutia toracik ca sa-si faca uterul loc. Asa ca nu e exclus sa apara fel de fel de dureri. De aia e posibil sa treaca durerea cand inspiri, ca se elibereaza zona de presiune. Dar intreaba si dr ca sa scapi de griji.

bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Marimar, ma bucur pentru rezultatul cel bun la amnio.

Anna, in dreapta sub coaste e fierea. Stai linistita daca a trecut inseamna ca e ok. Oricum sarcina excita fierea si poti sa ai mici neplaceri. Nu te stresa, o sa fie bine.

Vicky 22+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ella, eu folosesc ricota fresca pentru papanasi.Nu-i chiar acelasi lucru, dar mi-a iesit.Ia baga retzeta de amandina!!
Marimar, bravo pentru rezultat!!!Asta e cel mai important, nu???
Camy, felicitari pentru fetitza!!Timeea Cristina e frumos frumos
Moooonaaaaaaa, mai tie ti-a placut la spital????Si Cris sigur e gelos, dar tu trebuie sa-i explici de fiecare data ce se intampla, de ce mergi la spital, de ce lipsesti de acasa
Am vazut frumoase burtici, cu Jjovana, cu Trilu si cu Anaco...Frumoaaaaaseeeeee
Anaco, ati fost la Sankt Petersburg?????E orasul meu de suflet alaturi de Ierusalim!!Cum ati ajuns acolo??At vazut si Noptile Albe??
AnnaBaby, si nu te-a lasat dupa no-spa??
Cristina, si tu cu gripa???Mai fetelor aveti grija cu primavara asta, ca-i tare pacatoasa.Vreme frumoasa, camasutza, imediat te prinde...Aveti grija cum va imbracati...
Violeta29, trec si gerturile, crede-ne.Mai umpic!!!
Vicky este aici in vecini o pustoaica, are aproape 2 ani, m-am indragostit de ea!!Atat e de frumoasa!!!O cheama Maya..
Irinuca, draga de tine, ma gandesc ca-s urate crizele de rinichi...Dar cum te simti, mai bine??
Irda, offff, prin cate treci si tu...Dar se rezolva toate, gandeste-te ca o sa o vezi pe bb-itza Antonia...
Sursula, ce bine ca-l simti pe bb Tudor...Tu pana in ce luna o sa joci??
Kimmy, sa pui poze 4D cu bb daca mergi sa faci
Ca am terminat de citit cred....Ma mai uit o data.Si ma duc sa fac ceva de mancare.Si dupa cum spune Mada, niste struguri, ca altceva nu merge

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (17+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor ajutor plssssssssssssss

Mi-a iesit rezultatul de la Dublu Test (PAPP-A, free beta HCG).

Pana vineri cand dr meu va fi in clinica sa vada rezultatul la mapa poate ma puteti ajuta voi.

Deci ce scrie:

Dublu Test (PAPP-A, free beta HCG)

Rezultat 1/ 413 Prag de decizie: 1/250
PAPP-A 2.4 miU/ ml 0.99 MoM
Free beta HCG 117.0 mg/ ml 2.42 MoM

Am primit pe fax rezultatul de la clinica, nu se vede clar...sper sa fii scris corect valorile.

Multumesc!
Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisisailberg spune:

Buna fetelor!!!

Am fost la eco normala azi in control si mi-au descoperit ca am uter bicorn.Doctorul mi-a prescris UTROGESTAN timp de 1 luna cate 4 capusle intravaginale, 2 dim si 2 seara.Doctorul meu a zis ca odata ce sarcina se mareste la unele apar,este o malformaie. el era f calm insa eu am citit pe net tot felul de minuni, drept pt. care sunt cam suparata si impacientata, toate analizele erau ok, ma simt excelent..si acum sa apara chestia asta.Dar zic eu sa gandesc pozitiv ca altceva nu am de facut !!DAR sunt tare amarata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Narcisa, ce gatesti bun??? Eu de cand am ramas gravida sa nu mai vad struguri, nu stiu de ce , dar imi provoaca o greata!!!
Bufi, nu stiu ce sa zic. Si eu astept interpretarea de la bitest, care nu mai vine odata!!!
Sisi, daca doctorul tau a zis nu s-a impacientat si ti-a dat tratament nu cred ca e ceva grav. NU -l stresa pe bebe in plus.

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Bufi, eu nu te pot ajuta, aici nu se fac teste de genul asta pentru ca sunt doar orientative...Dar sigur fetele care l-au facut o sa ti-l interpreteze.
Sisi, da bb-le e bine??Asta-i cel mai important, cum se simte bb-le..Si daca dr tau e linistit, atunci de ce esti tu amarata????

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (18+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamiha spune:

hello fetele!
Ma primiti si pe mine in grupul vostru?eu acum am reusit sa ajung la zi cu toate mesajele voastre...am vrut sa le iau de la inceput,sa va cunosc pe toate si mi a luat ceva timp...
datele mele sint DN 16 02 1977,UM 16 10 2007 SI DPN 22 07 2008
Eu mai am si un baietel de 2 ani si 9 luni pe nume Leon!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput