Mamici de iulie august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
bujo spune:
Mona scumpa nu mai sta. Si te rog io ai grija de tine.
bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
mihamiha spune:
OOOFFFffff....si cum ajung la mesaj privat?puteti sa mi explicati asa,mai ca la fraieri?eu sunt cam varza cu tehnica asta!sorry daca va rapesc prea mult timp,dar asa e la inceput...mai greu...pina ma obisnuiesc si eu pe aici!
mihamiha spune:
LIVIU POPOVICI!vrei sa l sun acum sa l intreb ceva....orice fel de sfat!sau orice ai nevoie!
mcoca spune:
Mona, ma rog pentru tine si bebe Codrin sa fie bine . Nu mai intarzia si mergi la spital.
Vicky 22+ si Maya
Bebele casei
bujo spune:
Miha in stanga ai lo lista cu meniuri scrise una sub alta. Penultimu e "mesaje private"
bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
madina71 spune:
Monaaa, ce faci? Cum esti? Mai sangerezi? Ai plecat la spital?
Offff, trebuie sa fie bine, gandeste-te ca data trecuta nu de la bebe a sangerat, poate polipul ala nesuferit iti cauzeaza asta!!!! Si eu zic sa fugi la spital!!! Ne gandim la tine si iti tinem pumnii!!!!!
19+ si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
vias spune:
multumesc din suflet pentru caruciorul roz atasat....numai ca mi-a pierit zambetul cand am auzit de Mona....sper din tot sufletul sa fie bine...Doamne Ajuta!!!
Cami, + Timeea Cristina
pustai
ankalaura spune:
Salut fetele
Am ajuns si eu intr-un final... De o saptamana nu e doar greu la birou, ci cumplit de greu. Azi am ajuns la limita si am tras o portie de plans, iar daca mi s-a intampla mie asta, credeti-ma ca e cumplit! De obicei, cand am probleme de orice fel, calc in picioare, dau omor, halesc de viu pe oricine, danseaza toti pe sarma, ii aliniez de nu se vad! NICIODATA! Dar NICIODATA nu plang! Si nu ma abtin, ci asa simt. Ei bine, azi s-a intamplat. Nu stiu cum sa le cuprind pe toate, sunt mult prea multe probleme care vin de-a valma si pentru care sunt responsabila (ca cica managerul e responsabil, asa stim noi, iar contextul nu conteaza....m-a cam tavalit CEO si ieri si azi... ) asa ca ma gandesc serios ca daca lucrurile continua astfel imi iau medical si prenatal mai devreme, oricat as dori eu sa lucrez pana in iunie (nu atat de drag cat de nevoie de bani... desigur). Eeeeiiii, dar asta e, numara Anco pana la 10, trage aer in piept, odihneste-te, si ia-o maine d ela capat... Noi sa fim sanatosi ca trec toate.
Citind din urma cele mai bine de 15 pagini:
SUN - astept de veste cu femeia. Cel mai sigur ar fi sa ma anunti pe messenger, ca risc sa pierd pagini de lectura de aici in ritmul asta...
CAMI - ce tare! Fetita! Sa va traiasca si sa fiti fericiti! Ma bucur ca lucrurile s-au aranjat intre tine si Cristi.
Pustai! Ce nume grozav. Am crezut ca e o porecla
BABY - FETITA??? Hai sa vedem ce o mai fi next time Super tare!
ALINA - super lista! O sa retin faza cu DOPURILE DE URECHI
IRINUCA - ai grija de tine! Ce faci cu pietrele alea? Ti-a dat tratament ceva? Stai si astepti?
TECKY - ce fel de medical ti-ai luat? Normal? Si cat ai calculat prenatalul? Parca vad ca fac si eu aceeasi miscare.
MAGDA - de cand nu te-am mai vazut! Si eu sunt in cautare de bluzite mai subtirele. Din cele cu maneca lunga, de gravidoasa, am destule, dar uite ca s-a facut cald...
MIHA - bun venit! Sa iti traiasca baietelul cu nume deosebit. Plus bebelonul din burtica.
Cre' ca Mona a plecat deja la spital. Apucase sa imi spuna pe mess... Ooooffff....
Noi am mai primit azi o transa de hainute - coletul la care ne-am "combinat" si eu si Caprioara, asa ca are si ea de acuma kit naissance ala super misto Ea l-a luat cu 3 euro acuma, eu il luasem cu 15 . Nici nu mai situ care sunt ale ei si care ale mele, si nu ii gasesc numarul. O gasesc eu maine la birou
Mi-am pus si eu telefonul la yahoo pe mail.
Acum ma duc sa ma mai odihnesc, ca am obosit stand atata in fund (de azi dimineata de la 8 tot in fund stau... )
Pup si noapte buna
Anca 21+
Tecky spune:
Ankalaura eu intru in medical cu diagnosticul:RISC DE AVORT si care imi va fi platit 100% din salariul brut deci se pare ca voi sta acasa si voi lua mai multi bani decat atunci cand lucram
Fetelor am citit ceva interesant care ne-ar putea ajuta sa avem un travaliu mai scurt si mai putin dureros,acum cat de adevarat o fi nu stiu.Din sapt 36 de sarcina sa bem ceai de frunze de zmeur.Stie cineva de acest ceai miraculos?
Tecky 21 sapt