Mamici de iulie august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Am citit de Mona...Pai la spital cu ea daca altfel nu se poate...Cum ziceti si voi, o fii polipul da oricum, daca luati legatura cu ea sa ne tineti la curent
Ankalaura...nu-i bine la job in halul asta. Ingroasa obrazul si vezi de un concediu ca asa astia te aduc cu nervii la pamant.Sefa ta e cu prea multi hormoni, ceo-ul striga la tine, ca la balamuc...
Pai Tecky, am pus in lista de spital acum cateva capitole si ceaiul de zmeur. Eu sunt fan medicina naturista. Tinctura de zmeur se foloseste de exemplu in tratamentul pentru a ramane insarcinata.Ceaiul de zmeur se foloseste in principal pentru gastrite, enterocolite, afectiuni ale aparatului urinar, din ce-mi amintesc. Pentru sarcina - ajuta si la eliminarea greturilor dar baut in ultimele 6-8 saptamani duce la tonifierea muschilor uterini.Poate stimula si contractiile si este indicat sa se bea dupa luna a 3-a dar nu f concentrat. Intre 3-6 luni se pot bea 1-2 cani pe zi iar in timpul contractiilor cam o cana din ora in ora. Dupa nastere pentru refacerea uterului - 3 cani pe zi...Aaaa, important, nu se recomanda celor care au mai avut avorturi sau nasteri premature...Cam atat stiu eu despre asta, sper sa-ti fie de folos
Eu clar o sa-mi iau sticlutza la maternitate

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (18+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput