Mamici de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Mey, da voi n-aveti somn?????/

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+

EL NINO

vai de mine..dar ce te face sa crezi asa ceva!?

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Azi noapte am avut antrenament pentru cand vine bebe cred. M-am trezit din ora in ora. M-am stricat la burta ingrozitor. Nici nu stiu de la ce ... Pot sa iau ceva ?? Saprosan, imodium, orice ??
Azi cica ar trebui toata ziua sa stau in masina si sa ma plimb prin Bucuresti ca am de vazut multe chestii .. Pai ce ma fac ?? Nu sunt in stare nici sa ma dau jos din pat.
Voi ce stiti ? Se poate lua ceva ??

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ignatica ma bucur tare, tare mult ca esti bine, sa ai mare grija de tine si de bebe mic! Ce mai face David?
Boo medicamente nu stiu ce sa-ti indic, eventual retete de genul:orez fiert, mucilagiu de orez.
Julax iti tin pumnii la eco! Astept noutatile!
Maricar sa fii optimista in continuare si vine bebe imediat!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]

Mergi la inceput

boo imi pare rau ce te simti nashpa la burta! saprosanul nu e cel mai bun in sarcina, carbunele medicinal cica e ok in sarcina... si trifermentul e ok in sarcina ! sper sa te faci bine rapid!!!!!

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

neatza

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

sanziana
si...
alinush...meyyy...te-am prins cu matza-n sac la noi-dec....... glumesc ( ) cum te simtzi!? totul e ok?

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

nu pot sa iau nimic .. M-am uitat si eu pe net la contraindicatii la med astea si cica nu e bine sa le iei in sarcina. Se pare ca orezul e bun intr-adevar, dar eu unde si cum sa mananc azi. Uffff ce bine sa potrivesc unele lucruri cateodata. Asa ca tine-mi pumnii sa nu ma apuce in mijlocul Bucurestiului in aglomeratie.
Am plecat paaa

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata, fetelor cochetelor!

Boo, eu stiu un leac babesc care functioneaza intotdeauna. Inghite 2 boabe de fasole. Le iei ca pe medicamente, cu apa. Sau mai poti lua o lingurita de cafea. Asta, daca vrei si daca suporti. Dar chestia cu fasolea functioneaza garantat!

Andy, superbe pozele! Sa fiti sanatosi si sa mai mergeti!

Ignatica, bine ca e bine!

Va pup pe toate si va doresc o zi superba!!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

nu-mi merge tickeru'... si la ce tampitzica sunt mereu inainte de ceo..acum
cred ca bb nu e bine ..cine-mi da un sau
un sau o sau un sau sau

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Boo, mai degraba incearca sa faci o cura cu toate alimentele care au efectul opus. Decat sa bagi pastilutze in tine.

oanasm am trecut si yo pe acolo sa vaz cum e. mai ales ca au intrat si or sa intre cateva fete pe care le asteptam gravi de multishor! ce sa fac mi-e teama ca sunt 6+ si nu am greturi !!! Nici la prima sarcina -cea care s-a dovedit ca nu avea embrion- nu am avut greturi. Ma tem serios sa nu se repete povestea.

freshana, LASA! bine ca e sanatos tun si la locul lui. data vitoare aflati sigur ce sex e.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput